Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimirota virüsu aşısı yaptiranlar
Şimdi iyi çok şükür igneyi saat 3 te yaptırdık ama gece çok ateslendi kayinvalidemlerdeydim ölcemedim ateşini sabah duş aldırdık geçti. Ama hala ishal var.bakalım ne zaman geçecek.
Merhaba geçmiş olsun bizde yaptırdıktan sonra ishal olduk bi kac güne geçti ateş olmamıştı ikinci ay asilariylami yaptirdiniz bazı bebeklerde 4 aşı birden ağır geldiği için ateş yapabilir demişti hemsiremiz.belki normaldir ama uzun sürerse dra goturum derim yada sağlık ocağına danışın arayıp.
Merhaba geçmiş olsun bizde yaptırdıktan sonra ishal olduk bi kac güne geçti ateş olmamıştı ikinci ay asilariylami yaptirdiniz bazı bebeklerde 4 aşı birden ağır geldiği için ateş yapabilir demişti hemsiremiz.belki normaldir ama uzun sürerse dra goturum derim yada sağlık ocağına danışın arayıp.
ateş bir gün sürdü ama hala ishal acaba asıdan mi oldu bilmiyorum.gerçi benimde karnim arıyordu ne zormuş bebek büyütmek hep korkuyla geçiyor. Hayırlısıyla buyuselerdi.benim bebeğim 3 buçuk aylık bu ay aşısı yoktu tek bu yapıldı.
Benim bebeğim de 2.ayin içinde bizim çocuk doktoruda bu aşıyı önerdi çok kararsız kaldım yaptırmakla.bi zamanı varmı bu aşının zaten 2.ay aşıları olacak sağlık ocağında birde üstüne bu aşı ağır gelir gibime geliyor. 3. Veya 4.ayda yapılıyordu rota aşısı bi zamanı var mı ?
Biz 3 aylikken yaptirmistik rotanin ilk dozunu ikinci dozu 5 aylikken olucak. Hemsirenin dedigine gore yanlis hatirlamiyorsam eger ilk dozun en gec 14. yada 16. Haftadan once yapilmasi gerekiyomus. Eger bu zaman gecilmisse asi yapilmiyomus
Benim bebeğim de 2.ayin içinde bizim çocuk doktoruda bu aşıyı önerdi çok kararsız kaldım yaptırmakla.bi zamanı varmı bu aşının zaten 2.ay aşıları olacak sağlık ocağında birde üstüne bu aşı ağır gelir gibime geliyor. 3. Veya 4.ayda yapılıyordu rota aşısı bi zamanı var mı ?