Saçınız çok hoş olmuş. Allık da kullanırsanız daha hoş olur, kullandıysanız da fotoğrafta belli olmamış
teşekkürler tatlım evet o gün allık yoktu ,gerçekten kullanınca daha hoş duruyor..Saçınız çok hoş olmuş. Allık da kullanırsanız daha hoş olur, kullandıysanız da fotoğrafta belli olmamış o yüzden.
çokkkk teşekkür ederimmmmmmmmmmÇok hoş olmus yakısmıs yüz hatlarınıza :) Arkadaki kereta da başka bir tatlı maşallah :)
ortalarda bazı yerlerde turunculuklar kalmış..cila attırsam nasıl olur rengi .yani sarının tonu ya da cila ile o turunculuklar kaybolur mu .tecrübeliysen bilgi verirmisin canım..
Harika olmus sakin bozma
teşekkürler canım bozmadım duruyor halaHarika olmus sakin bozma
cilaya gidemedim zaten tekrar..dediğin gibi oldu canım şu an çok daha iyi..teşekkürlerayrıca 3-4 yıkama bekleyebılırsen cila attırmana da gerek kalmaz..renk oturur,turunculuk bile normal Bi hal alır,hıc uğraşma cıla ıcın..
hem kuaför kızıyım hem 15 yıllık roflelı sac sahıbıyım..sozum senettir:)
çok teşekkür ederim,bu arada yaşım kaç gibi görünüyor :)Yaşını biraz büyük göstermiş onun dışında röfle iyi duruyor bence :)
Rica ederim canım 25-26 gibii :)çok teşekkür ederim,bu arada yaşım kaç gibi görünüyor :)
güzelim 32 yaşındayım benn ....ben de 35 40 diyeceksin sandım bi annRica ederim canım 25-26 gibii :)
Bende seni daha genç sanıyordumm :) Bence koyu renge hiç dönmemelsiiin :)güzelim 32 yaşındayım benn ....ben de 35 40 diyeceksin sandım bi ann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?