• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi rotarix aşsısı sonrası bebeği kabız olan var mı?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

mathilda48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2010
82
1
86
2 gün önce bebeğime rotavirüs aşısını 2. ay aşılarıyla birlikte yaptırdım ilk gün ateşlenmede dahil bi sorun olmadı fakat ertesi gün gece sabaha kadar ağladı kakasını yapmak için çok sıktı kendini ancak sabah kaka yapabildi.Benimde ilk etapta aşı aklıma geldi aynı durumu yaşayanlar var mı acaba?

geçmiş olsun. biz yaptırdık bir sorunumuz olmadı.

2 gün önce bebeğime rotavirüs aşısını 2. ay aşılarıyla birlikte yaptırdım ilk gün ateşlenmede dahil bi sorun olmadı fakat ertesi gün gece sabaha kadar ağladı kakasını yapmak için çok sıktı kendini ancak sabah kaka yapabildi.Benimde ilk etapta aşı aklıma geldi aynı durumu yaşayanlar var mı acaba?

yok canım sanmıyorum aşı ile ilgisi olduğunu.2 defa yaptırdık biz,hiç sorunumuz olmadı çok şükür.

yaptıran birçok kişi yan etkinin olmadığını yazmış ama,biz pazartesi günü yaptırdık...çok huysuzlaştı hep ağlıyor ve ishali var...diğer aşılarda böyle olmamıştı...

biz de yaptırdık pazartesi bir sorun olmadı. ancak akşamdan beri biraz gazımız var, aşıdan olduğunu sanmıyorum ama.

bende telaşlandım fakat geçici bir durummuş yani aşının bi yan etkisi olmadı belirtmek istedim aşı yaptıracaklara yanlış yönlendirme olmasın

arkadaşlar bu aşıda özel bır aşı ole değilmi acaba yaptıran arkadaşlr fıyatını soleyebılırmı bayaa pahalı dıye duydum

Canım ben iki dozunu da yaptırdım.Hiç bir şey olmadı çok şükür.Hatta hemşire belki hafif ishal olabilir nadiren görülen bir şey ama telaşlanmayın demişti.bence tesadüf olmuş.Bir de bir arkadaşımın dr.u eğer bebek 5 günden fazla büyük tuvaletini yapmakta zorlanırsa kabızlık için endişe edin demiş.Herkese sağlıklı günler dilerim

Back
X