Roll marka gebelik testi

Cilser

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2020
64
22
3
37
Arkadaslar gecen haziran 13 de en son adet oldum roll marke gebelik testind4 sabah idrarinda 2 pozitifim var beta hcg adet gunum gectikten 4 gun sonra 2 cikti henuz daha baktirmadim diger tesglerden bir bebetime pozitif var 6 tane negatif tabi gunun farkli saatlerind4 bayramdan sonraya randrvu aldim hamilemiyim kafayi yicrm

Kafam karıştı valla bacım. Şu 25 liralık kesin olan testlerden alsana kafan rahatlasın.

Eklentiler

• 20200727_152257.webp
    20200727_152257.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 1.625
Beklemiş test olabilir mi? Dandik pozitif hassas negatifse ben olsam hassasa güvenirdim ha için rahat etmiyosa yine kan ver

Kizlar kan testi verdim avrupa hospitalde beta hcg 2 den 0 a dusmus testler hala silik cizgi.cikiyo ama kana gore hamile degilim roll marka almayin buyuk hayal kirikligi yasarsnz

Merhaba 5 aylık bir oğlum var adetim gecikti roll marka test yaptım çift çizgi henuz kan testi yaptırmadı siz roll marka güvenilir değil demisiniz sizde mi aynı durumu yaşadınız

Kizlar kan testi verdim avrupa hospitalde beta hcg 2 den 0 a dusmus testler hala silik cizgi.cikiyo ama kana gore hamile degilim roll marka almayin buyuk hayal kirikligi yasarsnz
Merhaba 5 aylık bir bebeğim var adet gecikmesi nedeniyle roll marka test yaptım pozitif çıktı henüz kan testi yaptırmadım roll marka iyi değil demisiniz siz de mi aynı durumu yasadiniz

Back
X