Romantik aksam yemegini zehir eden kayınpeder

Pelin ece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
176
89
98
26
Bu olay canımı çok sıktı arkadaslar lütfen okuyun .Geçen gün eşime doğum günü süprizi yaptım "güzel bi masa ,mumlar, güller, kalpli balonlar vs" çok hoşuma gittigi icin o güne dair bazı fotoğraflar paylaştım. (masayı mumlari falan cekmistim) ertesi gün görümcem de bunları görüyo sonra kaynanama söylüyo. fotoğraflara o da bakıyo .Daha sonra 24 saatte silindiği için durumdan siliniyo bunlar.
Eşim işten geldi bende biraz rahatsizdim(hamileyim 7.5aylik) midem falan bulanıyodu .Neyse annesiyle konusurken annesi beni sorunca rahatsiz olduğumu söylüyor eşim .o da ne var hasta olacak evin icinde ne hasta oluyo gibisinden biseyler diyo daha sonra ben şimdiki gençlerden iyiyim iki iş tutmayla oram ağrıyo buram ağrıyo diyorlar Bu yaşımda onlardan daha sağlamım .Gençler telefon sapığı ellerinden düşmüyor yok şöyle yok böyle gibisinden ve daha bir sürü biseyler söyledi dolaylı yoldan bana geldi yani o laflar.Eşim telefonu kapatti annen de kızım sana söylüyorum gelinim sen anla demeye getirdi dedim.Yok sen üstüne niye aliniyon o genel olarak konustu dedi.iyi tamam dedim.arkasina babası arıyor hiç beklemedigim bi sekilde çemkiriyor eşime "o paylaştığınız ne ben görmek zorundamıyım mumlar kalpler falan ne demek oluyo diye azarlıyo eşimi". Eşimde heves etmis paylasmis nolmus yani gormek istemiyorsan bakma falan dedi ama susmuyor adam yok şöyle yok böyle(bu arada durum silindiğinde baktim kayınpeder görmemisti zaten kaynanam görmüştü .kaynanam gostermis kayınpedere) eşimle tartıştılar bende sinirlendim telefon hoporlerde paylasamazmiyim ya dedim çıktım yatak odasina gittim sinirden aglamaya basladim .sonra esim geldi sarildi bosver falan dedi gönlümü aldi.Aradan bikac saat gecti ne olduysa dedi ki eşim niye bizim aramızdaki özel biseyi paylaşıyorsun normal mi bu dedi .Bende daha önce niye bisey demedin simdi baban deyince mi aklina geldi normal değilse o zaman dedim. O da paylaşıyorsan bizimkilere gizle onlar görmesin dedi .bıktım senin ailenden herseyimize karışıyorlar falan dedim o da benim ailemle olan sorunlarimi başıma kaktı falandi filandi derken baya kavga ettik .ben yattim sinirden whatsap hesabimi falan sildim .Eşim geldi dayanamadi bu seferde gönlümü aldi biz barıştık .Ama kendimi sanki kötü bisey yapmışım gibi hissediyorum .Benim babam annem böyle şeylere falan bisey demez bana gore bunu paylasmam normal .bu yüzden kayınpederimin bu tepkisi bana cok gereksiz yersiz ve hadsiz geliyor onu ilgilendirmedigini düşünüyorum. Mesela ayni seyi beni babam yapsa eşim o ne karışır onu ilgilendirmez falan der baya bi tepki verir sinirlenirdi. Kendi babasina da susmadı ama bugün hicbisey olmamis gihi arar konuşur biliyorum.Kaynanam da sözde kavga çıkmasın diye uğraşır hep ara bulur madem öyle kocasının kızacağını biliyosa niye fotoğrafları gösteriyor ki ona. Kayınpederi doldurur doldurur sonra sonra aradan çekiliverir hep .Alttan alttan hep bana laf sokuyor eşime dediğimde bana alıngansın diyo ama salak degilim bunu sürekli yapıyor Bıktım artik .herseyimize karışmalarindan .Sizce bu olaydan sonra onlara karsi nasil tepki almaliyim?? eşimle romantik bir aksam yemegi paylasmam da ne var kötü bisey mi bu?

Kayınvalide kayınpederin tepkileri hiç hoş değil ki eşiniz de keza öyle en ufak bir tartışma da başka sorunları da ortaya atıp üstünüze daha çok gelmesi vs
Ama ben olsam paylaşmazdım ikimiz için özel olan birseyi insanların görüp bilmesine gerek yok hele ki kayınvalidemin
Çünkü sosyal medyada wp dâhil insanlar sizin mutlu anlarinizi görüp mutluluğunuzu paylaşmıyorlar genelde o yüzden de sırf onların merakını gidermek için birşey paylaşmam

normal anne babalar "aa ne güzel çocuğumun doğumgününde bişeyler hazırlanmış, birbirlerini seviyorlar, geçiniyorlar" der.. bu teyze ve amca saçmalamış.

muhtemelen kv sen bana bişi yapmadın hiç die kv ye yüklendi. adam da hıncını sizden aldı.
Kaynanamın kıskandığını düşünüyorum açıkçası

Sadece kayın ailesi görecek şekilde tekrar paylaş 😀😎

Ben daha gençkene paylaşıyordum şimdi bıraktım o işleri.. Artık çok az paylaşım yapıyorum.
Eşimde onlar görmesin gizle onlara paylaşacaksan da diyor aynısını bende yapmak istedim fakat eşimle aram bozulmasin diye yapmadım 😁

Eskisi gibi samimi olmayı düşünmüyorum açıkçası artık soğuk davranıp uzaklasmak istiyorum fakat esime belli etmeden
Hayır belli et ve gerçekten durmaları gereken yeri uygun bir dile anlat ne münasebet bunun için huzur bozanın huzuru bozulur siz sindikce kafanıza çıkarlar tamam eski kafalılardır anlamazlar felan da kovana ayar çekip ev huzuruna müdahale gerektirecek bir durum yok lütfen herkese yerini bildir ki bir daha yaşanmasın

Ben olsam inadıma bidaha paylaşırım. Onlar gördükten sonrada hepsini silerim.
Onlara neki görmek istemiyosa bakmasın. Ayrıca bidaha biraraya gelincede gayet resmi ve soğuk olurum. Tepki göstermezseniz tepenize çıkarlar.
Sinirden whatsapi sildim bende kullanmiyorum şimdi

Hayır belli et ve gerçekten durmaları gereken yeri uygun bir dile anlat ne münasebet bunun için huzur bozanın huzuru bozulur siz sindikce kafanıza çıkarlar tamam eski kafalılardır anlamazlar felan da kovana ayar çekip ev huzuruna müdahale gerektirecek bir durum yok lütfen herkese yerini bildir ki bir daha yaşanmasın
Eşim babasina gereken tepkiyi verdi sayılır telefonda ama uzatmaz biliyorum bugün bisey olmamış gibi konuşur.Ama icim onun ailesine o kadar soğudu ki şu saatten sonra buzdolabı gibi olcam onlara

Ben terslerdim hiç alttan almam haddini aşan insanları. Kalbimi kıranın kalbini kırarım. Kim olursa olsun bu. Açıkçası istediğimi paylaşmaya devam ederdim. Sanırım ben kv, görümce vs siler engellerdim. Görmeyin, rahatsız olmayın diye yaptım derdim. Onlara neymiş benim hesabımda paylaştığımdan.

Keşke herkesin özeli mahremi kendine kalsa kim kiminle ne yapmış ne yemiş nereye gitmiş kimse bilmese bu durumlarda yaşanmasa. Eskiden özel hayat vardı hava karardıktan sonra evin içi bile görünmesin diye perdeler sıkı sıkı çekilirdi şimdi az daha zorlasak yatak odamız bile sosyal medyada olacak buna çok az kaldı. Mis gibi romantik bi aksam hazırlamışsın o anı yaşasana bırak millet görmesin. Neden sana aiti özeli millete sergiliyorsun ki. Bak ağzının tadı da bozulmuş. Değer mi.

Sinirden whatsapi sildim bende kullanmiyorum şimdi

Sinirden sildiniz ama karşı taraf sizi sindirdiğini düşünüyor. Nasıl söyledikte oğlumuza sözünü dinletti diye düşünüyolardır. Yaptığınız yanlış whatsapı değil onların numaralarını silin

Back
X