rubella-kızamıkcık testi- ve aşısı

frozen85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
356
93
73
Herkese merhabalar 2015 yılında gebelik düşündüğüm için doktora gittim rubella testim 0 çıktı ve doktor kızamıkçık aşısı olmam gerektiğini söyledi bekleme süresinide 6 ay olarak verdi fakat internetten araştırdığımda 1 ay diyen var 3 ay diyen var napcagımı bilemedim kafam karıştı tecrübesi olan varmııı

Herkese merhabalar 2015 yılında gebelik düşündüğüm için doktora gittim rubella testim 0 çıktı ve doktor kızamıkçık aşısı olmam gerektiğini söyledi bekleme süresinide 6 ay olarak verdi fakat internetten araştırdığımda 1 ay diyen var 3 ay diyen var napcagımı bilemedim kafam karıştı tecrübesi olan varmııı
merhaba bende rubella aşısı oldum doktor 3 ay korunmamı söyledi ve sağlık ocağındaki hemşirede ekim 8 de 3 ayım doluyo bu aşıyı olmadam netten çok araştırdım hep 3 ay yazısını gördüm ilk efa yeni 6 ay diye bu sitede duydum valla bi 3 ay daha bekleyemem doktoruma güvenerek artık korunmayı bırakcam bende

Merhabalar dr a gittim ve kızamıkçık aşısı olmadan bamile kalmamın zararlı olacağını aşıyı olmam gerektiğini söyledi bu aşı karma aşı yalnız ben küçüklen kızamık ve su çiçeği oldum bu durumda sakıncası olur mu aşıyo yaptıranlar yorum yazarsa çok sevinirim

Back
X