• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Rotavirus

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

metallic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2014
70
28
88
35
İstanbul
Selamin aleykum kizlar. 2 aylik bir bebegim var. Kasimin sonunda rota asisi olucak. Son 1 2 ay icerisinde rota asisi yaptiran var mi? Suan ki fiyatini bilen var mi?

Selamin aleykum kizlar. 2 aylik bir bebegim var. Kasimin sonunda rota asisi olucak. Son 1 2 ay icerisinde rota asisi yaptiran var mi? Suan ki fiyatini bilen var mi?
200 verdik canim yaklasik 2 yil oldu ama

Şu an rotarix 158 lira rotateq 193 lira görünüyor internette. Açıkçası şaşırdım çünkü ben daha yüksek fiyata almıştım diye hatırlıyorum bir buçuk yıl önce. Eczaneyi arayıp öğren daha garanti olur

Sagolun kizlar hepinize cok tesekkur ederim. Valla baya pahalanmis bende 4 sene once ogluma 156 tl ye almistim. Ne yapalim bebislerimizin sagligi icin yaptiricaz.

Benimde kızım 3 aylık ve 270 TL ilk dozu
İkinci dozuda 5 aylıkken oda 270 TL
Toplam 540 TL yapar
Ben yaptırmadım ama

Sagolun kizlar hepinize cok tesekkur ederim. Valla baya pahalanmis bende 4 sene once ogluma 156 tl ye almistim. Ne yapalim bebislerimizin sagligi icin yaptiricaz.
Yalnız ilaç rehberi sitesinde hala fiyatı 158 lira neden acaba 🤷 orada güncel fiyatlar yazıyor 1 kasım 2019 tarihli fiyatı bu.

Şimdi araştırdım da 2018 yılında 210 liraymış ama sağlık bakanlığı fiyatın düşürülmesi için talimat vermiş sonrasında 71 liraya düşmüş şu anda da 158 lira. Bazı eczaneler ve hastaneler de hala yüksek fiyattan satabiliyormuş. Yüksek fiyat çıkarırlarsa ilaç rehbetindeki fiyatını gösterin

Şimdi araştırdım da 2018 yılında 210 liraymış ama sağlık bakanlığı fiyatın düşürülmesi için talimat vermiş sonrasında 71 liraya düşmüş şu anda da 158 lira. Bazı eczaneler ve hastaneler de hala yüksek fiyattan satabiliyormuş. Yüksek fiyat çıkarırlarsa ilaç rehbetindeki fiyatını gösterin
Bizim sağlık ocağındaki doktorda sistemden baktı 158 TL dedi bizim 270 TL ye aldığımızı söyledim doktora. Demek ki fiyatları güncellenmemişler dedi...

Bizim sağlık ocağındaki doktorda sistemden baktı 158 TL dedi bizim 270 TL ye aldığımızı söyledim doktora. Demek ki fiyatları güncellenmemişler dedi...
Hayır şu an güncel fiyat 158 lira . Eczanenin ya da hastanenin işgüzarlığıdır o. Neredeyse bir yıldır fiyat bu şekilde çünkü baktım ben. Kuruş oynasa o sitede yazıyor. Demek ki size yüksek fiyattan vermişler.

Eklentiler

• Screenshot_20191105-153724.webp
    Screenshot_20191105-153724.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 21
Back
X