Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım ıgG ve ıgM pozıtıf cıktı onceden gecırmıssın sımdı hayat boyu korunuyon dedı ben urfadayımya ılk tayın cıktıgında cok etle grastım ve cıg kofte yadım ondan dedı dr
Merhaba tulin aynı durumdayım. Rubella avidite testi istedi doktorum.sonucum haftaya anca çıkacak. rahat olmaya çalışıyorum. senin durumun ne oldu?Arkadaslar sonuclariniz ne oldu bi yazarmisiniz bnmde suan rubella ikiside pozitif asiri korkuyorum.allah herkezin yardimcisi olsun cok zor benim.icin dua edin
moralinizi bozmayın..ben hamileliğimin 35. haftasındayım..benim de yüksek çıkmıştı ve avidite testi yapmıştık...doktorum büyük ihtimalle önceden yaşadığıız bir enfeksiyon yoksa ateş yükselmesi,deri döküntüsü gibi belirtilerini yaşardınız demişti...avidite testinde gerçekten önceden geçirilen bir rahatsızlık olduğu çıktı...umarım güzel sonuçlar alırsınızavidite yaptiran arkadaslar sonuclarinizi yazarmisiniz. 12 haftalik hamileyim ve rubella igm 1.19 pozitif cikti avidite icin kan verdim ama sonucu haftaya alicam.berbatim moralim cok bozuk.
cok tesekkur ederim cevabin icin.bir haftaya cikacak dediler sonuc degil gunler saatleer gecmiyokimoralinizi bozmayın..ben hamileliğimin 35. haftasındayım..benim de yüksek çıkmıştı ve avidite testi yapmıştık...doktorum büyük ihtimalle önceden yaşadığıız bir enfeksiyon yoksa ateş yükselmesi,deri döküntüsü gibi belirtilerini yaşardınız demişti...avidite testinde gerçekten önceden geçirilen bir rahatsızlık olduğu çıktı...umarım güzel sonuçlar alırsınız