- Konu Sahibi yellowbomb
-
Bazı romanlar hayal ürünü,bazıları evet yaşananlar.
roman okurken ,karakterleri mekanları gözünüzde canlandırmanız,
romanı hissederek okumanızdan kaynaklanıyor ve okuyan herkes aynı
duyguları yaşıyor elbette..
etkilenmenize gelince,hepimiz insanız ve neler yaşanmış
diyerek okuyoruz ve bir müddet de etkisinden çıkamıyoruz ama
bu geçici bir durum.
Senin hissettiğin duyguların aynısını bende hissediyorum öyle ki ailem bana neredeyse roman okumayı yasaklayacak o derece etkileniyorum.Roman bitiyor ben hıçkırıklara boğuluyorum.Sanki o romanı yaşıyorum okurken.Etkisinden hala kurtulamadığım 3roman var."Uğultulu tepeler","Eylül"ve"Başucumda Müzik"
İyi çekilmiş bir film veya güzel kurgulanmış bir kitaptan eminimki etkilenmeyen yoktur ammaa ne bileyim farzı misal 2 ay sonra bi köprüden geçerken romandaki kız köprüden kendini atmış diye bu köprü, o küprü işte oraya düştü arada çıkıp el sallar mı naniknanik hesabı düşünüp hayal kurmak filan pek normal gelmedi bana açıkçası. Kesinlikle anormal.
bu topicte teşekkür butonu yok,katılmıyorum butonu var..niye ki ?
İyi bir okuyucusun :lepi: Merak etme bende aynen senin gibiyim. sempatiksalakcinni Mesela şuan okuduğum kitabın bitmesine 70 sayfa falan kaldı nasıl bitiricem, nasıl çıkıcam o muhteşem dünyadan diye düşünüyorum.. sempatiksalakcinni okumaya korkuyorum biticek diyhe :gitme:
Cidden nasıl çıkıcam ben o dünyadan? :gitme: sempatiksalakcinni
kızlar nezaman roman okusam okurken bile ağlıyorum hele roman bitince uzun süre aklımdan çıkmıyor anlayamıyorum çok etkileniyorum..az öncede hüseyin rahmi gürpınarın mürebbiye sini bitirdim çok etkilendim yaa...roman okurken aklımda öle bir canlandırıyorumki gerçek hayatta var olmadığına kendimi inandıramıyorum hatta..kafamdan uzun süre çıkaramıyorum...romanlar yaşanmışmıdır yoksa uydurmamadır kızlar pek bilgim yok çoğu hakkında ..ya gerçekten bukadar etkilenmek istemiyorum .roman okumak istemiyorum bu yüzden çünkü çokk üzülüyorum ..mutlu sonla bitenlerden de çok etkileniyorum .. o kişiler kafamda canlandıkça oları görmek istiyorum ..ya saçmaladım mı bilmiyorum ama okduum roman azönce bitti nasıl duygular içindeyim anlatamam şuanda bu konuyu açmamdan da anlayın mesela okadar etkileniyorum ki roman okumaktan kaçar oldum artık hani roman okurken kafamızda olay yeri ,kişilerin yüzünü fiziğini canlandırırız ya o kişileri bile özlüyorum sanki çok tuhaf ya mafoldumben
İnsanın okuduğu birşeyden etkilenmesinin neresi dert.
Boş boş okuyup, etkilenmiyorsanuz sıkıntı var demektir asıl.
Ciddi şekilde sizi bunalıma sokuyorsa, okumamanız daha iyi olur o zaman.
ciddi şekilde asla değil tabiki
dert te değil arkadaşlarla paylaşmak istedim benim gibi insanlar varmı diye merak ettim teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?