• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

romantik mi güçlü mü

Pisiriklik da ilgisizlik de tahammül edilemez ozelliklerr.. ama o kadar romantik olmasa da olur yani yeterki pisirik olmasinn.. ve elden bir sey gelmez kizlar degismez pisirik olan kisiler..
Ama odunsa illa ilgisiz demek degil buuu bencee.. mesela benmkisi guclu ve otoriter basbasayken de elinden geldigince sevgisini gosterir.. tek sorun biraz fazla odun :))) ama ilgisizlik bazi donemler disinda sorunumuz olmadi hic... ayrica en sevdigim ozelligi pek cok seyini bana saklamasi bana durust olmasi ve onun yaninda bana bir sey olmaz diye dusunebilmem..guven duygusu cok cok onemliiii ayyy bir daha aşık oldm bennn okuzumeee :)))

hahaha öküzüm deme bari ayıptır yahu :1: haklısın canım en önemlisi dürüst ve güvenilir olması saydıgım seçenekleri bi kamuoyuna sunayım dedim:)

hahaha öküzüm deme bari ayıptır yahu :1: haklısın canım en önemlisi dürüst ve güvenilir olması saydıgım seçenekleri bi kamuoyuna sunayım dedim:)

Kendine de diyorum inkar etmiyor ki :1: ama haklısın normalde kamuoyunda dememeliyimm :34:
Hangisini seçecenin pek bir önemi yok aslında karşına düzgün insanlar çıksın inşallah canım sağlıcakla kall :34:

Back
X