romantik mi güçlü mü

sunshine44

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
428
14
18
İzmir
kızlar size bi soru yöneltmek fikirlerinizi öğrenmek istiyorum güçlü saygın fakat biraz odun ilgisiz bi erkekmi yoksa pısırık ortam içinde pek güçlü görünmeyen fakat ikili ilişkide romantik ilgili sürprizleri seven bi erkekmi hangisini tercih ederdiniz??

bence ikiside değil :) güçlü saygın iyi ama ilgisiz olmamalı... ilgili olsun yeter her daim sürprize,romantizme gerek yok

Odun olmasında ne olursa olsun..

Pısırıksa konuştururuz..
Çok konuşuyorsa da , güzelliğimizle sustururuz..

Pısırık aslaa...
Ama sevgilim/eşimin sadece bana özel olmasını isterim.
Dışarıdan çok saygın olmasa da olur.
Kimse içini çok fazla bilmemeli, bana özel bir şarkı gibi.

e şıkkı hiç biri diyorum. Benim için önde gelenler güvenilir biri olması, vicdan ve ahlak sahibi olması kısaca insan olarak iyi biri olması, sırf bana ya da sırf dışarıya karşı değil özünün iyi biri olması önemli. Öyle katakulliye kurnazlığa kafası çalışan , kafasında kırk tilki dolaşan birisi olmamalı bir de kaşı gözü ayrı oynayıp sadakat yoksunu erkek müsveddelerinden olmaması her şeyin başında gelir.

Son düzenleme:
Pısırık aslaa...
Ama sevgilim/eşimin sadece bana özel olmasını isterim.
Dışarıdan çok saygın olmasa da olur.
Kimse içini çok fazla bilmemeli, bana özel bir şarkı gibi.

hepsinin bir arada oldugu biri olsa harika olur tabide malesef öyle biri yok yada bana denk gelmedi sanırım tarifin güzelmiş canım

söyledigim iki özelliktede güvenilirlik ve vicdan sahibide var desem o zaman nasıl tercihte bulunursun canım?

dışarıda güçlü, evde romantik tercih ederim ben :)
bir toplum içinde sözünü dinletebilen, işleri idare eden, yanında güvende hissedebileceğim, baş başayken de sevgisini sonuna kadar gösteren biri olmalı derdim ki çok şükür ki var canım eşim :)

hepsi birarada varmış demek çok şanslısın canım mutluluklar:)

Pisiriklik da ilgisizlik de tahammül edilemez ozelliklerr.. ama o kadar romantik olmasa da olur yani yeterki pisirik olmasinn.. ve elden bir sey gelmez kizlar degismez pisirik olan kisiler..
Ama odunsa illa ilgisiz demek degil buuu bencee.. mesela benmkisi guclu ve otoriter basbasayken de elinden geldigince sevgisini gosterir.. tek sorun biraz fazla odun :))) ama ilgisizlik bazi donemler disinda sorunumuz olmadi hic... ayrica en sevdigim ozelligi pek cok seyini bana saklamasi bana durust olmasi ve onun yaninda bana bir sey olmaz diye dusunebilmem..guven duygusu cok cok onemliiii ayyy bir daha aşık oldm bennn okuzumeee :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…