rotarix (ishal) aşısı hakkında fikri olan var mı?

bmeee

^^^Egemm^^^
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2010
38
5
48
oğlum 3 aylık oldu ve dr rotarix aşısını önerdi internette araştırdığım kadarıyla içinde domuzdan elde edilen bir madde varmış. bu yüzden eşim yaptırmak istemiyor çok kararsız kaldım. sağlık ocağındanda önermişlerdi bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun...

Son düzenleme:
Benim oglumun doktoru yaptırttı oğluma rota aşısını. Allah korusun rota virüsü tehlikeli bir virüs, saglık için düşünmemeli domuz varmıs yokmus filan. Sonucta namahrem diye erkek doktora görünmüyor muyuz?

biz geç kaldığımız halde yapttırdık kızım 6 ayını dolduracak 2.dozu yapılacak..başka bir ile taşındık o yüzden geç kalmışız ama doktorumuz olur dedi yaptırdık.

merhaba canım benımde 21 aylık kızım var bende kızıma 2 dozluk olanından vurdurmuştum birde 3 dozluk olanından var. bizim aşımızı vurdurduktan 3-5 ay sonra internette senın dediğin gibi benzer şeyler duydum hatta içinde zararlı maddeler var gibi haberler okudum doktorumuza sorduğumda başka firmaların karalama kampanyası demişti doktorumuzun yorumunun benzerlerını nette okumuştum. aşının çok yararı var ben yaptırdım tavsiye ederim yinede sen bilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…