Rol yapan koca ?

Neler oluyor, ne yapacağım diye soruyorsunuz konunuzda,ama hiçbirşey anlatmıyorsunuz net olarak..Ağzınızdan cımbızlamı laf alıcaz yani anlayamadım ben? Eşinizin söylediklerine bakılırsa basit bir tartışma yok ortada..Bitti artık herşeyimi tükettin demiş,senden nefret etmek için mesajını kaydettim demiş,bunlar basit bir kavga için söylenecek sözler değil..Bir birikim sonucu patlama olmuş demek ki..Anlatırsanız yardımcı olmaya çalışırız, bu şekilde anlatmamakta ısrar ederseniz de kendiniz bilirsiniz..Ne diyelim...

üstüne düşmeyin, kendi haline bırakın. siz normal davranın. bence blöf yapıyor, korkutmak istiyor.
ayrılmayı kafasına koyduysa aile falan dinlemez, fırsat bu fırsat der belli eder.
siz özrünüzü dilemişsiniz, sakinliğinizi koruyun.

ailene karsi iyi davranmasi cok guzel, neler biliyoruz duyuyoruz..
uzerine gitme, zorlama, dirdirlama da, sessizce bekle bakalim bi muddet, dusunsun/dusun.. insaAllah sonra bi konusma olacaktir..

Birsey yokki anlatayim tattsmak cok basitti..
Yani anlatmaya degmez kisacasi durduk yere boyle oldu.
Simdi yine arkasini dondu konusalim diyorum uok..
Gerek yok diyor..
Kalbim agriyo sebebini bilmiyorum uokmusum gibi dawraniyor

Size müstahak.
Bir şey yok diyorsunuzda, eski konularınız hiç öyle demiyor.
Damla damla birikir, insan bogulur.
Eşinize iftira bile atıyorsunuz. Yazık adama. Yapmayın!
Okuyorum okuyorum elle tutulur bir şey yok. Geneli kiskancliginizdan kaynaklı ki eşinizin sizi şüpheye itecek bir davranışı bile yok. Öyleyse neden???
Olmadığı halde böyleyseniz vay halinize.
Bende polis eşiyim.
Çalışma şartları zaten yıpratıyor bi de siz tuz biber olmayın.
Seviyorum,kalbim acıyor diyorsunuz.
O zaman kendinizi bir an önce frenleyiniz...
Umarım düzelir.

Hadi eski konular eskide kalsın da benim anlamadığım bir şey var. Eşinizle yaptığınız tartışmaların gerçekten mi sebebi çok basit şeyler, yoksa hiç duymuyor musunuz bile ne onun ne dediğini? Ya saklıyorsunuz, ya da umrunuzda bile değil aslında.

Yasadiklariniz her ne ise tahammul sinirini aşmışsınız anlaşılan.
Madem onun icin bitmis gitsin bosanma davasi acsin. Surekli bitti diyerek neyin egosunu tatmin ediyor ki. Gururu nasil oksaniyordur sen aci cekip uzerine geldikce simdi. Arkadaslara katiliyorum bitirecek adam ailenin yaninda degismezdi. Eminse onlar varken konuyu acardi hatta olmuyor yapamiyoruz diye.
Cok gururluyum kimsenin benim uzerimden ego tatmin etmesine dayanamam torpulemem gerek bu hircinligimi. Ters seyler yazmis olabilirim yani ama ben katlanamam. Bittiyse bitti neyin artisligini yapiyorsun, ikide bir canimi acitmaya calisiyorsun derdim

çok ıvır zıvır sebepten bunu yapıyorsa hiç üzerine düşmeyin .Şımartmayın şunu

eşiniz ya başka kişilere ve olaylara kızıp hırsını sizden çıkarıyor ya da vazgeçti sevgisinden de sizden de bitirmek için sudan sebeplerle huzursuzluk yaratıp pes etmenizi bekliyor. Hakkınızda hayırlısı

Bitirmeyi dusundugunu sanmiyorun cunku baska arkadaslarda yazmis ailenize iyi davranmasi bunu gosteriyor.ama gecmiste cok yuklenmissiniz belli ki bu da bardaktaki son damla olmus.yoksa corbanin tuzu cok,cayi soguk getirdi diye bosananlar aslinda o sebebin son damla oldugunu hepimiz biliyoruz.sakin davranin uzerine gitmeyin ama uzgun oldugunuzu da her firsatta belli edin.bide o mesaj olayi bence hosuna gitmis de kaydetmis.yoksa ozur icerikli(oyle demistiniz)bi mesaja bakip kimse nefret hissetmez.bende esimin hosuma giden mesajlarini kaydederim mesela:)son teorim de belli ki birilerinden akil almis ve boyle davranirsam bu sorunlari yasamayiz artik fikrini guduyor:)eski msjlarinza bakmadim ama belli ki sizde baya bunaltmissiniz.sizinde kendinizi degistirmenin vakti gelmis demek ki:)

rol yapan koca derken kötü bişey gibi algıladım ama içerikte kötü değilmiş, ailenin yanında surat assa daha mı iyi, bence iyi ki rol yapıyor, bence evliliği bitirmek istese ailenin yanında da surat asardı ayrıca, belki geçici bir dönemdir
herkes eski konularından bahsetmiş, bilmiyorum okumadan yorum yaptım eskileri, şu konunda neden kavga ettiğinizi de anlatmamışsın

güzelim geçmişi bırakın o günler geride kaldı demişsin ama bizim için neyse de sizin içiçn hiç geride kalmamış. yaptığın şeylerin bir gün evliliğini bu hale getireceğini söylemiştik. pişman olmadan düzel demiştik. evini pislik götürürken, vücut bakımını bile yapmazken hiç sesini çıkarmayan eve geldiğinde yemeğine kadar hazırlayan kocana tek yapmaman gereken şey ufak şeylerlerden hır çıkarmamaktı. bunu bile becerememişsin.

ben olsam bir dk durmzdım böyle bir eşle. hele de erkek olsam. aşağıdaki konularının ilk açtığın mesajlarını oku ve kendine dön bir bak. bir erkeği böyle hakaret küfür edecek hale getiren sensin. adama fiziksel şiddet evden kovma ailesine hakaret etme her türlü şirretlik şımarıklık dahil herşeyi yapmışsın. bence ayrılın adam da çekeceğini çekmiş artık yeter yani sırf kadınsın diye senin tarafını tutamam.

Zaten kıskanctım iyice paranoyok oldum
Kocam evi terketti..
Evliligim...
Evliligim hep puruzlu !!
bitti ..
Evlilik-miş !!!
Ne yapacagim ben?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…