Röntgenci komşu

Merhaba ailemle küçük bir yerde müstakil evde yaşıyorum. Komşumuzun 2 katlı bir evi var üst katta oturan evli barklı çocuklu adam utanmadan sürekli bizi gözetliyor. Önceden evimizi de gözetliyordu annem de rahatsızdı bu durumdan hatta bi kere anneme el sallamış. Annem babama söylemek istemedi kavga çıkarır başı belaya girer diye. Gerçekten de babam ne yapacağı pek belli olmayan biridir. Şimdi evlerimizin arasında inşaat olduğu için evi gözetleyemiyor. Ama ben her sabah dolmuş beklerken kapıyı açıyor kapının bir adım gerisinde durup ben dolmuşa binene kadar beni izliyor. Gördüğümü belli etmiyorum o tarafa hiç bakmıyorum hatta yüzümü diğer tarafa dönüyorum neyime bakıyor anlamıyorum kat kat giyinmişim mont falan, yüzümü bile dönmüyorum ama yine de bakıyor. Bu sabah yine çıktım göz ucuyla baktım yoktu. Dolmuş beklerken üşüdüm hafif öksürdüm hemen sesimi duymuş kapıyı açtı ayakta beni izliyor. Çıldıracağım artık. Ben hiç yalnız kalmaktan korkan biri değilim ama artık akşamları evde tek olduğumda aklıma geliyor huzursuz oluyorum. Birkaç ay sonra evden ayrılacağım bir taraftan bırak rezillik çıkmasın diyorum bir taraftan ben gittiğimde başkalarına bakmaya devam edecek birinin haddini bildirmesi lazım diyorum. Çünkü bir komşumuz da daha önce bu durumdan rahatsiz olduğunu söylemiş anneme. Bir de abim var o öğrenirse ciddi olay çıkarır. Siz olsanız ne yapardınız? Görmezden gelmeye devam mı etmeliyim yoksa ifşa mı etmeliyim?
Aynı şey başıma gelmişti. Bekardım daha, ilk görev yerimdeydim. Köyde çalışıyordum. Köye gitmek için araba beklediğimiz yerdeki bir esnaf biz ne zaman gelip araba beklemeye başlasak çıkıp öküz gibi bakardı biz gidene kadar. Evli barklı çoluk çocuk sahibi adam. Çok uzun süre bu böyle devam etti. Ben artık patlama noktasına geldim. Bir gün yine araba bekliyoruz, bu çıkmış bakıyor. Aniden döndüm adama doğru koşar adım yürümeye başladım. Benim geldiğimi görünce korktu, dükkanı bıraktı kaçtı. Resmen kaçtı. Takip ettim. Seslendim, durur musunuz diye bağırdım. İşim var, işim var diye söylendi durmadı. Sonra okuldaki erkek öğretmenlere bahsettik. 2 erkek hoca gitti konuştu. İnkar etmiş tabi rahatsızlık verdiğini. Öylece kurtulmuştum ben. Allah sizi de kurtarsın böyle pisliklerden.

Aminn 😞inşallah gebermiştir hiç unutmamki o anları hapisten çıktıgında mahalleye belki 20 ekip gelmişti ..Rabbim hiç bir Annenin evladına yaşatmasın çok zor hemde çokk ...

Polis o pislikleri koruduğu kadar çocukları kadınları korusaydi bu kadar olmazdık...

Olay çıkmayacak şekilde babanızla konuşup uzaklaştırma alın. Biz de müstakil evde yaşarken iki komşumuz değişik çıkmıştı.perdenin ardından anneme bakardı biz büyüdük bizi dikizler oldu. Ama babam olayı farkında olduğu için iki bahçe arasına çok yüksek bir set çekti.

Bizim memlekette düğünler biraz kalabalık olur canım ama öyle böyle bir kalabalık değil
Akşam saat 9buçuk vardı gelinin kınası yakılıcaktı birden kıyametler koptu Allahım ağıtlar bağırmalar çağırmalar herkez düğünde bu ş*refsizde kızı çağırmış gel bana çekirdek al demiş kızı bodrum kata götürmüş sonrasını düşünmek bile istemiyorum Öyle masum bi kızdıki sonra o it hapse girdi 2yıl sonra çıktı silahlar sopalar öldürüyolardı çünkü müebbet yemeliydi
Sadece 2 yıl öylemi Allah kahretsin

benimde başıma geldi. her gun gttiğim yoldan gıdıyorum.
bır tane insancık.gelıp gıderken sureklı bakıyordu.eşimle çocuğumla da geçtim defalarca o yoldan.
yol değiştim artık. bır gunde değiştiğim yolda yol çalışması vardı yıne aynı yerden gtmek zorunda kaldım.
bu yıne aynı yerınde bakıyor ,iş çıkışı sınırlıydım..
gozunun içine baka baka, bk mu var ne oldu ne bakıyorsun? dedım .nasıl dedıysem artık bılmıyorum bir dahada görmedim.
yolda yururken laf atan erkek iki grubun içine daldım.
gruptan laf atanın bırı kekeledı ,özür dıledi .
diğer gruptada sadece laf atan lavuk kalmıştı arkadaşları kaçtı. polis diyince laf atanda kaçtı.
cesaretlı olacaksın böyle adilere karşı.sustukça sıra sıra işlerini görüyor pis..kler. ve avazının çıktığı kadar bağıracaksın.

Merhaba ailemle küçük bir yerde müstakil evde yaşıyorum. Komşumuzun 2 katlı bir evi var üst katta oturan evli barklı çocuklu adam utanmadan sürekli bizi gözetliyor. Önceden evimizi de gözetliyordu annem de rahatsızdı bu durumdan hatta bi kere anneme el sallamış. Annem babama söylemek istemedi kavga çıkarır başı belaya girer diye. Gerçekten de babam ne yapacağı pek belli olmayan biridir. Şimdi evlerimizin arasında inşaat olduğu için evi gözetleyemiyor. Ama ben her sabah dolmuş beklerken kapıyı açıyor kapının bir adım gerisinde durup ben dolmuşa binene kadar beni izliyor. Gördüğümü belli etmiyorum o tarafa hiç bakmıyorum hatta yüzümü diğer tarafa dönüyorum neyime bakıyor anlamıyorum kat kat giyinmişim mont falan, yüzümü bile dönmüyorum ama yine de bakıyor. Bu sabah yine çıktım göz ucuyla baktım yoktu. Dolmuş beklerken üşüdüm hafif öksürdüm hemen sesimi duymuş kapıyı açtı ayakta beni izliyor. Çıldıracağım artık. Ben hiç yalnız kalmaktan korkan biri değilim ama artık akşamları evde tek olduğumda aklıma geliyor huzursuz oluyorum. Birkaç ay sonra evden ayrılacağım bir taraftan bırak rezillik çıkmasın diyorum bir taraftan ben gittiğimde başkalarına bakmaya devam edecek birinin haddini bildirmesi lazım diyorum. Çünkü bir komşumuz da daha önce bu durumdan rahatsiz olduğunu söylemiş anneme. Bir de abim var o öğrenirse ciddi olay çıkarır. Siz olsanız ne yapardınız? Görmezden gelmeye devam mı etmeliyim yoksa ifşa mı etmeliyim?
Benim anlamadigim abin ,baban varken hic bakmiyor onlar yokken mi bakiyor ??

Konu sahibi röntgenci bi sapıktan bahsetmiş bende kendimce önlem almasını söyledim ve arkadaşımın Kardeşinin Başına üzücü bi olay gelmişti onu anlatmak istedim bu konuyla çok alakalı olmadıgını röntgenciliğinde ama bununda bi istismar oldugunu bellirttim herkez başına gelen üzücü olayı yada şahit oldukları olayları yazmış ama M Mlrds yazdıgım şeyi begenmemiş ..Melesef böyle acılı olaylar ülkemizde yaşanıyor bunu burda anlatmak ayıp değil kardeşimiz önlem alsın diye yazıyoruz hepsi bu zaten olay birebir aynıda demiyoruz

Konu sahibi röntgenci bi sapıktan bahsetmiş bende kendimce önlem almasını söyledim ve arkadaşımın Kardeşinin Başına üzücü bi olay gelmişti onu anlatmak istedim bu konuyla çok alakalı olmadıgını röntgenciliğinde ama bununda bi istismar oldugunu bellirttim herkez başına gelen üzücü olayı yada şahit oldukları olayları yazmış ama M Mlrds yazdıgım şeyi begenmemiş ..Melesef böyle acılı olaylar ülkemizde yaşanıyor bunu burda anlatmak ayıp değil kardeşimiz önlem alsın diye yazıyoruz hepsi bu zaten olay birebir aynıda demiyoruz
Ayıp mı demişim ?
6 yaşında bi çocuğun istismarı ile konunun zerre alakası yok. Verdiğiniz kan, battaniye gibi detaylar ve konuyla alakasız olduğu halde sırf "ayy ben de böyle bi şeye şahit oldum" heyecanı yaşamak için bunu anlatmanız beni rahatsız etti ve beğenmedim. Bu kadar.

Ayıp mı demişim ?
6 yaşında bi çocuğun istismarı ile konunun zerre alakası yok. Verdiğiniz kan, battaniye gibi detaylar ve konuyla alakasız olduğu halde sırf "ayy ben de böyle bi şeye şahit oldum" heyecanı yaşamak için bunu anlatmanız beni rahatsız etti ve beğenmedim. Bu kadar.
Farkettiyseniz eğer polemik olmasın diye size yazdıgım şeyi tekrar sildim ben böylesine üzücü bi olaya asla şahit olmak istemezdim okuduysanız konuyla çok alakası olmadıgını da ama önlem alınması gerektiğini söyledim siz hür iradenizle begenmediniz bende hür irademle yazmak istedim sadece begenmemenizede saygı duyuyorum
Ayrıca öyle bi olayı üzülerek yazarken nasıl heyecan duyabilirim Allah aşkına

Yani sizden şimdi duymasalar da Allah korusun adam sarkıntılığı başka boyuta getirdiğinde öğrenseler şimdi çıkacağından büyük olay çıkar bence. Şimdi duysalar da olay çıkar. Ne yapmalı bilemedim. Ama buna sessiz de kalınmamalı. Böyle böyle cesaretleniyor sapıklar, hak görüyorlar kendilerine.

Biz gecekonduda yaşarken adanın birisi gelip kuzenimi tuvaletin camından dikizlemeye başlamış. Korkmuş kimseye söylememiş derken birgün böyle iki gün böyle birde arabayı bizim mahallemize birakiyormus. Amcam duymasın olay çıkmasın diye de kimseye söylememiş korkmuş. Birgün ağzından kaçırdı böyle böyle diye. Butu n kızlar toplandık gece bekleyelim bu man yak gelsin diye. Elimize de aldık birer odun tam 7 kisiyiz. Gece saat 2 gibi geldi arabayı park etti bekliyor. Kuzenimde tuvalete girdi bu arada tuvaletler dışarıdaydı. Arabadan çıktı pencereye doğru geldi hepimiz birden çıktık vurmadık zaten bu korkudan yere yığıldı tabi biz bağırıyoruz buna. Neyse tüm mahalle ayaklandı. Durumu anlayınca bir dövdüler o yaratığı arabayı da paramparça ettiler tabi. Bir daha sıkıysa gelsin.
Böyle durumlarda sessiz kalmamak lazim.
Herkes tehlike altında neticede...
Ne varsa kadında var zaten. MaşaAllah

Ne varsa kadında var zaten. MaşaAllah
Şimdi aman korkuyorum olay çıkmasın desen milletin karısı kızı küçük çocukları var. Hele gecekondu hayatında herkes gece yarisina kadar disarida. Bak susuyolar diyip devam edecekti arta arta.
O yüzden kimse susmamalı. En ufagindan etrafınızda birileri varken ne bakıyorsun deseniz herkes kulak kesilir.

Neymiş babanız ve abiniz bu kadar da soylemeye cekiniyorsunuz bu derece? Gözü kara külhan beyleri mi nedir yani soylemek yerine adamı çekiyorsunuz...

O zaman polise şikayet edin abiniz babanız duymadan

Adi pislik! Dönüp “ne bakıyosun ya utanmıyosun evli barklı adam sürekli bizi dikizlemeye!” diye sert çıkın. Sanmıyorum ama belki utanır korkar...

Back
X