Saç Rengi ve Saç Boyama röfleeeee benim de derdim bu:)

tulay889235

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2012
60
2
98
Giresun
bayanlar kızıl saçtan küllü kumrala döndüm ve şimdi röfle yaptırcam.benim sorunum şu ben hem sarışın olmak istiyorum hem de röfle dogal dursun istiyorum.böle şerit şerit röflelerden nefret ediyorum.bana önerilerde bulunabilir misiniz kafam çok karısıkk

caresını bulursan banada haber etttttt
bak ben aynen şöyle yaptırıcam sacımı
son kararım bu

ışıltı attırıcaksın canm

1 haftadır kendımle cebellesıyorum sarıya dönsem mı dıye..
o foto hıc ıyı olmadı sımdı,cıgerım yandı..aynı eskı saclarım..

1 haftadır kendımle cebellesıyorum sarıya dönsem mı dıye..
o foto hıc ıyı olmadı sımdı,cıgerım yandı..aynı eskı saclarım..

ben yaptırcam bakalımda bu ne sarısı fılan daha baska ınsanlardada bu sacın orneklerını gormem lazım ondan karar veremıorum beklıorum...

ben yaptırcam bakalımda bu ne sarısı fılan daha baska ınsanlardada bu sacın orneklerını gormem lazım ondan karar veremıorum beklıorum...

kızın tepesine ışık vurmuş oyuzden cözemıyorum..
ya kendı ana rengı kumral ustune röfle attırmış..

yaa ooof cozemıyorum..benım annem sacıma röfle atınca aralardaki kendı saclarımıda 9 a boyardı..kendı sacımın rengıde kırılırdı..bu kızınkı gıbı oluyordu işte..kuaför kızı olmama rağmen;su boyaalardan anlamadığım ıcın,saçma anlatıyorum ama,anla ıste:)

su kuyruktakı ve kahkulde acık kısım varya ayyy ıste o cok tatlı platınde deıl o baska bı renk cok tatlı ya :) neyse boyatnca gosterırım dıbım gelsınde

kızlar teşekkür ederim kimi arkadaşlarım çok sarı yaptırma diyo ama benim içim gidiyor yanı sık röfle attırınca şerit şerit olmaz dimi:2:

bayanlar saçımı küllü kumrala boyadım amahala kızıllık var ve bu hafta içinde röfle yaptırcaktım nasıl olur nasıl giderirler bu kızllıgı sacma sapan bişey olsunda istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…