Adetime 5 gun var dun gece 1 gibi test yaptim 1 kac dakika da hafif pembelik gördüm sonra resimlemek icin bekledim sabah kalktığımda boyle idi ilk dakilardaki resim daha silikti
Adetime 5 gun var dun gece 1 gibi test yaptim 1 kac dakika da hafif pembelik gördüm sonra resimlemek icin bekledim sabah kalktığımda boyle idi ilk dakilardaki resim daha silikti
Ben bu markayı defalarca kullandım hiç kuruma olmadı hatta hamileliğimi aynı böyle silik şekilde öğrenmiştim ertesi gün erken gebelik yapmıştım onda daha net çıkmıştı ilk 5 dakikada çıktıysa muhtemelen hamilesin
Ben bu markayı defalarca kullandım hiç kuruma olmadı hatta hamileliğimi aynı böyle silik şekilde öğrenmiştim ertesi gün erken gebelik yapmıştım onda daha net çıkmıştı ilk 5 dakikada çıktıysa muhtemelen hamilesin
Dediğim gibi hemen çıktıysa doğrudur ben bu testten sayısız kullandım hiç yanlış sonuç vermedi benimki de tıpatıp aynıydı yüksek ihtimalle hamilesindir erken gebelik veya kan verebilirsin bende şuan seninle aynı durumdayım başka bı marka silik çıkardı bende inşallah vardır diye ortada dolanıyorum
Benim testimi atayim bak istersen chatgbt bana da ilk başta tek çizgi dedi ama çizgi görünüyor deyince evet silik çizgi var demişti yapay zeka ist fazla güvenme