- Konu Sahibi yellowbomb
-
Canım varsa baska etkilendiğin bende okuyayım valla bende cok etkileniyorum bu normal birşey bence..
Canım varsa baska etkilendiğin bende okuyayım valla bende cok etkileniyorum bu normal birşey bence..
bence normal değil..herşeyin bir hayal ürünü olduğunu unutmamak lazım yaşanmış bir hikayeysede bu denli etkilenmen hiç normal değil..bende sonu hüsranla biten hiç bir diziden yada kitaptan hoşlanmıyorum etkilenebiliyorumda o yüzden de rahatsız olduğum yerde izlemiyorum yada okumayı bırakıyorum..
sende böyle yap hayatını etkilemesine izin verme..yaşadıkların normal değil..
yellow ben sırf senin soruların için site açacam. buranın yarısını sen kaplıyon artık diğerlerine yer kalmıyo
yellow ben sırf senin soruların için site açacam. buranın yarısını sen kaplıyon artık diğerlerine yer kalmıyo
benimde dikkatimi çekti açıkçası...bir çok konu var arkadaşın açtığı.. paylaşmak güzeldirden yola çıkıp paylaşıyor her aklına geleni zaarrsempatiksalakcinni
bence etkilenmemek anormal olur... eğer okuyorsan okuduğunuda anlıyorsan illaki etkilenceksindir... gerçek hayattan uyarlama çok roman var.. ama tabi çoğu abartılı şekilde anlatılıyor kitaplardaki okuyucu etkileyebilmek için...
canım iyi bir romandan herkes etkilenir. ama sen onların gerçek olduğunu düşünüyorum diyosun. romandan ne kadar etkilendiğini anlatabilmek için mübalağamı yaptın yoksa gerçekten böyle hissediyorsun tam olarak anlamadım. eğer durumun buysa yani gerçek olduklarına inanıyosan yardım almanda fayda var. yoksa etkileyici bir dille yazılmış kitaplardan herkes etkilenir ve kolay kolay aklından çıkmaz bu gayet normal birdurum..
bnde canan tanın yüreğim seni çok sevdi isimli kitabımı okudm.. okuyanlar bilir amerika fln geçiyo romanda ve ne zmn amerikayla ilgili bi haber duysam hmn aklıma geliyo snki baş kahraman bnm heyecanlanıyorum okurken ağlıyorum...
Alacakarnlık serisi bni bitirmşti ztn.. ondan çook etkilendim halada etkisindeym..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?