Rol yapan koca ?

Bence sen de onun üstüne bu kadar düşme o konuşmuyorsa sende konuşma , sen böyle yaptıkça o dahada nazlanıyor

Sadece bu yazdığın kocam küstü... durup dururken böyle oldu..
Buna biz ne diyebiliriz. Önü yok arkası yok..
Herkes kendini bilir! şimdi ve daha önce ne yaptınız ne yaşadınız. Bunları yazmalıydınız

Nasıl öyle mutluydunuz anlamadım. Eski konularını okudum, az önce yaptığım yorumu geri alıyorum resmen. Benim bahsettiğim normal bir ilişki için geçerliydi.
Canından bezdirmişsin adamı. Sadece tahammül sınırını değil insanlık sınırını da aşmışsın. Nasıl katlanıyor peygamber sabrı varmış eşinde.
Bir anda oldu iyiydik diyorsun, o yaptıklarını delice kıskançlıklarını kim olsa unutamaz. Huni ile gezmediğine dua et eşinin.

aaa . Ben de merak ettim şimdi okuyayım

Gecmisin katmayim lutfen.
5-6 aydr problem yoktu
Biz geçmişi katmayız da eşin unutabildi mi çılgınlıklarını? Gördüğün üzere en küçük şeyde bitirme noktasına geliyor. 5-6 ay iyi olunca her şey siliniyor sanki. Sağlam bir çözüm gerek size. Bir kaç ay iyiydik ile düzelmez bu.

Kiskanclik sorunmu ve baska sacma sapan sorunlarimi hallettmistim..
Ama artik yoruldum..
Neden huzurumuz yok. Komsularima bagirma sesleri gittigi icin utaniyorum evine gitmeye..
Olayi anlatayim kayinvalidem bana igne ucu kadr birsey yapmadi esim yapti ama sorun o degil diger eltilerime heeseyini aldi ayrimcilik yapti bana
Bende tesadufen bugun bohca yapmisti eski pusku dur bi acayim dedim actim ve aldigi esarpta kacaman leke var ustelk belli gormemesi imkansz cnku kenarina oya yapan oydu. bende esime annenin yaptigigi oyaya bak geri goturecem dedim.. basladi olurmu oyle sey yeter artik ben biktim usandim anneme olan dusmanligin nedir benim ailemden soguyup kendi ailenle beni yakinlastrmak istiyorsn vs vs..
Bu arada bu konsma telde geciyor calisiyor suan ama rahat konusabilir yani..
Ben artik gidecegim dedim herey bitti dedim.
Oda yoruldum dedi.
Sabah eve gelimce kapiyi acmicam yeter artik.
bir kerede bana hakli desim ya bir kere.
konu bunama altinda yatanlar cok.
birikti artik.
evliligimi yikmak istemiyorm ama sirtimda koca bir yuk ne yapmam lazim.. vazgecemiyorum bir turlu ama kavga gurultuden biktim

Konularınıza göz gezdirdim. Bunu kopyalıyorum.
Çok geçimsiz biri olduğunuzu düşünüyorum.
Bence kendinize de eşinize de dünyayı zindan etmeyin.
Sırtınızdaki yükler neler mesela..???

yani şimdi bu adam incir çekirdeğini doldurmayacak birşey için mi ''HERŞEYİMİ TÜKETTİN '' Kelimesini kullanıyor .Bence geçmişte yaşanmışlıklarınız vardır bu konudan adamın herşeyden bıkmış olduğu ama genede ailenizin yanında birşey farkettirmeyip yansıtmadığı görülüyor, ki buda iyiye işaret bence.yani bana bu ilk söylediğim ağır basıyor ancak diyelimki sizden soğumuş yada hayatında başka biri va rsizi birşekilde uzaklaşırmak için uğraşıyor dicem ama buna ihtimal vermiyorum dediğim gibi ilk söylediğim ağır basıyor . tabiki tartışmalar 2 taraflıdır haklısınız yada haksızsınız bilemem konunuz üstü kapalı anlatılmıs. Bence tekrar bir konuşma deneyin hatalarınız varsa bunu siz daha iyi bilirsiniz ağır basıyorsanız bu konuda alttan alıp tavırlarınızı değiştirerek yola devam edin derim.Belki bu şekilde bir çıkış yolu bulabilirsiniz insallah.

Eski konularınıza baktığım kadarıyla inanılmaz kıskanç biriymişsiniz hep bu türde konular açmışsınız. Kuaförde ay eşin polis mi çapkın olur onlar dediler diye bile kafayı takmışsınız eğer yine böyle bir tartışmaysa bunalmış olabilir artık. Ayrıca çalışmaya başladığınızdan beri eve de kendinize de bakmadığınızı söylemişsiniz kendinize bir çeki düzen verin ve eşinize güvenmeyi öğrenin bir konunuzda eşimden nefret ediyorum bile demişsiniz ama eşiniz siz eve gelmeden yemeği bile hazır eden bir eşmiş tamamen kıskançlıktan bence adama tak demiş demek ki.

BU ERKEK MİLLETİNİN KÜSÜP TRİPLERE GİRMESİ DE MODA OLDU HA...
ESKİ ERKEKLERE YOKTU YA ... YADA BANA HİÇ DENK GELMEDİ...ÇOK ŞÜKÜR...
KIZ BENİMKİDE YAPAR BAZEN. HİÇ ÜSTÜNE DÜŞME.. BOŞ VER. SEN ÜSTÜNE DÜŞTÜKÇE KAÇAR O.
UMURSAMA...
BAKK TECRÜBEYLE SABİT... DİNLE BENİ...

madem öyle hadi bana müsade demelisiniz.eşiniz çok şımarık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…