- 22 Şubat 2018
- 225
- 269
- 18
- Konu Sahibi esinncelikr
-
Ve adet gecikmesi hatta baya gecikti ben spiral daha düzene girmedi diyodum hep malesef
yaaaa bazı arkadaşlar ilk aylar bişey olmuyor veya 3-4 doktora git yazmışlar ama arkadaşlar bahsedilen ilacı bilmiyorsanız saçmasapan yorumlar yapmayın. ne ilk ayı bu ilacın kullanımı bittikten sonra bile 9 ay ila 1 yıl arası hamile kalmayın diye bas bas bağırıyor doktorlar. değil 3-4 doktora tüm dünyanın doktorlarına gitse yine aynı şeyi söyleyecekler.bu ilacın prespektüsü bile ansiklopedi kadardır.araştırın bakın. ilacı yapan firmada çalıştım diyorum.mesala çocuğunuz 3 gözlü yada tek gözlü 3 kollu bacaklı yada hiçbiri olmayan bir şekilde doğma ihtimali %100 den fazla.
Vaarr. İntihara kadar varan depresyonlardan tut, karaciğerine eline almaya kadar. En ufak yan etkisi kurak çöl toprağı gibi yarılmış dudakların oluyor. Bepanthenle yapışık yaşıyorsun.Bune ya bu kadar ağır ilacı niye kullandiryolar ki :/ kullanan kişiye ciddi yan etkileri yok mu peki
kullananların büyük çogunlugunda farklı yan etkilere rastlanmamış.karaciğerdeki yağlanmayı yok edip ciltte ve tüm vücuttaki sivilceleri yok ediyor.yoğun bir a vitamini.bu ilacı kullanırken güneşe çıkmak yasak.zaten kış aylarında kullanılan bir ilaçtır ve ağır sivilce sorunu olan kişilerde kullanılır.öyle ezbere 2 -3 sivilcesi olan birine hemen bu ilaç yazılmaz. ama gebelik için risk derecesi en yüksek ilaçlardan biridir.Bune ya bu kadar ağır ilacı niye kullandiryolar ki :/ kullanan kişiye ciddi yan etkileri yok mu peki
her ilacın kar zarar etkisine bakılarak piyasaya sunulur. elbette bu ilacında var ama bu bünyeden bünyeye değişiyor.zaten bu sebeple kontrollerde direk kan testi yapılıyor. ama ben intihara sürekleyen depresyona soktuğunu duymadım.karaciğere hitap eden bi ilaç haklısınız.yağlanma sebebiyle sivilce oluşumunu engellemek için.ama risk görüldüğünde ilaç hemen kesilir kan tahlilleri bu yüzden yapılıyor dediğim gibi. yağ dengesini kuruttuğu için dudaklarda kuruma çatlama yapıyor ve dediğiniz gibi sürekli bepanthen kullanıyor hastalar.ama sonucunda tüm ağır sivilceler gidiyor ve cilt bebek gibi oluyor şeklinde geliyordu büyük çoğunluk.Vaarr. İntihara kadar varan depresyonlardan tut, karaciğerine eline almaya kadar. En ufak yan etkisi kurak çöl toprağı gibi yarılmış dudakların oluyor. Bepanthenle yapışık yaşıyorsun.
Neyse sivilceler suratını sarınca iltihaplı akneler kullanmak zorunda kalıyor insanlar aylık kontrollerle
her ilacın kar zarar etkisine bakılarak piyasaya sunulur. elbette bu ilacında var ama bu bünyeden bünyeye değişiyor.zaten bu sebeple kontrollerde direk kan testi yapılıyor. ama ben intihara sürekleyen depresyona soktuğunu duymadım.karaciğere hitap eden bi ilaç haklısınız.yağlanma sebebiyle sivilce oluşumunu engellemek için.ama risk görüldüğünde ilaç hemen kesilir kan tahlilleri bu yüzden yapılıyor dediğim gibi. yağ dengesini kuruttuğu için dudaklarda kuruma çatlama yapıyor ve dediğiniz gibi sürekli bepanthen kullanıyor hastalar.ama sonucunda tüm ağır sivilceler gidiyor ve cilt bebek gibi oluyor şeklinde geliyordu büyük çoğunluk.
Şimdi siz duymamış olabilirsiniz ama ben ilacı kullandım ve biliyorum. Doktor psikiyatriye yönlendiriyor oradaki muayeneyi geçiyorsunuz daha sonra doktor size riskleri anlatıyor formu açıklıyor imzalıyorsunuz. Tabiki riski kabul etmiş oluyor her hasta pratikte.her ilacın kar zarar etkisine bakılarak piyasaya sunulur. elbette bu ilacında var ama bu bünyeden bünyeye değişiyor.zaten bu sebeple kontrollerde direk kan testi yapılıyor. ama ben intihara sürekleyen depresyona soktuğunu duymadım.karaciğere hitap eden bi ilaç haklısınız.yağlanma sebebiyle sivilce oluşumunu engellemek için.ama risk görüldüğünde ilaç hemen kesilir kan tahlilleri bu yüzden yapılıyor dediğim gibi. yağ dengesini kuruttuğu için dudaklarda kuruma çatlama yapıyor ve dediğiniz gibi sürekli bepanthen kullanıyor hastalar.ama sonucunda tüm ağır sivilceler gidiyor ve cilt bebek gibi oluyor şeklinde geliyordu büyük çoğunluk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?