- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Bitti artık,herşeyimi tükettin demiş eşin..Demek ki sorun sadece bu tartışmanızda değil,geçmişten gelen bir patlama söz konusu gibi..Cok basit bor tartisma idi adam kendi kedine boyle oldu durduk yere
Anlatmadan kimse yardımcı olamaz sana .
Birsey yokki anlatayim tattsmak cok basitti..
Yani anlatmaya degmez kisacasi durduk yere boyle oldu.
Simdi yine arkasini dondu konusalim diyorum uok..
Gerek yok diyor..
Kalbim agriyo sebebini bilmiyorum uokmusum gibi dawraniyor
çok ıvır zıvır sebepten bunu yapıyorsa hiç üzerine düşmeyin .Şımartmayın şunuAslında öyle mutluydukki kötü gunler geride kaldi dedim..
Gecen gece (persembe) tartistik.. Ogun bugundur surati asik.. Ailem geldi onlarin yanina maskesini takip rolunu yapiyor kirmiyor uzmiyor ama yataga gelince yada yanliz kalinca bitti artik diyor.
Herseyimi tukettin diyor.. Cok uzgunum.
Mesaj attim uzun ve anlamli ama tinlamadi tesasufen telefonunda biseye bakarken mesajimi not olarak kaydettigini gordum sebebini sordugumda ise. 'sana olan nefretim dahada artsin diye dedi..
Cok kirildim 10 gundur eli elime degmedi ne yapacagimi sasrdim konusalim diyorum grek yok diyip uyuyor..
Neler oluyor?
Ne yapacagim?
Not:uygun baslik bulamadim..
Aslında öyle mutluydukki kötü gunler geride kaldi dedim..
Gecen gece (persembe) tartistik.. Ogun bugundur surati asik.. Ailem geldi onlarin yanina maskesini takip rolunu yapiyor kirmiyor uzmiyor ama yataga gelince yada yanliz kalinca bitti artik diyor.
Herseyimi tukettin diyor.. Cok uzgunum.
Mesaj attim uzun ve anlamli ama tinlamadi tesasufen telefonunda biseye bakarken mesajimi not olarak kaydettigini gordum sebebini sordugumda ise. 'sana olan nefretim dahada artsin diye dedi..
Cok kirildim 10 gundur eli elime degmedi ne yapacagimi sasrdim konusalim diyorum grek yok diyip uyuyor..
Neler oluyor?
Ne yapacagim?
Not:uygun baslik bulamadim..
İnanin anlatmak istemiyorim..
Corbanin tuzu yok kadar basit birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?