- Konu Sahibi Dilara55333
-
Aslında öyle mutluydukki kötü gunler geride kaldi dedim..
Gecen gece (persembe) tartistik.. Ogun bugundur surati asik.. Ailem geldi onlarin yanina maskesini takip rolunu yapiyor kirmiyor uzmiyor ama yataga gelince yada yanliz kalinca bitti artik diyor.
Herseyimi tukettin diyor.. Cok uzgunum.
Mesaj attim uzun ve anlamli ama tinlamadi tesasufen telefonunda biseye bakarken mesajimi not olarak kaydettigini gordum sebebini sordugumda ise. 'sana olan nefretim dahada artsin diye dedi..
Cok kirildim 10 gundur eli elime degmedi ne yapacagimi sasrdim konusalim diyorum grek yok diyip uyuyor..
Neler oluyor?
Ne yapacagim?
Not:uygun baslik bulamadim..
sanki padişahın sol t...ı herif .Afraya tafraya bak .Bence sen de onun üstüne bu kadar düşme o konuşmuyorsa sende konuşma , sen böyle yaptıkça o dahada nazlanıyor
şu mesajınla artık bana erkek olduğun izlenimini veriyorsunsanki padişahın sol t...ı herif .Afraya tafraya bak .
şu mesajınla artık bana erkek olduğun izlenimini veriyorsun[/QUOTE
He erkeğim .Tanrım erkeklere de doğum yapma özelliği verdi .Normal doğum yaptım üstelik . Hiç güleceğim yoktu .
Nasıl öyle mutluydunuz anlamadım. Eski konularını okudum, az önce yaptığım yorumu geri alıyorum resmen. Benim bahsettiğim normal bir ilişki için geçerliydi.
Canından bezdirmişsin adamı. Sadece tahammül sınırını değil insanlık sınırını da aşmışsın. Nasıl katlanıyor peygamber sabrı varmış eşinde.
Bir anda oldu iyiydik diyorsun, o yaptıklarını delice kıskançlıklarını kim olsa unutamaz. Huni ile gezmediğine dua et eşinin.
Biz geçmişi katmayız da eşin unutabildi mi çılgınlıklarını? Gördüğün üzere en küçük şeyde bitirme noktasına geliyor. 5-6 ay iyi olunca her şey siliniyor sanki. Sağlam bir çözüm gerek size. Bir kaç ay iyiydik ile düzelmez bu.Gecmisin katmayim lutfen.
5-6 aydr problem yoktu
Ya büyük konuşmak istemem de bana böyle yapsa kocam bende yolu veririm.sanki padişahın sol t...ı herif .Afraya tafraya bak .
[KilicBaligi, post: 38445778, member: 43904"]Çok özel değilse tartışma sebebiniz nedir?
İnanin anlatmak istemiyorim..
Corbanin tuzu yok kadar basit birsey
böyle deyince anladım ben de diyorum o boşlukta ne yazıyor acabaşu mesajınla artık bana erkek olduğun izlenimini veriyorsun
böyle deyince anladım ben de diyorum o boşlukta ne yazıyor acaba
anlamamıştım valla
Gecen gece (persembe) tartistik.. Ogun bugundur surati asik.. Ailem geldi onlarin yanina maskesini takip rolunu yapiyor kirmiyor uzmiyor ama yataga gelince yada yanliz kalinca bitti artik diyor.
Mesaj attim uzun ve anlamli ama tinlamadi tesasufen telefonunda biseye bakarken mesajimi not olarak kaydettigini gordum sebebini sordugumda ise. 'sana olan nefretim dahada artsin diye dedi..
Cok kirildim 10 gundur eli elime degmedi ne yapacagimi sasrdim konusalim diyorum grek yok diyip uyuyor..
Neler oluyor?
Ne yapacagim?
1 bucuk sene.. Henuz yeniyiz..
Neler oluyor?
Ne yapacagim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?