Röntgenci komşu

Oyy okurken kanım çekildi 🥺🥺🥺☹☹☹☹ inanmıyorum ve buna şahit oldunuz öylemi kimse fark etmemismi kız nerde falan diye sonra noldu o çocuğa tecavüz eden s....size pisliğe insaniyet onur yoksunu hayvan demek hayvana hakeret olur o mahkuka noldu???
Bizim memlekette düğünler biraz kalabalık olur canım ama öyle böyle bir kalabalık değil
Akşam saat 9buçuk vardı gelinin kınası yakılıcaktı birden kıyametler koptu Allahım ağıtlar bağırmalar çağırmalar herkez düğünde bu ş*refsizde kızı çağırmış gel bana çekirdek al demiş kızı bodrum kata götürmüş sonrasını düşünmek bile istemiyorum Öyle masum bi kızdıki sonra o it hapse girdi 2yıl sonra çıktı silahlar sopalar öldürüyolardı çünkü müebbet yemeliydi

Biz gecekonduda yaşarken adanın birisi gelip kuzenimi tuvaletin camından dikizlemeye başlamış. Korkmuş kimseye söylememiş derken birgün böyle iki gün böyle birde arabayı bizim mahallemize birakiyormus. Amcam duymasın olay çıkmasın diye de kimseye söylememiş korkmuş. Birgün ağzından kaçırdı böyle böyle diye. Butu n kızlar toplandık gece bekleyelim bu man yak gelsin diye. Elimize de aldık birer odun tam 7 kisiyiz. Gece saat 2 gibi geldi arabayı park etti bekliyor. Kuzenimde tuvalete girdi bu arada tuvaletler dışarıdaydı. Arabadan çıktı pencereye doğru geldi hepimiz birden çıktık vurmadık zaten bu korkudan yere yığıldı tabi biz bağırıyoruz buna. Neyse tüm mahalle ayaklandı. Durumu anlayınca bir dövdüler o yaratığı arabayı da paramparça ettiler tabi. Bir daha sıkıysa gelsin.
Böyle durumlarda sessiz kalmamak lazim.
Herkes tehlike altında neticede...

Merhaba ailemle küçük bir yerde müstakil evde yaşıyorum. Komşumuzun 2 katlı bir evi var üst katta oturan evli barklı çocuklu adam utanmadan sürekli bizi gözetliyor. Önceden evimizi de gözetliyordu annem de rahatsızdı bu durumdan hatta bi kere anneme el sallamış. Annem babama söylemek istemedi kavga çıkarır başı belaya girer diye. Gerçekten de babam ne yapacağı pek belli olmayan biridir. Şimdi evlerimizin arasında inşaat olduğu için evi gözetleyemiyor. Ama ben her sabah dolmuş beklerken kapıyı açıyor kapının bir adım gerisinde durup ben dolmuşa binene kadar beni izliyor. Gördüğümü belli etmiyorum o tarafa hiç bakmıyorum hatta yüzümü diğer tarafa dönüyorum neyime bakıyor anlamıyorum kat kat giyinmişim mont falan, yüzümü bile dönmüyorum ama yine de bakıyor. Bu sabah yine çıktım göz ucuyla baktım yoktu. Dolmuş beklerken üşüdüm hafif öksürdüm hemen sesimi duymuş kapıyı açtı ayakta beni izliyor. Çıldıracağım artık. Ben hiç yalnız kalmaktan korkan biri değilim ama artık akşamları evde tek olduğumda aklıma geliyor huzursuz oluyorum. Birkaç ay sonra evden ayrılacağım bir taraftan bırak rezillik çıkmasın diyorum bir taraftan ben gittiğimde başkalarına bakmaya devam edecek birinin haddini bildirmesi lazım diyorum. Çünkü bir komşumuz da daha önce bu durumdan rahatsiz olduğunu söylemiş anneme. Bir de abim var o öğrenirse ciddi olay çıkarır. Siz olsanız ne yapardınız? Görmezden gelmeye devam mı etmeliyim yoksa ifşa mı etmeliyim?
Bence ifşa edin, yani ifşa mı artık şikayet mi bilmiyorum ama bir aksiyon alın. Ben bu tarz şeylerden çok ürkerim, you diye bir dizi izledim Netflix'te, ondan beri daha da korkar oldum açıkçası okurken direkt aklıma öyle psikopatça şeyler geldi. Her türlü manyaklığı olabilir, bence babanıza direkt söylemeyin ama daha sağ duyu ile fevri hareket etmeyecek bir yakınınız varsa onla paylaşıp şikayetçi olun derim cidden öyle görmezden gelinecek bir şey değil bence. Madem başkaları da durumun farkında örgütlenin o kişilerle şahit olsunlar onlar da. Hiçbir şey olmasa bile ayağını denk alır artık.

Bizim memlekette düğünler biraz kalabalık olur canım ama öyle böyle bir kalabalık değil
Akşam saat 9buçuk vardı gelinin kınası yakılıcaktı birden kıyametler koptu Allahım ağıtlar bağırmalar çağırmalar herkez düğünde bu ş*refsizde kızı çağırmış gel bana çekirdek al demiş kızı bodrum kata götürmüş sonrasını düşünmek bile istemiyorum Öyle masum bi kızdıki sonra o it hapse girdi 2yıl sonra çıktı silahlar sopalar öldürüyolardı çünkü müebbet yemeliydi

Keşke oldurselermis. O kızın yaşadığı şey için iki yıl hapis ne demek yaa tiksindim ülkenin adalet sisteminden Allah bin belasını versin çok sinirlendim ya gerçekten sizinde çok piskolojiniz bozulmuştur o kızın yaşadıklarini düşününce 😣☹️🥺

Yahu şaka mısın be arkadaş bu yazdığım zaten IRONI.
Şu saate kadr haber vermemesi ilginç.

Keşke oldurselermis. O kızın yaşadığı şey için iki yıl hapis ne demek yaa tiksindim ülkenin adalet sisteminden Allah bin belasını versin çok sinirlendim ya gerçekten sizinde çok piskolojiniz bozulmuştur o kızın yaşadıklarini düşününce 😣🥺
Aminn 😞inşallah gebermiştir hiç unutmamki o anları hapisten çıktıgında mahalleye belki 20 ekip gelmişti ..Rabbim hiç bir Annenin evladına yaşatmasın çok zor hemde çokk ...

peki sadece size mi bakıyor bu adam

yani sen çıkarken annen evde mi

senden sonra gidiyor mu adam

sonra da bakıyor mu biraz gözlemlesin

bir gün de abin ile birlikte çıkın durağa o zaman da bakacak mı kontrol et

sonra da anlat abine yaşananları

onun da bende gönlü vardı der böyle manyaklar

siz en azından kendi aranızda bir konuşun durumu

adamın eşi anası vs yok mu yalnız mı yaşıyor

bizim sitede vardı böyle bir tip site bahçesinde otururken yanımızdan geçerken şarkılar vs söylerdi evli barklı çocuklu kadınlarız

çocuklar oynuyor diye oturuyoruz vs

ama adam raporlu idi ailesi de durumu bilir kusuruna bakmayın derdi

en son bir kıza takıldı kavga çıktı taşınıp gittiler
Sadece bana değil ama sadece kadınlara baktığına eminim. Çünkü havalar güzelken dama çıkar ayakta uzun süre bakardı biz balkona çıktığımızda. Ama babam evdeyken asla bakmazdı.

Ben olsam abimle plan yapardım. Direk gidip sen hayırdır birader derse. Yapmadım diye inkar edip hatta suçu size bile atabilir. Abin takip etsin.
Böyle tipler us ile uslanmayanlar şiddete karşıyım ama kötekte bazen elzem hal alıyor.
Yada erkekler hiç bulaşmasın benim abinin elinde kalır diyorsanız. Ailesiyle konuşurum eşi , kızı gibi onlar icabına baksın.
Zor bir durum ama hiç birşey yapmadan da durmayın lütfen. Sesimizi çıkarmadığımızdan yüz buluyor bu arsızlar.

fi dizisi gibi adam psikopat herhalde. ben hemen kameraya alırdım net bir şekilde görüntü yakalayınca babama gösterirdim
Babama kanıtlamama gerek yok sözüme inanır zaten ama kavga falan çıkarsa şikayet etse biz haksız duruma düşeriz video kaydetsem bile polise karşı kanıt olmaz ki ona bakmıyordum dese ne diyebilirim

Ben olsam abimle plan yapardım. Direk gidip sen hayırdır birader derse. Yapmadım diye inkar edip hatta suçu size bile atabilir. Abin takip etsin.
Böyle tipler us ile uslanmayanlar şiddete karşıyım ama kötekte bazen elzem hal alıyor.
Yada erkekler hiç bulaşmasın benim abinin elinde kalır diyorsanız. Ailesiyle konuşurum eşi , kızı gibi onlar icabına baksın.
Zor bir durum ama hiç birşey yapmadan da durmayın lütfen. Sesimizi çıkarmadığımızdan yüz buluyor bu arsızlar.
Ben de bunu düşünüyorum alt katta annesi oturuyor ona söylesem işe yarar mı acaba? Eşi adamın aksine hanım hanımcık düzgün bi kadın ama onunla konuşsam kocasına sözü geçer mi bilmiyorum

valla böyle durumlarda kadının ifadesi esastır diye biliyorum.Yani bu yaşadığınız olay bir taciz..Lütfen korkmayın şikayet edin annenize el salladığını filan herşeyi anlatın polise

Merhaba ailemle küçük bir yerde müstakil evde yaşıyorum. Komşumuzun 2 katlı bir evi var üst katta oturan evli barklı çocuklu adam utanmadan sürekli bizi gözetliyor. Önceden evimizi de gözetliyordu annem de rahatsızdı bu durumdan hatta bi kere anneme el sallamış. Annem babama söylemek istemedi kavga çıkarır başı belaya girer diye. Gerçekten de babam ne yapacağı pek belli olmayan biridir. Şimdi evlerimizin arasında inşaat olduğu için evi gözetleyemiyor. Ama ben her sabah dolmuş beklerken kapıyı açıyor kapının bir adım gerisinde durup ben dolmuşa binene kadar beni izliyor. Gördüğümü belli etmiyorum o tarafa hiç bakmıyorum hatta yüzümü diğer tarafa dönüyorum neyime bakıyor anlamıyorum kat kat giyinmişim mont falan, yüzümü bile dönmüyorum ama yine de bakıyor. Bu sabah yine çıktım göz ucuyla baktım yoktu. Dolmuş beklerken üşüdüm hafif öksürdüm hemen sesimi duymuş kapıyı açtı ayakta beni izliyor. Çıldıracağım artık. Ben hiç yalnız kalmaktan korkan biri değilim ama artık akşamları evde tek olduğumda aklıma geliyor huzursuz oluyorum. Birkaç ay sonra evden ayrılacağım bir taraftan bırak rezillik çıkmasın diyorum bir taraftan ben gittiğimde başkalarına bakmaya devam edecek birinin haddini bildirmesi lazım diyorum. Çünkü bir komşumuz da daha önce bu durumdan rahatsiz olduğunu söylemiş anneme. Bir de abim var o öğrenirse ciddi olay çıkarır. Siz olsanız ne yapardınız? Görmezden gelmeye devam mı etmeliyim yoksa ifşa mı etmeliyim?

Dönüp niye demiyorsnuz niye bakıyorsun diye hiç öyle bişey katlanamam direk cemkiririm valla

Ben de bunu düşünüyorum alt katta annesi oturuyor ona söylesem işe yarar mı acaba? Eşi adamın aksine hanım hanımcık düzgün bi kadın ama onunla konuşsam kocasına sözü geçer mi bilmiyorum

İkisinede söyleyin rahatsızlığınızı. Annesi örtbas edebilir ama eşi eğer bıkmışsa bu durumdan kızım şikayet et der. Belli olmaz belki kadını bir derdinden kurtarırsınız.

Kapıyı açıp baktığı an ona bak ve imdat diye bağır

Öncesinde eşiyle mi konuşsan belki hastadır

Annesiyle, eşiyle falan neden muhatap olacaksınız ki. Yapmanız gereken babanıza, abinize, annenize kısaca evdeki herkese durumu anlatmanız, bırakın onlar ne şekilde tepki vereceklerse versinler. Sizin çekinmeniz gereken bir şey yok, olay ne kadar büyürse herkes için o kadar iyi olur. Mahalle kültürünün olduğu bir yerde yaşıyorsunuz sanırım, bir güzel rezil edin ki onu başka kişileri de tacizden çekinsin. İş polise gider mi, şikayetçi olur da haksız duruma düşer miyiz falanlarla olmaz bu iş, böyle böyle insanlar siniyor zaten. Taciz eden, yaşam kalitenizi düşüren o, haklı olan sizsiniz bunu unutmayın.

Back
X