roman okuyunca etkisinden çıkamıyorum:(

evet canım geçici benimkide zaten ama üzüldüğüm için paylaşmak istedim şimdi mürebbiyenin etkisindeyim ama geçer yani

Senin hissettiğin duyguların aynısını bende hissediyorum öyle ki ailem bana neredeyse roman okumayı yasaklayacak o derece etkileniyorum.Roman bitiyor ben hıçkırıklara boğuluyorum.Sanki o romanı yaşıyorum okurken.Etkisinden hala kurtulamadığım 3roman var."Uğultulu tepeler","Eylül"ve"Başucumda Müzik"

İyi çekilmiş bir film veya güzel kurgulanmış bir kitaptan eminimki etkilenmeyen yoktur ammaa ne bileyim farzı misal 2 ay sonra bi köprüden geçerken romandaki kız köprüden kendini atmış diye bu köprü, o küprü işte oraya düştü arada çıkıp el sallar mı naniknanik hesabı düşünüp hayal kurmak filan pek normal gelmedi bana açıkçası. Kesinlikle anormal.

canım birbirimizi çok iyi anlatız seninle
eylül romanı sanırım evde var hemen okumalıyım
ne kadar etkilensemde bak alamıyorum kendimi faydası oluyor diye okuyorum ama etkilenmedende olmuyor

bu topicte teşekkür butonu yok,katılmıyorum butonu var..niye ki ?

el sallarmı diye bakacak değilim canım ya sadece oradan geçerken hayaller canlanıyor gözümde unutamıyorum yani

İyi bir okuyucusun :lepi: Merak etme bende aynen senin gibiyim. sempatiksalakcinni Mesela şuan okuduğum kitabın bitmesine 70 sayfa falan kaldı nasıl bitiricem, nasıl çıkıcam o muhteşem dünyadan diye düşünüyorum.. sempatiksalakcinni okumaya korkuyorum biticek diyhe :gitme:

Cidden nasıl çıkıcam ben o dünyadan? :gitme: sempatiksalakcinni

ay canım bende bitecek diye üzülüyorum biliyomusun
sende iyi okuyucusun ozaman
ay benim gibi çok insan varmış yaakaydirigubbakcemile2

sen sakın elif şafak "aşk" ı okuma o zaman
konya da yaşamaya başlayabilirsin :)))
ben de bu kitaptan çok etkilenmiştim.
şimdi yine aynı kişileri anlatan Ahmet Ümit "Bab-ı Esrar"ı okuyorum..
o da çok etkileyici...
eğer mevlana ve şems e hayranık duyuyorsan şiddetle öneririm canım...

Son düzenleme:
İnsanın okuduğu birşeyden etkilenmesinin neresi dert.
Boş boş okuyup, etkilenmiyorsanuz sıkıntı var demektir asıl.
Ciddi şekilde sizi bunalıma sokuyorsa, okumamanız daha iyi olur o zaman.

o zaman sen hiiiç film izleme tatlım.travmatik olur yani
kitaptan daha kötü etkiliyo

İnsanın okuduğu birşeyden etkilenmesinin neresi dert.
Boş boş okuyup, etkilenmiyorsanuz sıkıntı var demektir asıl.
Ciddi şekilde sizi bunalıma sokuyorsa, okumamanız daha iyi olur o zaman.

ciddi şekilde asla değil tabiki
dert te değil arkadaşlarla paylaşmak istedim benim gibi insanlar varmı diye merak ettim teşekkürler

ciddi şekilde asla değil tabiki
dert te değil arkadaşlarla paylaşmak istedim benim gibi insanlar varmı diye merak ettim teşekkürler

bi kere de online olmayıver yellow bombkaydirigubbakcemile3...bişi dicem yaa sen 20 yaşındamısın valla şaşırdım çok küçük geliyo sesin:)
çok komiksin yeminediyorrum...ya tokat ya kayseri bu ikiyörenin insanı bööle biraz nasıl desem biraz evet evet doğru kelime hayalperestlik ve saflık karışımı bi cherokeelik var yani bilmiom ben anlatabildimmi...

bencede yellow kayserili
ihtimaller üzerinden yolaçıkarsak
bir mesajında kızılırmaktan her geçişimde iye bi ifadesi var
kayseride olma olasılığı yüksek
kızılırmak başka hangi illere sınırı var bilemem
kısa özet yellow eğer kayseriliyse hemşerim olmuş olacak
bu yellow benimde dikkatimi çekiyor her topikte var
çok faaal bi arkadaşımız
bu arada yelloww leylayı mıtlaka oku
gerçekten süper bi kitap
tam senlikaklinialirimsmile

ben kitap değil de film izlediğimde çok etkileniyorum ama öyle her filmde değil tabiki
en son geçen gün V For Vendetta'yı izledim o günden beri filmle ilgili bir şeyler araştırıp duruyorum
10-15 gün sonra da eski halime dönüyorum tabi

cok normal bisey bence...
bende gecen bi roman okudum o kadar cok etkilendim ki sevdigime bile sacma sapan msj attim...
okudugum romanda kadinin sevdigi adam sonunda ölüyordu cünkü...
bende sevdigime sen beni hic terk etme birlikte yaslanalim birlikte ölelim diye msj attim : )))
kurban oldugumda cok güzel bi cvp yazdi ragmen etkisi hala üzerimdeydi yani...

pokemon ferhat da işte bu düşüncelerle kendini pencereden atmıştı "pikaçuu pikaçuu" diye.... mafoldumben

Ya ben en çok etkilenmiştim b romandan günlerce ağlamıştım içime kapanmıştım hem kedimi gördüm hemde çok etkilenmiştim New Moon da çok ağladım bella ya yaa hatta hala üzülürüm ağlaya ağlaya okumuştum filmindede ağladım ama başka kitapta olmadı Allahtan 3 kez okudum 3 kerede ağladım o romanda (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…