Romantik bayanlar bi bakın ya :(

Lazkiziderler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
140
41
48
30
Kızlaaaaaarrrrrr eşimin eylülde doğum günü var 27.de ama beni şimdiden stres sardı. Evliyken ilk kez doğum gününü kutlycam nasıl bişey yapabilirim ya arkadaşlarınıda çağırmayı düşünüyorum 2 kez doğum gününü kutladım bekardık başbaşa olduk ama arkadaşlarını görmesi onu ayrıca mutlu edicek biliyorum. 2 gün erken kutlycam bide pazar günü olcak yani. Bide ne alcam ay napcam yardım edin lütfençok fazla titizim böyle konulardaa :cry::cry:

Bildiğim kadarıyla erkekler öyle çok pembiş, mumlu, efendime söyleyeyim gül yapraklı falan doğum günlerini sevmiyor.
Arkadaşlar eve mi gelecek?

tesbih alabilirsiniz. sigara içiyorsa zippo olabilir.
ya da gömlek alıp yakasına başharflerinizi yazdırabilirsiniz. (futbol oynuyorsa aynı şeyi krampon için de yaptırabilirsiniz ben öyle yapmıştım.)

Bi kutuya güzel sözler vs yazıp verme bence o tarz şeyler vardır ya hap kapsullerinin içini boşaltıp güzel şeyler yazarlar . O tarz seyler yapma :)
Ben onları seven erkek görmedim vardır mutlaka da çevremde hiç denk gelmedim .
Satranç tavla vs oynamayı sever mi ? Çok orjinal takımlar var baya karizmatik.

Veya bütçe ne kadar sigara kullaniyorsa st. Duppont Zippo mesela.
Ki Zippo değildir o =) baya sembolik bir hediye .el yapımı ve sayılı üretiliyor. Söylentiye göre otellerde paranız yoksa bunu kullanabiliyormussunuz falan filan

Orjinalleri 4 bin TL civarı ama 2. 3. El 300 tlye de bulabilirsiniz.

Onun dışında gömlek ve parfüm bence her zaman geçerli hediyeler.

Beymen, Karaca baya guzel seyler var her fiyattan

Eşinin tarzı nasıl bilmiyorum ama karizmatik erkek bileklikleri de var . Yine bahsettigim markalarda.

Erkegin işine yarayacak şeyler al yani .

Bencee eve topla herkesi her yer balon kocaman bi el yapımı pasta sonra hediye olarak da hep almak istediği bişey olabilir istediği cep telefonu ,playstation,en sevdiği filmin dvdsi ya da ne bileyim bilgisayar oyun klavyesi vs vs neyle uğraşmayı seviyorsa o, biblo futbol topu ve futbolcu bile olabilir yani ne seviyor önemli olan o küçük bi seni seviyorum lu not çıksın içinden bitti gitti :p sonraa yatak odanıza geçince yatağın üstünde gül yaprakları olabilir mesela ve kendinize yeni aldığınız bir gecelikle herkes gidince bi de odanızda başbaşa kutlama yaparsınız :p ühü haydar dümen önerisi gibi oldu :D aklıma gelenler bunlar doğrusu ne bileyim:)))

Bildiğim kadarıyla erkekler öyle çok pembiş, mumlu, efendime söyleyeyim gül yapraklı falan doğum günlerini sevmiyor.
Arkadaşlar eve mi gelecek?
Evet eve düşünüyorum sevgilisi eşi olanlarda var ciftli tekli falan. Belli değil ama degisiklik olsun diye byle düşündüm

tesbih alabilirsiniz. sigara içiyorsa zippo olabilir.
ya da gömlek alıp yakasına başharflerinizi yazdırabilirsiniz. (futbol oynuyorsa aynı şeyi krampon için de yaptırabilirsiniz ben öyle yapmıştım.)
Ilk doğum gününde tesbih aldım üstünde adı yazıyo çok beğendi ikincisindede zippo aldım :( gömlekte zor begendiririm. Delircem

Bencee eve topla herkesi her yer balon kocaman bi el yapımı pasta sonra hediye olarak da hep almak istediği bişey olabilir istediği cep telefonu ,playstation,en sevdiği filmin dvdsi ya da ne bileyim bilgisayar oyun klavyesi vs vs neyle uğraşmayı seviyorsa o, biblo futbol topu ve futbolcu bile olabilir yani ne seviyor önemli olan o küçük bi seni seviyorum lu not çıksın içinden bitti gitti :p sonraa yatak odanıza geçince yatağın üstünde gül yaprakları olabilir mesela ve kendinize yeni aldığınız bir gecelikle herkes gidince bi de odanızda başbaşa kutlama yaparsınız :p ühü haydar dümen önerisi gibi oldu :KK70: aklıma gelenler bunlar doğrusu ne bileyim:)))
Bayıldım öneriyi :KK70::KK70:bunu uygulayabilirimm. Hediye işini düşünmem lazım ama biraz ağırızda tesbihle zippo almıştım bu doğum gününde bakalım napcam.

Eşinin yaptığı işe göre bi hediye seçebilirsin. Evin kapısından başlayarak duvarlara resimlerinizi yapıştırabilirsin. Bence kadına mumlar güller oluyosa erkegede olmalı. Olmaz diye bi şart yok. Bi pasta limonatalar alkol kullanıyosanız güzel bir masa meyve tabagı vs. Güzel yemekler eşliginde eylenceli bi gece olur. Tabi müzigide es geçmeyelim

Eşinin yaptığı işe göre bi hediye seçebilirsin. Evin kapısından başlayarak duvarlara resimlerinizi yapıştırabilirsin. Bence kadına mumlar güller oluyosa erkegede olmalı. Olmaz diye bi şart yok. Bi pasta limonatalar alkol kullanıyosanız güzel bir masa meyve tabagı vs. Güzel yemekler eşliginde eylenceli bi gece olur. Tabi müzigide es geçmeyelim
Öküz görünür ama incedir sever aslında gül falan. Sevgililer gününde o yapmıştı her yere gül mum falan bilemedim

Bi bayan arkadaş dısarda sahil kenarın da bi masa yaptırmıştı eşine balonlar yemek filan. Cok hoş olmuştu. İlerleyen saatlerdede arkadaşların eşlik eder onlarda pastayı getirirler. Eger dısarda düşünüyorsan.

Back
X