- Konu Sahibi sunshine44
-
bence ikiside değil :) güçlü saygın iyi ama ilgisiz olmamalı... ilgili olsun yeter her daim sürprize,romantizme gerek yok
İlgisiz olması da güçlü ve saygın olmaması da aynı oranda sorunlar doğurur. İkisi de kötü... :44:
Odun olmasında ne olursa olsun..
Pısırıksa konuştururuz..
Çok konuşuyorsa da , güzelliğimizle sustururuz..
ah keşke nerdeki o
kendi istedigimiz kıvama getiririz en azından diyosun güzelmiş
Pısırık aslaa...
Ama sevgilim/eşimin sadece bana özel olmasını isterim.
Dışarıdan çok saygın olmasa da olur.
Kimse içini çok fazla bilmemeli, bana özel bir şarkı gibi.
e şıkkı hiç biri diyorum.Benim için önde gelenler güvenilir biri olması, vicdan ve ahlak sahibi olması kısaca insan olarak iyi biri olması, sırf bana ya da sırf dışarıya karşı değil özünün iyi biri olması önemli. Öyle katakulliye kurnazlığa kafası çalışan , kafasında kırk tilki dolaşan birisi olmamalı bir de kaşı gözü ayrı oynayıp sadakat yoksunu erkek müsveddelerinden olmaması her şeyin başında gelir.
söyledigim iki özelliktede güvenilirlik ve vicdan sahibide var desem o zaman nasıl tercihte bulunursun canım?
İlla birini tercih edeceğim yani.
hayır tabiki öylesine bi soruydu benimkisi size kalmış cevap verip vermemek:)
dışarıda güçlü, evde romantik tercih ederim ben :)
bir toplum içinde sözünü dinletebilen, işleri idare eden, yanında güvende hissedebileceğim, baş başayken de sevgisini sonuna kadar gösteren biri olmalı derdim ki çok şükür ki var canım eşim :)
kızlar size bi soru yöneltmek fikirlerinizi öğrenmek istiyorum güçlü saygın fakat biraz odun ilgisiz bi erkekmi yoksa pısırık ortam içinde pek güçlü görünmeyen fakat ikili ilişkide romantik ilgili sürprizleri seven bi erkekmi hangisini tercih ederdiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?