Rosgenyl women hakkında

anasininkuzusu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2025
73
30
3
38
Selam hanımlar. Öncelikle bı özet geçeyim. Yaşım 38 iki yaşında kızım var. 32 yaşında evlendim.Çocuk istiyoruz dedik testler yaptırdık eşimde bı sorun yoktu bende de amh düşüktü sadece yani en son 2022 başlarında 0.292 gibi biseydi yıl sonuna doğru da tüp Bebek yaptırdık. İki embriyo transferi sonucunda bir kızım dünyaya geldi. Maalesef dondurulmuş embriyomuz yok. Şimdi yeniden çocuk istiyoruz biraz doğal yolla deneyelim dedik. Tüp Bebek öncesi biraz zaman tanıdık. Ben rosgenyl women omega3 Q10 dvit ve hamilelik öncesi imom kullanmaya başladım. Eşime de ocean erkek vit takviyesi ve d vitamini aldım. Ekstra olarak mothersmart yüzük de aldimki düzgün takip edebileyim.
Şimdi mesele şu ki yuzukteki sıcaklıkta pek bı oynama yoktu bu ay yumurtlamadim galiba dedim. Geçen ayki adetim çok çok azdı sıcaklardan heralde dedim. Ama bu ay da aynı şey olunca sanırım menapoza giriyorum deyip herşeyi bıraktım. Oyleki damla damla leke şeklinde geliyordu bir haftadır. Ben de hicbisey kullanmadım ve normal adet olmaya başladım. Sonra yapay zekaya sordum diğer vitaminleri önceden kullandığım için rosgenyl adet azlığı yapar mı diye araştırdım evet yapıyomus hatta tamamen kesebiliyomus bile yan etki olarak. Çünkü yumurtlamayı baskiliyomus. Bu takviye endometriozis tedavisinde kullanılıyormuş. Ve asıl etkisi kullanırken değil kullanıp bıraktıktan sonraymis. Ben ikinci kutunun yarisindayim ve kullanıp kullanmamakta kararsızım. 3- 6 ay arası kullanın dendiği için ya bı kutu daha kullanicam ya da adet düzenim hepten mi gider bilemedim. Ama bilginiz olsun bu ilacın böyle bı etkisi var. Onu bırakıp yerine selenyum e vitamini almayı da düşünüyorum

Back