Selam İstanbuldayım ben bir mağaza da buldum çok hoş oldu bayıldım 47 kiloyum ben zayıfsanız acayip yakışır mutlaka alın bence :)Pantolon sahaneymis ama cok zayıfım demissiniz bende öyleyim cesaret edemiyorum tayt giymeye de ayni sekilde..
Trendyolda varmi bundan bakabilirsiniz
Istanbulda degilim magazanin instagrami var mi soyleteyin. Bende 45 kiloyum :)Selam İstanbuldayım ben bir mağaza da buldum çok hoş oldu bayıldım 47 kiloyum ben zayıfsanız acayip yakışır mutlaka alın bence :)
Istanbulda degilim magazanin instagrami var mi soyleteyin. Bende 45 kiloyum :)
Hemen bakıyorum şimdi. Cok güzelmiş. Insallah yakışır bacaklar kürdan benim :)Dilvin instagramı var mı bilmiyorum ama nette satışı var ?
Hemen bakıyorum şimdi. Cok güzelmiş. Insallah yakışır bacaklar kürdan benim :)
Doktor bana yürüyüş önerdi haftada 5 gün ama yapmadim. Usengeclik. Kopegimi gezdiriyorum her gun yarim saat o daspora başla mutlaka kas yapıp bacakları şişiriorsun ben doktor tavsiyesiyle başladım zayıfım ama vücudum şekilli dolgun gözüküor spor sayesinde
Ağırlıklarla çalışıyorum fitnes ısınma turum :)Doktor bana yürüyüş önerdi haftada 5 gün ama yapmadim. Usengeclik. Kopegimi gezdiriyorum her gun yarim saat o da
Ne yapıyorsun fitness mi?
Canim ınsanların dili hic durmuyor sagolsunlar cok zayıfsın cok zayıfsın diye diye.Ağırlıklarla çalışıyorum fitnes ısınma turum :)
Canim bendede var tiroid ilac alıyorsun dimi her sabah. Ben herseyi yiyorum yemin ederimBende 42 kiloyum dermişimkizlar ne yiyor ne içiyorsunuz mashAllah. Bende hayata küstüm tiroid var ve yemeden kilo alanlardanim. Konuya dönücek olursak bu pantolonu zayiflar giyer zaten, cok yakisir size
Aliyorum ama alistirma süresindeyim. Kac ay oldu yavas ilerliyor cok. 25 ile basladim 50 gectim simdi 75. Ama 75 alali daha iyi hissediyorum. Degisik bi hastalik herseyi etkiliyor. Ben gunde 1 kez yesem doyuyorum ama şişkinlik oluyor. Senin saydiklarini yesem yuvarlanirim herhaldeCanim bendede var tiroid ilac alıyorsun dimi her sabah. Ben herseyi yiyorum yemin ederim
Lahmacun döner kebap cips hemde acgozluyum de ama iste :/
Aliyorum ama alistirma süresindeyim. Kac ay oldu yavas ilerliyor cok. 25 ile basladim 50 gectim simdi 75. Ama 75 alali daha iyi hissediyorum. Degisik bi hastalik herseyi etkiliyor. Ben gunde 1 kez yesem doyuyorum ama şişkinlik oluyor. Senin saydiklarini yesem yuvarlanirim herhalde
Cnm benim ki ırsi bir durum annem şuan 38 kilo teyzem 42 filan dayılarım da çok zayıf biz de asla kilo alma diye bir durum yok ki annem 3 çocuk doğurdu çok doktor gezdim kafaya aşırı takıyordum o yüzden seni çok iyi anlıyorum insanların ne dediğine kulak asma çoğu insan yiyip yiyip kilo almayışımızı kıskanıyor :) çok şeyler denedim kilo alamadım en son gittiğim doktor spora başla dedi ilk saçma gelmişti ama haklıymış kilo alıyormuyum hayır ama kaslarım şişince aşırı zayıf görünmüyorum ve fiziğim mükemmel görünüyor ben squatla kalça yapmış insanım netten araştır kilo almak için spor salonu arat senin rahatsızlıklarına göre bir program yaparlar sana şöyle diyim 3 ay sonra bambaşka bir insan olucaksın :)Canim ınsanların dili hic durmuyor sagolsunlar cok zayıfsın cok zayıfsın diye diye.
Yani sonradan olmus birsey de degil,bebekligimden beri zayıfım
Teyzem zayıf dal gibi,dayım,anneannem de oyleymis suan yaşlı diye biraz kilolu.
Hipotiroidim var. Sigara iciyorum. Hayata küskünum cogu zaman
Ama anlamıyorlar. Spora baslamak istiyorum ama adamin birtanesi de yok o spor salonunda apaciler var yok orda bilmenne. Beni sinir ediyor. Boyun fitigim ve kanal daralmasi boyun duzlesmem var.
Pcom var
Bende yok yok canim
Pco icinde kilo alma insulin direncin olusur zayif kal diyor doktor :)
Plates samimi sanki ve plates istah acmisti bir arkadasimda ne kadar dogru bilmem
Doktor zaten oyle ayarliyor canım surekli oynuyor ilacin dozuyla doğrusunu bulana dek
Ay nasil doyuyorsun 1 kez
Ben dayanamam öyle aksam yiyorum gece acıkıyorum tekrardan yiyorum
Ya zaten surekli aklima yemek geliyor
Kayinvalidemin bir komşusu var kilolu ve tiroidi var onunda hani cidden kilolu
Bana dediki o senden az yiyor
Ya bide ben asabi adamim sanirim sinirden alamıyorum kilo
Tiroid icin canını sikma ama cogu insanda var ve tedavisi basit dikkat edicen.
Kara lahana ve yer fıstığı yemicen mesela.
Bende 42 kiloyum dermişimkizlar ne yiyor ne içiyorsunuz mashAllah. Bende hayata küstüm tiroid var ve yemeden kilo alanlardanim. Konuya dönücek olursak bu pantolonu zayiflar giyer zaten, cok yakisir size
Kizzzz suanda oyle bir heves ettim ki icime su serptin :)Cnm benim ki ırsi bir durum annem şuan 38 kilo teyzem 42 filan dayılarım da çok zayıf biz de asla kilo alma diye bir durum yok ki annem 3 çocuk doğurdu çok doktor gezdim kafaya aşırı takıyordum o yüzden seni çok iyi anlıyorum insanların ne dediğine kulak asma çoğu insan yiyip yiyip kilo almayışımızı kıskanıyor :) çok şeyler denedim kilo alamadım en son gittiğim doktor spora başla dedi ilk saçma gelmişti ama haklıymış kilo alıyormuyum hayır ama kaslarım şişince aşırı zayıf görünmüyorum ve fiziğim mükemmel görünüyor ben squatla kalça yapmış insanım netten araştır kilo almak için spor salonu arat senin rahatsızlıklarına göre bir program yaparlar sana şöyle diyim 3 ay sonra bambaşka bir insan olucaksın :)
Tabi ki dolgun görünürsün valla benim önceki halimi görseydin kollarım da kıllar çıkmıştı zayıflıktan artık göğüs kafesim dışarı fırlamıştı ben kendimi hiç beğenmiyordum evden çıkmak istemiyordum hiç yaz gelemesin hep kış olsun kat kat giyineyim isterdim spor bana iyi gelen tek şey oldu maddi durumunu bilmiyorum ama iyi bi hoca bulursan gerçekten memnun kalacağına eminimKizzzz suanda oyle bir heves ettim ki icime su serptin :)
Nasil olacak peki o is bende sadece deri var kemik var ay şaşırdım inanki :)
En cokta annene 38 kilo olmasına ayni benim aile iste ve insanlar gercekten kıskanıyor :)
Ben bir de makyaj yapip sevdigim kıyafetleri giyince cok mutlu oluyorum kendimi de beğeniyorum
Evde otururken pijamayla bakimsiz bir bicimde aynaya bakinca bu ne ya bacaklarim kollarim diyorum
Biraz psikoloji ile alakalı aslinda . Squat la kalca yapmana da şaşırdım bende yapabilirim aslinda 3 ayda onemsiz bir süre dolgun gozukebilirim demekki
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?