- Konu Sahibi yellowbomb
-
bende çok etkileniyorum.
okurken yaşıyorum sanki.
arada kafamı kaldırınca kitaptan,
ben nerdeyim diyorum bazen.
bide bitirmeden rahat edemiyorum kitabı.
yellow ben sırf senin soruların için site açacam. buranın yarısını sen kaplıyon artık diğerlerine yer kalmıyo
en son okuduğum bi kitap haftalar gçmesine rağmen hiç aklımdan çıkmıyor...
bosnalı bi genç kızın toplama kamplarında yaşadığı dram dolu hayatı çok çok güzel bi kitap
LEYLA
Leyla'yı gecen ay KK da önermiştim 2 günde bitti kitap o nasıl birşeydi etkisindeyim hala ya..
ölme e mikaydirigubbakcemile3 valla benimde forumda en çok karşılaştığım isim yellow bomb...blondebomb mu yazmak istemiş anlamadım ama....bi memleket tahmini yapcam bence kayseriliyerimseniben
öylemi canım konusu ney yazarmısın hoşuma giderse okurum alıp
kk bensiz olurmu yaaa
şaka bi yana blondebomb nedemek anlamış değilim
kayserilileri çok çok severim buarada
ne alaka onuda anlamış değilim ya neyse
ben de bi ara dudaktan kalbe ve ask-i memnu dizisinin etkisinde kalmistim kaydirigubbakcemile3
yasanan asklar beni etkiliyodu sanki kendimde isin icindeymisim gibi :roflol:
daha tek duze romanlar okumayi tavsiye ederim...
yani icinde uzuntu, aksiyon, yalan dolan falan olmayan...
aşkı memnudan bende etkilendim hatta "beren saat"i magazinde falan görünce seviniodum ölmedi bak yaşıyor falan diyorumkaydirigubbakcemile3
aşkı memnudan bende etkilendim hatta "beren saat"i magazinde falan görünce seviniodum ölmedi bak yaşıyor falan diyorumkaydirigubbakcemile3
blondebomb sarışın bomba demek
cok hossun yaa sempatiksalakcinni :lepi:
ama cidden aski memnu beni cok etkilemisti. hala netten acar eski bolumlerini izlerim ara sira -tatlicadiarzu-
yasakkelime Dur bidakka!!
K.K. 'nin "Hayatin Içinden" bölümün altina yazilan yazilari okudugunda da agliyormusun peki? Roman dan çok aramizda ne sorunlar ya$ayan bayanlar var bir de gerçekleri okuyup duygulanirsan belki i$e yarar bir$eyler ögrenebilirsin.
Kitap okumayin demiyorum okunulur ama böyle bir durum da tam Okan Bayulgenlik bir durum olmu$. $a$kinlikla okuyorum cevaplarinizi hele $u alttaki:
:mymeka:
Ya$ kaç? Pek gerçek hayatla ha$ir ne$ir degiliz galiba.:hulya:kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?