Rol yapan koca ?

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.992
5.203
398
Aslında öyle mutluydukki kötü gunler geride kaldi dedim..
Gecen gece (persembe) tartistik.. Ogun bugundur surati asik.. Ailem geldi onlarin yanina maskesini takip rolunu yapiyor kirmiyor uzmiyor ama yataga gelince yada yanliz kalinca bitti artik diyor.
Herseyimi tukettin diyor.. Cok uzgunum.
Mesaj attim uzun ve anlamli ama tinlamadi tesasufen telefonunda biseye bakarken mesajimi not olarak kaydettigini gordum sebebini sordugumda ise. 'sana olan nefretim dahada artsin diye dedi..
Cok kirildim 10 gundur eli elime degmedi ne yapacagimi sasrdim konusalim diyorum grek yok diyip uyuyor..
Neler oluyor?
Ne yapacagim?

Not:uygun baslik bulamadim..

[KilicBaligi, post: 38445778, member: 43904"]Çok özel değilse tartışma sebebiniz nedir?[/QUOTE]

İnanin anlatmak istemiyorim..
Corbanin tuzu yok kadar basit birsey

KilicBalciktipost: 38445794 .!.:
Allah allah, peki bu tartışmada tavrın nasıldı hakaret falan durumu oldu mu?

Gereksiz yere cikti hersey..
Beduular etti ins ölurm sen kurtl falan dedi..
Bagirdi cagrdi sasrdm anlamadim saskinm

Kac yillik evlisiniz?

Konuyu net olarak anlatmadan nasıl yardımcı olmamızı bekliyorsun? Nerden bilelim eşin mi haklı,sen mi haklısın? Nasıl fikir vericez?

Soğuyorum'a mı takti acaba bu kadar? Bence biran önce alın karşınıza konuşun. Açılmasın daha fazla aranız..

Evveliyatı mı vardı acaba veya işi ile alakalı falan bir sıkıntısı mı var ki cidden basit bir sebepten işin bu kadar büyümesi tuhaf.

Ailenin yanında iyiyse seni silip atmamışdır emin ol umudun var demektir çünkü erkekler eşini hayatından çıkarırsa ailene mutlaka belli eder büyük ihtimalle seni cezalandırıyor ne geçti aranızda bilmem ama bir daha tekrarı olsun istemediği için bu yolu seçmiş belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…