Makyaj Ürünleri Rossmann,Watsons,Gratis 'in en beğenilen ürünleri/kampanyaları ?

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Maritsa

Bazen sktri cekmek lazim
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
4.185
25
108
İzmir
Kızlar Rossmann,Watsons,Gratis 'ten aldığınız en beğendiğiniz ,severek kullandığınız ürünler nelerdir ?

Favorim Oil control tissue :) yağ temizleme medillerim yani en büyük kurtarıcım .
Rossman markalı rujlarıda şiddetle tavsiye ederim

watsonun ballı sac maskesı ve jasmın water bb kremı siddetle tavsıye ederım kızlar..

watsons markalı hemen hemen herseyı cok sevıyorummmmm :) duş jelleri(buyuk boy 1 litrelik çilekli ola ve sıyah ambalajlı hındıstan cevızlı duş jeli,vucut kremleri(ismini hatırlayamadım ama ambalajı siyah ve hındıstan cevızlı shea yagı ozlu),cilt temızleme urunlerı( scrub ve kil maskesi-green tea).hem fıyatları muadillerine gore cok daha uygun hem de çok kaliteli :)

watsons un duş jelleri çok güzel
birde kil maskesinden memnunum

watsons; birali sac maskesi, mor renkli kil maskesi
rossmann; alterra markali yuz temizleme kopugu almistim fiyati uygun rossmanndaki urunlerin .. urun cesitliligi de oldukca fazla

Rossman'daki Rival de Loop siyah renk, kalın uçlu eyelinerı çok güzel.

Tryamourcum ben izmirde onun siyahini bulamadim :'(

Aaaayyyy ne kadar bu :) kesin almaliyim .

9.90 TL olması gerekiyor öyle hatırlıyorum ben ama şuan i love serisinde watsonsta 3 al 2 öde kampanyası var.

Son düzenleme:
Tryamourcum ben izmirde onun siyahini bulamadim :'(

Aaaayyyy ne kadar bu :) kesin almaliyim .

Evet bu mağazada malesef böyle şeyler oluyor.
Ben de bir ara jel eyelinerının siyahını bulamıyordum.
Ürün bir geliyor, bir gelmiyor falan ... :s Tuhaf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…