- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
noldu bu kadar ?
Allah allah, peki bu tartışmada tavrın nasıldı hakaret falan durumu oldu mu?İnanin anlatmak istemiyorim..
Corbanin tuzu yok kadar basit birsey
KilicBalciktipost: 38445794 .!.:Allah allah, peki bu tartışmada tavrın nasıldı hakaret falan durumu oldu mu?
Aslında öyle mutluydukki kötü gunler geride kaldi dedim..
Gecen gece (persembe) tartistik.. Ogun bugundur surati asik.. Ailem geldi onlarin yanina maskesini takip rolunu yapiyor kirmiyor uzmiyor ama yataga gelince yada yanliz kalinca bitti artik diyor.
Herseyimi tukettin diyor.. Cok uzgunum.
Mesaj attim uzun ve anlamli ama tinlamadi tesasufen telefonunda biseye bakarken mesajimi not olarak kaydettigini gordum sebebini sordugumda ise. 'sana olan nefretim dahada artsin diye dedi..
Cok kirildim 10 gundur eli elime degmedi ne yapacagimi sasrdim konusalim diyorum grek yok diyip uyuyor..
Neler oluyor?
Ne yapacagim?
Not:uygun baslik bulamadim..
Mesajın içeriği neydi? Kaydett/QUOTE]
Sende hicmi yok hep benmi hataliyim..
Senden soguyorum ewine yivana bana sahip ol sesimi duy falan yazmostim..
Kac yillik evlisiniz?
Konuyu net olarak anlatmadan nasıl yardımcı olmamızı bekliyorsun? Nerden bilelim eşin mi haklı,sen mi haklısın? Nasıl fikir vericez?Aslında öyle mutluydukki kötü gunler geride kaldi dedim..
Gecen gece (persembe) tartistik.. Ogun bugundur surati asik.. Ailem geldi onlarin yanina maskesini takip rolunu yapiyor kirmiyor uzmiyor ama yataga gelince yada yanliz kalinca bitti artik diyor.
Herseyimi tukettin diyor.. Cok uzgunum.
Mesaj attim uzun ve anlamli ama tinlamadi tesasufen telefonunda biseye bakarken mesajimi not olarak kaydettigini gordum sebebini sordugumda ise. 'sana olan nefretim dahada artsin diye dedi..
Cok kirildim 10 gundur eli elime degmedi ne yapacagimi sasrdim konusalim diyorum grek yok diyip uyuyor..
Neler oluyor?
Ne yapacagim?
Not:uygun baslik bulamadim..
en sonunda adamin burnuna kadar getirmissin.
biraz geri dur ofkeli hareketlerde bulunma. ailenin yaninda rol yaptigina gore hala umut var.
Konuyu net olarak anlatmadan nasıl yardımcı olmamızı bekliyorsun? Nerden bilelim eşin mi haklı,sen mi haklısın? Nasıl fikir vericez?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?