roman okuyunca etkisinden çıkamıyorum:(

yellowbomb

günün birinde!!!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
2.845
7
66
Diğer
kızlar nezaman roman okusam okurken bile ağlıyorum hele roman bitince uzun süre aklımdan çıkmıyor anlayamıyorum çok etkileniyorum..az öncede hüseyin rahmi gürpınarın mürebbiye sini bitirdim çok etkilendim yaa...roman okurken aklımda öle bir canlandırıyorumki gerçek hayatta var olmadığına kendimi inandıramıyorum hatta..kafamdan uzun süre çıkaramıyorum...romanlar yaşanmışmıdır yoksa uydurmamadır kızlar pek bilgim yok çoğu hakkında ..ya gerçekten bukadar etkilenmek istemiyorum .roman okumak istemiyorum bu yüzden çünkü çokk üzülüyorum ..mutlu sonla bitenlerden de çok etkileniyorum .. o kişiler kafamda canlandıkça oları görmek istiyorum ..ya saçmaladım mı bilmiyorum ama okduum roman azönce bitti nasıl duygular içindeyim anlatamam şuanda bu konuyu açmamdan da anlayın mesela okadar etkileniyorum ki roman okumaktan kaçar oldum artık hani roman okurken kafamızda olay yeri ,kişilerin yüzünü fiziğini canlandırırız ya o kişileri bile özlüyorum sanki çok tuhaf ya mafoldumben

Son düzenleme:
Canım varsa baska etkilendiğin bende okuyayım valla bende cok etkileniyorum bu normal birşey bence..

yalnız değilsin bende senin gibiyim..hatta daha beteri..
elime aldığım kitabı bitirmeden bırakamıyorum bağımlı gibi..
bitirmediğim günler sürekli kafamda kitabın sonunnda ne olacak diye düşünmeye kafa yormaya başlıyorum...,
o kadar çok düşünüyorum ki kafamın yorulduğunu hissediyorum...
geceleri rüyama giriyor...
ama yinede çok seviyorum kitap okumayı...

Canım varsa baska etkilendiğin bende okuyayım valla bende cok etkileniyorum bu normal birşey bence..

en son okuduğum bi kitap haftalar gçmesine rağmen hiç aklımdan çıkmıyor...
bosnalı bi genç kızın toplama kamplarında yaşadığı dram dolu hayatı çok çok güzel bi kitap
LEYLA

bence normal değil..herşeyin bir hayal ürünü olduğunu unutmamak lazım yaşanmış bir hikayeysede bu denli etkilenmen hiç normal değil..bende sonu hüsranla biten hiç bir diziden yada kitaptan hoşlanmıyorum etkilenebiliyorumda o yüzden de rahatsız olduğum yerde izlemiyorum yada okumayı bırakıyorum..
sende böyle yap hayatını etkilemesine izin verme..yaşadıkların normal değil..

"kızılırmakta gülbiçen"
öyle ağladımki okuyunca 2-3 gün saf gibi düşündüm yemin ederim
ama burada gelin köprüsü anlatılodu ben bu köprüyü bildiğim için ondan çok etkilendim köprünün önünden geçerken gözlerim romandaki kahramanları arıyor böyle suya bakıyorum gelin oraya düştü diye köprünün başına bakıyorum gelinin köyü o taraflarda diye kafamda canlandırdığım roman kahramanlarını özlüyorum o derece yani ama bu romanı kesinlikle tavsiye ederim canım mürebbiyede süperdi

bende çok etkileniyorum.
okurken yaşıyorum sanki.
arada kafamı kaldırınca kitaptan,
ben nerdeyim diyorum bazen.
bide bitirmeden rahat edemiyorum kitabı.

normal değil evet ondan konuyu açtım
ama kitap okumayıda çok seviyorum yaa üzülmekten korkuyorum ama dediğin gibi hayal ürünü ama bilmiyorum yaa

bnde canan tanın yüreğim seni çok sevdi isimli kitabımı okudm.. okuyanlar bilir amerika fln geçiyo romanda ve ne zmn amerikayla ilgili bi haber duysam hmn aklıma geliyo snki baş kahraman bnm heyecanlanıyorum okurken ağlıyorum...

Alacakarnlık serisi bni bitirmşti ztn.. ondan çook etkilendim halada etkisindeym..

yellow ben sırf senin soruların için site açacam. buranın yarısını sen kaplıyon artık diğerlerine yer kalmıyo

bence etkilenmemek anormal olur... eğer okuyorsan okuduğunuda anlıyorsan illaki etkilenceksindir... gerçek hayattan uyarlama çok roman var.. ama tabi çoğu abartılı şekilde anlatılıyor kitaplardaki okuyucu etkileyebilmek için...

canım iyi bir romandan herkes etkilenir. ama sen onların gerçek olduğunu düşünüyorum diyosun. romandan ne kadar etkilendiğini anlatabilmek için mübalağamı yaptın yoksa gerçekten böyle hissediyorsun tam olarak anlamadım. eğer durumun buysa yani gerçek olduklarına inanıyosan yardım almanda fayda var. yoksa etkileyici bir dille yazılmış kitaplardan herkes etkilenir ve kolay kolay aklından çıkmaz bu gayet normal birdurum..

yellow ben sırf senin soruların için site açacam. buranın yarısını sen kaplıyon artık diğerlerine yer kalmıyo

benimde dikkatimi çekti açıkçası...bir çok konu var arkadaşın açtığı.. paylaşmak güzeldirden yola çıkıp paylaşıyor her aklına geleni zaarrsempatiksalakcinni

bilmiyorum banada hep bölesi denk gelior canım
birde ben çok çok hassas biriyim duygu yönünden ondan böle etkileniorum

Son düzenleme:

mübağala olmuş olabilir canım ama hani gerçekmış gibi hissediyorum

aynen canım bende okurken ağlıyorum etkiside biraz sürüyor

kızlar bu mürebbiyenin filmi çekilmiş 1919 da allah rızası için bunu bulabilirseniz bana yolarmısınız linki çok çok izlemek istiyorum

yellow allah başka dert vermesin demekki hisli birisin bazen ben reklamlardan bile etkilenip üzülüp ağlayabiliryorum sonuçta bir kitabı en az bir hafta okuyup bir bağın oluyor:) abartmamak kaydıyla normal buhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…