Saç Rengi ve Saç Boyama Röflem berbat oldu ne yapayım ?

losima

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2008
8
0
86
41
Kocaeli
pazar gunu dugunum var ve ben sacıma röfle yaptırdım cok berbat oldu ustune basa basa koyu ıstedıgımı soyledıgım halde cok acık oldu ve bana hıc yakısmadı kumralım röfleden sonra yuzum bembeyaz cıktı.ertesı gun gıdıp koyulastırmak ıstedıgımı soyledım ustune bıseyler yaptı ama hala cok acık renk.beyaz gelınlıgın ustune cok ıgrenc olacak ve bana hıc yakısmıyo hıc kımse begenmedı .nişanlım cıkolata kahve boya almıs sımdı ben bu sacın ustune onu uygulasam nasıl olur anlayan arkadaslar neolur cok acıl bana akıl verın boyayımmı nasıl olur.röfle kendı sacımın ustune yapılmıstı.yardımlarınızı beklıyorum sızlerden cevap gelene kadar bısey yapmayacagım.şimdiden tesekkur ederım herkese

pazar gunu dugunum var ve ben sacıma röfle yaptırdım cok berbat oldu ustune basa basa koyu ıstedıgımı soyledıgım halde cok acık oldu ve bana hıc yakısmadı kumralım röfleden sonra yuzum bembeyaz cıktı.ertesı gun gıdıp koyulastırmak ıstedıgımı soyledım ustune bıseyler yaptı ama hala cok acık renk.beyaz gelınlıgın ustune cok ıgrenc olacak ve bana hıc yakısmıyo hıc kımse begenmedı .nişanlım cıkolata kahve boya almıs sımdı ben bu sacın ustune onu uygulasam nasıl olur anlayan arkadaslar neolur cok acıl bana akıl verın boyayımmı nasıl olur.röfle kendı sacımın ustune yapılmıstı.yardımlarınızı beklıyorum sızlerden cevap gelene kadar bısey yapmayacagım.şimdiden tesekkur ederım herkese

kapatır mı acaba?
kuaförde boyatsan güvenilir bi yerdee
bi keresinde bende evde boyamştım kahve olacağına saçlarım soğan kabuğu gibi olmuştuu taksimde bi kuaförde boyatmıştımm tamamen değişmişti rengii:1closedeyes:

ya gercektenmı off neyapsam acaba ya benım derdım cok kapatması felan degıl aslında bukadar çiğ durmaması hanı bıraz daha koyu olsa ıyı olur ama

ya gercektenmı off neyapsam acaba ya benım derdım cok kapatması felan degıl aslında bukadar çiğ durmaması hanı bıraz daha koyu olsa ıyı olur ama

cila attırsan ben bi kere bi kaç tutam sarı attırmştım çok açık bi renk olmuştu cila atmışlardı sonra bide zaten yıkaya yıkaya renk oturuyo ben röfleyle gölgeyi çok karıştırıyorum :utangac:
valla bilmiyorum desem yeridir
o yüzden pek anlayamadım k.bakmaa :bbo:

sagol tatlım ınsallah anlayan bırı cıkarda bana akıl verır korkuyorum sımdı boyarsam kotu olur dıye.acaba bıraksamda dugunden sonramı boyasam ama gelınlıklede cok çiğ durur dıye korkuyorum tanıdık kuafore gıttım cok guzel olacak gelınlıkle dıyo ama guvenmıyorum

canim burda sacdaki rengi tamamen cikaran boya gibi bisey var
boya gibi onu yapiyorsun saclarina ,saclarindaki butun boya akip iniyor
dogal sacin kaliyor
boyle bisey sor istersen eczaneden filan yada kaliteli bi kuaforden
dogal sacina istedigin rengi yapabilirsin
hadi kolay gelsin

canım beimde başıma geldi benim saçı sarı yaptılar o kadar söledim istemiyorum kendi saçımın bi ton açığı olmadı sarı yaptılar iğrençti dedi merak etme koyulaştırırız ellerinde koyulaştırıcı bi krem gibi birşeyleri var onu saçıma sürdüler ve beklediler sonra yıkandı ve saçım koyulaştı sanada tavsiyem budur...kuaförler daha iyi bilir zaten...ama o sürülen şey zamanla açılıyor boya gibi akıyor...ama ne kadar aksada o sarılığı kapatır....sen düğünündne bir gün önce yaptır derim...hmm bide aklıma saç spreyleri geldi onlada saçı boyuyorlar birgünlük yaptırabilir çaresine sonra bakabilirsin...üzülme canım....haa bu arada allah mesut etsin...mutluluklar

canım beimde başıma geldi benim saçı sarı yaptılar o kadar söledim istemiyorum kendi saçımın bi ton açığı olmadı sarı yaptılar iğrençti dedi merak etme koyulaştırırız ellerinde koyulaştırıcı bi krem gibi birşeyleri var onu saçıma sürdüler ve beklediler sonra yıkandı ve saçım koyulaştı sanada tavsiyem budur...kuaförler daha iyi bilir zaten...ama o sürülen şey zamanla açılıyor boya gibi akıyor...ama ne kadar aksada o sarılığı kapatır....sen düğünündne bir gün önce yaptır derim...hmm bide aklıma saç spreyleri geldi onlada saçı boyuyorlar birgünlük yaptırabilir çaresine sonra bakabilirsin...üzülme canım....haa bu arada allah mesut etsin...mutluluklar

cok sagol canım gıdıp soyledım bu sac olmamıs koyu ıstıyorum dıye sacıma bısey surdu beklettı sonra yıkadı ama cok bısey degısmedı cok acıkdı sımdı bıraz daha koyu ama yınede cok acık boyasam cıkolata kahveyle neolur acaba hıc yapan yok galıba kımse bısey yazmamıs.
tesekkur ederım herkese Şeniz

cok sagol canım gıdıp soyledım bu sac olmamıs koyu ıstıyorum dıye sacıma bısey surdu beklettı sonra yıkadı ama cok bısey degısmedı cok acıkdı sımdı bıraz daha koyu ama yınede cok acık boyasam cıkolata kahveyle neolur acaba hıc yapan yok galıba kımse bısey yazmamıs.
tesekkur ederım herkese Şeniz

ben çok boyadım o boya olan taraflarını okulda düz renk istiyorlardı boyamıştım voila açık bi renkti kapatmıştı ama çok tutmamıştı
boyamaya karar verirsen ya loreal yada koleston kullan kuaför söylemişti koleston herzman bi ton koyu tutar demişti
ben kahve almıştım kestane tonlarında olmuştu saçımm çikolata kahve de olabilir aslında

kolestonun çikolata kahvesını almıs nişanlım ben bu saclarla dısarıya cıkmak ıstemedıgım ıcın o aldı ya cok guzel bı renk aslında ama bana yakısmıyo

sagol canım benım ılgılendıgın ve yardımcı olmaya calıstıgın ıcın denıycem galıba ya cok kararsızım nişanlım dusunmeden hemen yap dıyo hıc begenmıyo cunku bana daha cok koyu küllü gibi sarılar ve kumral sac yakısıyo buda cok koyu kahve olmaz dıye dusunuyorum sonucta sac rengım cok acık suanda.denersem sonucu yazarım canım

canim burda sacdaki rengi tamamen cikaran boya gibi bisey var
boya gibi onu yapiyorsun saclarina ,saclarindaki butun boya akip iniyor
dogal sacin kaliyor
boyle bisey sor istersen eczaneden filan yada kaliteli bi kuaforden
dogal sacina istedigin rengi yapabilirsin
hadi kolay gelsin

röfle boya değildir :kahve:
saç tellerinin rengini kaybetmesine yol açar çünkü sactaki pigmentlerin renginin açılmasıdır röflebenneyaptımki

canım sende sakın kendin boyama :1no2:
saçın röfle sonucunda saçın zaten çok yıpranmıştır
birde sen oynama git kaliteli bir kuaföre boyata.s
üztüne bir de düğünün varmış allah muhafaza saçların dğün öncesi yanmasın:1hug:

mutluluklara.s.

:1hug:canım ben açık renkten saçlarımı koyu renge kendim evde çok çevirdim.
sarıların tamamen kapanmasını istiyorsan kışkırtıcı kahve kullanabilirsin çünkü daha açık renklerde aralardan röfleler belli oluyor.
arasından röfleler belli olsun istersen de kumral renge boyayabilirsin...
ama saçlarında herhangibir yıpranma olmadıysa eğer evde boya,yıpranma varsa kuaföre git canım düğün öncesi bide saçlarından olma..mutluluklar...

Back
X