gerçekten mi... valla pek iyi yorum beklemiyordum ne yalan söylüyüm ...teşekkürler..Yooo çok hoş
teşekkürler canım beğenmene sevindimBence guzel canim gule gule kullan
inş güzelim ya içime su serptin..bayram bayram böyle dolaşmak zorundayım bir de kötü olduysa ... neyse siz eski halimi bilmeden güzel dediniz ya rahatladım..demek ki bana değişik geldi..çok teşekkürler iyi bayramlar bu aradaSiyahtan sonra bu sariyla yasini büyük hissedebilirsin büyük bi değişim sonuçta ve busari gerçekten büyük gösteriyor bayanlari fakat senin teninin rengine çok hoş durduğunu düşünüyorum.bir iki haftaya rengi tam oturur vaktin begenmedin başka bi renge boyatirsin canm her şey bizim icin:)
Bende gecen donemin icinde simsiyah sactan cok açık karamele gecmistm ama ben esmerimve cok yadirgadim hemen boyadim saclarmi ama ten rengin sariyi bile kaldiriyor cok sanslisin canm cok yakismis sana da iyi bayramlar :)ruuveyda .!.:inş güzelim ya içime su serptin..bayram bayram böyle dolaşmak zorundayım bir de kötü olduysa ... neyse siz eski halimi bilmeden güzel dediniz ya rahatladım..demek ki bana değişik geldi..çok teşekkürler iyi bayramlar bu arada
teşekkürler güzelim...Kuaförlk deneyimi olan biri olarak çok gzl diyorm hiç bozma çok sekersin..
ortalarda bazı yerlerde turunculuklar kalmış..cila attırsam nasıl olur rengi .yani sarının tonu ya da cila ile o turunculuklar kaybolur mu .tecrübeliysen bilgi verirmisin canım..eski halini bilmiyorum tabşşi ama kotu bir rofle değil,
ama hala alısamadıysan cila şle rengini daha dogal bir tona cevirebilir kuaforun. benim basına o adar cok sefer geldi ki artık tecrubelendım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?