Saç Rengi ve Saç Boyama röflem nasıl kötüyse hemen düz renge boyayacağım ...resimli

çokk güzel 1-2 haftaya hem daha iyi oturur ben çok beğendim :) gene fikrin değişmediyse 1 2 hafta bekle oyle karar ver ama ben cok beğendmmm

yaa saçım siyahtı önceden uçlarında ombre vardı..bu röfleden sonra biranda çok yaşlı gördüm kendimi ve sarının tonu çok açık oldu ...perşembe günü yaptırdım daha ne kadar sürede oturur rengi arkadaşlar..bir iki haftaya daha güzel olur mu gerçekten...arkadaki sıpayı kuaförden çıkınca okuldan aldım ..bebek istedi almadım,küstü bana o anda arkada şekilden şekile giriyordu

Siyahtan sonra bu sariyla yasini büyük hissedebilirsin büyük bi değişim sonuçta ve busari gerçekten büyük gösteriyor bayanlari fakat senin teninin rengine çok hoş durduğunu düşünüyorum.bir iki haftaya rengi tam oturur vaktin begenmedin başka bi renge boyatirsin canm her şey bizim icin:)

inş güzelim ya içime su serptin..bayram bayram böyle dolaşmak zorundayım bir de kötü olduysa ... neyse siz eski halimi bilmeden güzel dediniz ya rahatladım..demek ki bana değişik geldi..çok teşekkürler iyi bayramlar bu arada

Bende gecen donemin icinde simsiyah sactan cok açık karamele gecmistm ama ben esmerimve cok yadirgadim hemen boyadim saclarmi ama ten rengin sariyi bile kaldiriyor cok sanslisin canm cok yakismis sana da iyi bayramlar :)

Bir anda siyahtan sariya gecersen şok olup alisamiyor insan bir aya kalmaz alisir seversin bence güzel olmuş ki normalde kolay kolay begenmem sariyi

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim yorum yaptığınız için..evet biraz daha alıştım aynaya bakınca ben değilmişim gibi geliyordu..tekrar sağolun...

Kuaförlk deneyimi olan biri olarak çok gzl diyorm hiç bozma çok sekersin..

eski halini bilmiyorum tabşşi ama kotu bir rofle değil,
ama hala alısamadıysan cila şle rengini daha dogal bir tona cevirebilir kuaforun. benim basına o adar cok sefer geldi ki artık tecrubelendım.

eski halini bilmiyorum tabşşi ama kotu bir rofle değil,
ama hala alısamadıysan cila şle rengini daha dogal bir tona cevirebilir kuaforun. benim basına o adar cok sefer geldi ki artık tecrubelendım.
ortalarda bazı yerlerde turunculuklar kalmış..cila attırsam nasıl olur rengi .yani sarının tonu ya da cila ile o turunculuklar kaybolur mu .tecrübeliysen bilgi verirmisin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…