• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Röntgenci komşu

Şimdi aman korkuyorum olay çıkmasın desen milletin karısı kızı küçük çocukları var. Hele gecekondu hayatında herkes gece yarisina kadar disarida. Bak susuyolar diyip devam edecekti arta arta.
O yüzden kimse susmamalı. En ufagindan etrafınızda birileri varken ne bakıyorsun deseniz herkes kulak kesilir.
Aynen. Benimde peşime lüks Bi jip takılmıştı eve giderken akşam bide. Müziğin sesinide açmış kıro hangi araya girsem karşıma çıkıyor. Yavaşladım önümden geçerken fotoğrafını çektim plakanın gördü ya yanımda durdu. 155 i tuşlamıştım. Ya hemen defolup uzaklaşırsın yada arama tuşuna basarım demiştim. Niye kızıyonki adres soracaktım demişti. Öyle gitti. Korktuğunu göstermiyeceksin

Geçen gün arkadaşımla Marmaray’a binecektik.Bi tane yaşını başını almış amca beklerken sürekli dönüp dönüp bize sırıtıyordu.Ben ters ters baktım belki utanır çekinir filan diye ama oralı bile olmadı.En sonunda arkadaşım millet duysun diye “Hayırdır amca birine mi benzettin?” diye bağırdı.Herkes döndü bize baktı.Arkadaşım anlattı sürekli bize sırıtıyor hareket yapıyor diye.Teyzeler,abiler filan hemen sardı etrafını “Sapık mısın utanman yok mu kaç yaşında adamsın kızın yaşındakilere sarkıyorsun senin kızın çoluğun çocuğun yok mu” diye nerdeyse adamı döveceklerdi.O istasyonda polisler oluyor sonra polisler geldi ne oluyor vs. diye kenara çektiler pisliği.Demem o ki böyle şeylere sessiz kalmayın.Abinize,babanıza durumu bildirin.Allah korusun peşinize bile düşebilir.Rahmetli Ceren Özdemir geliyor aklıma hep nur içinde yatsın...

El sallamak falan deli mi acaba? Göz göze gelin, hayırdır birine mi benzettin deyin. Eğer deli değil de sadece sapıksa sizin korktuğunuzu anlar. Kimseden korkmanıza gerek yok. Kadın güçsüzdür diye bir şey zaten yok! Problemlerinizi babanızın ya da abinizin çözmesine de hiiç gerek yok. :)

Simdi adam evli barklı diyorsun abinize babaniza söyleseniz sizin üzerinize gelip kısıtlayabilirler,iftira atıyor konumuna düşebilirsiniz söylemeseniz adam size musallat olabilir. Durumunuz çok zor aile yapiniza bağlı tam olarak.

El sallamak falan deli mi acaba? Göz göze gelin, hayırdır birine mi benzettin deyin. Eğer deli değil de sadece sapıksa sizin korktuğunuzu anlar. Kimseden korkmanıza gerek yok. Kadın güçsüzdür diye bir şey zaten yok! Problemlerinizi babanızın ya da abinizin çözmesine de hiiç gerek yok. :)
Deli değil. Tanıyoruz birbirimizi yıllardır komşuyuz ama arada samimiyet yok evlerine gittiğimiz insanlar değiller yani. Bugün sabrım taştı zaten ne bakıyorsun diye bağırmak geldi içimden o sırada dolmuş geldi bindim gittim

Teyze oğlu geberdi mi ?
Canım 6yıl oldu o mahalleden ayrıldık ben evlendim zaten ama en son hapisten çıkınca kızın Ailesi hapisten çıkmasını hazmedemedi en doğal hakları bu Müebbet yemeliydi çıkar çıkmaz kızın ailesi p*isliği öldürmek istediler inşallah mezardadır

Bizim mahallede yan bina da bı adam vardı.
Yaşım o zamanlar 17.
Hafta sonları yazın kampanyalarda çalışırdim. Bu adam beni takip ediyordu. Nasıl yapıyordu bilmiyorum belirli bi lokasyonda çalışıyordum bindigim otobüse bu da biniyordu. Arkamdan takip ediyordu.
Ben bı zaman sonra fark ettim. Yolda yururken durdum buda durdu mesafe açıyordu yolda yürürken.
Bı kaç kere otobüste bı baktım bu, sürekli denk getirmeye başladı.
Bı sure sonra daha yakın yürümeye başladı.
Ay bı gün hiç caktirmadim mahalleye girdik bu da yürüyor yakınımda tam apartmanın önüne geldik, ay nasıl bı bağırmak nasıl bı rezil etmek size anlatamam. Sapık mı demedim neler neler bu şok oldu.eli ayağına dolandı bisey yapamıyor cevap veremiyor.
Sonra bir daha hiç görmedim.
Bide öğrendim ki akraba evliliğinden bir kızı olmuş ve kör.
Bebeğinle ilgileneceğine sapıklık peşinde...
Bı kaç zaman sonra 99 depremi oldu,binaları büyük hasar aldi. Taşındılar. Hoş taşınmasalardı da o günden sonra hiç karşıma çıkmadı.
Haddini bildirin, bildirmezseniz devam ediyorlar
Bi dişli çıksın bunları benzetsin bı daha yapmaya korkarlar.

Bizim mahallede yan bina da bı adam vardı.
Yaşım o zamanlar 17.
Hafta sonları yazın kampanyalarda çalışırdim. Bu adam beni takip ediyordu. Nasıl yapıyordu bilmiyorum belirli bi lokasyonda çalışıyordum bindigim otobüse bu da biniyordu. Arkamdan takip ediyordu.
Ben bı zaman sonra fark ettim. Yolda yururken durdum buda durdu mesafe açıyordu yolda yürürken.
Bı kaç kere otobüste bı baktım bu, sürekli denk getirmeye başladı.
Bı sure sonra daha yakın yürümeye başladı.
Ay bı gün hiç caktirmadim mahalleye girdik bu da yürüyor yakınımda tam apartmanın önüne geldik, ay nasıl bı bağırmak nasıl bı rezil etmek size anlatamam. Sapık mı demedim neler neler bu şok oldu.eli ayağına dolandı bisey yapamıyor cevap veremiyor.
Sonra bir daha hiç görmedim.
Bide öğrendim ki akraba evliliğinden bir kızı olmuş ve kör.
Bebeğinle ilgileneceğine sapıklık peşinde...
Bı kaç zaman sonra 99 depremi oldu,binaları büyük hasar aldi. Taşındılar. Hoş taşınmasalardı da o günden sonra hiç karşıma çıkmadı.
Haddini bildirin, bildirmezseniz devam ediyorlar
Bi dişli çıksın bunları benzetsin bı daha yapmaya korkarlar.
Allah.m yemin ederim ülke sapık dolu psikolojm bozuklu, tacize uğramayan kadın yokkkk

Merhaba ailemle küçük bir yerde müstakil evde yaşıyorum. Komşumuzun 2 katlı bir evi var üst katta oturan evli barklı çocuklu adam utanmadan sürekli bizi gözetliyor. Önceden evimizi de gözetliyordu annem de rahatsızdı bu durumdan hatta bi kere anneme el sallamış. Annem babama söylemek istemedi kavga çıkarır başı belaya girer diye. Gerçekten de babam ne yapacağı pek belli olmayan biridir. Şimdi evlerimizin arasında inşaat olduğu için evi gözetleyemiyor. Ama ben her sabah dolmuş beklerken kapıyı açıyor kapının bir adım gerisinde durup ben dolmuşa binene kadar beni izliyor. Gördüğümü belli etmiyorum o tarafa hiç bakmıyorum hatta yüzümü diğer tarafa dönüyorum neyime bakıyor anlamıyorum kat kat giyinmişim mont falan, yüzümü bile dönmüyorum ama yine de bakıyor. Bu sabah yine çıktım göz ucuyla baktım yoktu. Dolmuş beklerken üşüdüm hafif öksürdüm hemen sesimi duymuş kapıyı açtı ayakta beni izliyor. Çıldıracağım artık. Ben hiç yalnız kalmaktan korkan biri değilim ama artık akşamları evde tek olduğumda aklıma geliyor huzursuz oluyorum. Birkaç ay sonra evden ayrılacağım bir taraftan bırak rezillik çıkmasın diyorum bir taraftan ben gittiğimde başkalarına bakmaya devam edecek birinin haddini bildirmesi lazım diyorum. Çünkü bir komşumuz da daha önce bu durumdan rahatsiz olduğunu söylemiş anneme. Bir de abim var o öğrenirse ciddi olay çıkarır. Siz olsanız ne yapardınız? Görmezden gelmeye devam mı etmeliyim yoksa ifşa mı etmeliyim?
Tabiki de söylemelisin böyle sapık sapkınlara gizlemek niye

Merhaba ailemle küçük bir yerde müstakil evde yaşıyorum. Komşumuzun 2 katlı bir evi var üst katta oturan evli barklı çocuklu adam utanmadan sürekli bizi gözetliyor. Önceden evimizi de gözetliyordu annem de rahatsızdı bu durumdan hatta bi kere anneme el sallamış. Annem babama söylemek istemedi kavga çıkarır başı belaya girer diye. Gerçekten de babam ne yapacağı pek belli olmayan biridir. Şimdi evlerimizin arasında inşaat olduğu için evi gözetleyemiyor. Ama ben her sabah dolmuş beklerken kapıyı açıyor kapının bir adım gerisinde durup ben dolmuşa binene kadar beni izliyor. Gördüğümü belli etmiyorum o tarafa hiç bakmıyorum hatta yüzümü diğer tarafa dönüyorum neyime bakıyor anlamıyorum kat kat giyinmişim mont falan, yüzümü bile dönmüyorum ama yine de bakıyor. Bu sabah yine çıktım göz ucuyla baktım yoktu. Dolmuş beklerken üşüdüm hafif öksürdüm hemen sesimi duymuş kapıyı açtı ayakta beni izliyor. Çıldıracağım artık. Ben hiç yalnız kalmaktan korkan biri değilim ama artık akşamları evde tek olduğumda aklıma geliyor huzursuz oluyorum. Birkaç ay sonra evden ayrılacağım bir taraftan bırak rezillik çıkmasın diyorum bir taraftan ben gittiğimde başkalarına bakmaya devam edecek birinin haddini bildirmesi lazım diyorum. Çünkü bir komşumuz da daha önce bu durumdan rahatsiz olduğunu söylemiş anneme. Bir de abim var o öğrenirse ciddi olay çıkarır. Siz olsanız ne yapardınız? Görmezden gelmeye devam mı etmeliyim yoksa ifşa mı etmeliyim?
Tabi ki ifsa et iyi sabir sende ki...Kalabalik oldugunda cevren bagirip rezil etseydin ya neye bakion sen her gun sapik gibi amannn diklat edin komsular bu adamin gözü göz degil evime gelmeye korkuom diye olay cikarsan ya hem herkes sahit olur hem de rezil olurdu pis sapik

Canım 6yıl oldu o mahalleden ayrıldık ben evlendim zaten ama en son hapisten çıkınca kızın Ailesi hapisten çıkmasını hazmedemedi en doğal hakları bu Müebbet yemeliydi çıkar çıkmaz kızın ailesi p*isliği öldürmek istediler inşallah mezardadır
Seni sevmeyen ölsünnn 😂😂 Monica Bellucci Monica Bellucci

Merhaba size nacizane tavsiyem hak hukuk polis adalet yoluyla olsun herşey şikayetçi olabilirsiniz eğer kendi başınıza aile bireyleriyle çözüm arayışı biraz tehlike arz edebilir çünkü örf adetler namus devreye giriyo bu uğurda cinayet bile işlenebiliyo unutmayın herşey anlık sinir öfke olabiliyo Allah korusun ama sineyede çekmeyin sessiz kalmayın bugün bakışla taciz eden yarın bi tık ilerisi derken daha farklı oladabilir ...! Sevgiler

Tabi ki ifsa et iyi sabir sende ki...Kalabalik oldugunda cevren bagirip rezil etseydin ya neye bakion sen her gun sapik gibi amannn diklat edin komsular bu adamin gözü göz degil evime gelmeye korkuom diye olay cikarsan ya hem herkes sahit olur hem de rezil olurdu pis sapik
Çevre kalabalık olmuyor maalesef sabah erken çıkıyorum. Bağırsam duyacak olan kendileri, alt kattaki anne babası bir de benim ailem.

Merhaba size nacizane tavsiyem hak hukuk polis adalet yoluyla olsun herşey şikayetçi olabilirsiniz eğer kendi başın
Merhaba size nacizane tavsiyem hak hukuk polis adalet yoluyla olsun herşey şikayetçi olabilirsiniz eğer kendi başınıza aile bireyleriyle çözüm arayışı biraz tehlike arz edebilir çünkü örf adetler namus devreye giriyo bu uğurda cinayet bile işlenebiliyo unutmayın herşey anlık sinir öfke olabiliyo Allah korusun ama sineyede çekmeyin sessiz kalmayın bugün bakışla taciz eden yarın bi tık ilerisi derken daha farklı oladabilir ...! Sevgiler
Açıkçası şikayet etsem yaptırım uygulanacağına dair zerre inancım yok. Ama en azından şikayet edeceğimi söyleyip tehdit edersem belki korkar

Çevre kalabalık olmuyor maalesef sabah erken çıkıyorum. Bağırsam duyacak olan kendileri, alt kattaki anne babası bir de benim ailem.
Guzel ailesi de madem altta al eline sopayi oyle bakmaya cikti mi gel lan buraya neye bakion senn diye bagir polis cagiracam sapik var burda de.Ailesi de cikar duyar anlatirsin inanirlarsa alâ ama inanmazlarsa en azindan adam geri cekilir.Oyle kafani saga sola cevirme direk ona bak cemkir korktugunu dusunmesin cesaretlenir Allah korusun neler olabilir.

Back
X