Bugüne kadar saçmaladıklarına çok şahit olduk ama bu hakikaten duyduğum en aptalca şey olabilir. Kahvehanelerden topladıkları boş beleş adamları RTÜK Uzmanı yapıyorlar herhalde.
Reza'nın büyük aşkı Ebru Gündeş'i de yasaklasınlar o zaman "Tanrı istemezse insan ölmezmiş/ Sen Tanrı mısın beni öldürdün" diye şarkı söylüyor. Hem Tanrı hem şirk, combo günah.
nerden aklına geldi şarkılar yaw
ama önce şikayet edecek bi işsiz lazım
SebepDuka Tesla nın yazdığı ise eğer , yerinde ve cok uygun olmuş ceza almaları .
ben çok gülmüştüm sonra kadın dürtüyordu yaAslında burada ceza Tanrı kelimesi kullanılmasına değil aşağıdaki dialoğa gelmiş. Hala saçma ama.
Raporun “Tanrı” ile ilgili değerlendirmesine konu olan dizideki diyalog şöyle:
Çocuk (işaret parmağıyla göstererek): Baba, o kadın ne yapıyor orada?
Baba: Sana parmağınla gösterme demedim mi, çünkü Tanrı her yerde olduğuna göre, parmağınla O’nun poposundan dürtüyor olabilirsin.
Bence ceza verilmesi saçma. Adam çocuğa parmakla birini işaret etmenin ayıp olduğunu anlatmak için böyle bir tabir kullanmış. Çocukların zihinsel ve ahlaki gelişimini olumsuz yönde etkileyen bir şey göremedim.
Çocukları olumsuz etkilerden kurtarmak istiyorsa Rtük mafyalığa özendiren Kurtlar Vadisi'ni, çirkefliğe özendiren Bu Tarz Benim'i ya da Kanal 7'nin akla ve mantığa aykırı Allah'a karşı gelirseniz çarpılırsınız tadındaki televizyon filmlerini yasaklasın önce.
Onları da yasaklasın ben aksi bir şey demedim ki ?
Lütfen o cümleyi çok masummuş gibi göstermeye çalışmayalım . Terbiye , terbiyesizlikle verilmez . Okurken sizi rahatsız etmemiş olabilir ama ben çok rahatsız oldum ve dediğim gibi cezayı uygun buldum .
Başkalarının hassasiyetleri konusunda da bu kadar hassas mısınız?
Mesela ben elma severler dinine inanıyor olsam, elmanın yenmesini istemesem tv ekranlarında, beni destekler misiniz?
Ya da bana göre seks kutsal mesela, cinsel içerikli programlar yapılmasını istiyorum inancıma yönelik. Saygı duyar mısınız?
Hayır.
Neden biliyor musunuz? Çünkü bir tek sizin inancınız muhteşem, benimki asla gerçek olamaz. Halbuki benim için elma severler dini ile sizinki arasında bir fark yok. İkisine de hakaret etmem, ama ikisi ile ilgili de mizah yapabilirim.
Kendiniz sorup , kendiniz cevaplamışsınız .
Benim sizden farkım ne hakaret ederim ne de mizah adı altında dalga geçerim .
Mizah zaten bir şeylerle dalga geçmektir. Mizah adı altında diye bir şey yok.
Hakaret başka bir şey yani. Ortada doğru dürüst dine yönelik espri bile yok. Gayet normal bir komiklik unsuru var cümlede.
Kendim sorup kendim cevapladım evet. Cevabınız farklı mıydı yoksa? Elma yemenin yasaklanmasını destekler misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?