- 24 Kasım 2011
- 1.206
- 1.558
- 133
anlatıyorum ama demekki derdimi yeterince ifade edemiyorum
amin hepimizin yardımcısı olsun :)
dün anneme gene ters davrandım,gece rüyanda gördüm annemi,sabah sarıldım öptüm seni üzüyorum biliyorum dedim
oda ben üzülmiyim diye yok üzmüyosun felan dedi,düzelicem eskisi gibi olucam dedim
ağlayarak çıktım evden
anneme karşı neden böyleyim bilmiyorum,neden normal bişe söylesede sertleşiyorum bilmiyorum
ama vicdanım bu sebeple beni yiyip bitiriyor
herkese karşı sinirlisiniz yani kaşının üzerinde gözün var gibi durumunuz.ama anneye karşı daha fazla sanırım.çünkü genelde onu ön plana çıkarmışsınız.
gerçekte kabul etmeyip görmezden geldiğiniz ama bilinçaltınızda annenizle ilgili daha önce yaşamış olduğunuz bir sorun bir tartışma olabilirmi acaba?
çünkü bilinçaltımızda yaşadığımız şeyleri gerçek hayatta yok sayarız bazen,görmezden geliriz ve bu da ruh halimizi mahveder.
en azından bende böyle.bilinçaltımı deşince değişik şeylerle karşılaşabiliyorum.
canım nasıl ki zaman zaman bedenimiz hastalanıyor bazen ruhumuzda hastalanır ve iyileşir.Zaten böyle olmasa düşünsene koskoca psikoloji bölümü ,psikologlar ,psikiyatristler neden var.Öncelikle kendine kızmayı ,kendini suçlamayı bırak.Bu yaşadığın geçici bir şey.Çoğu insanın hissettiği bir durum.Galiba psikologdan randevu da almışsın.Bu yaşadıkların seni kötü bir insan yapmaz.Umarım en yakın zamanda kendini daha iyi hissedersin.
evet sanırım var,bi yakınımızın sözüne gitmiştik,dönüp geldiğimzde annem benle 1 hafta konuşmadı,sen evlenmek istemedin senden sonrakiler evleniyor bak demişti,yaşım 27 bu arada,
derken bu durum bana çok dokundu,annemin bana küs kalması,kızması felan,perşembe gecesi çok ağladım sabah uyandım işe gidicekken merdivenlerden yuvarlandım,baygın şekilde acile kaldırdılar beni,annem ağlamaktan üzüntüden perişan olmuştu,kendime geldiğimde annem yanımdaydı,aklımdan ilk gecen cümle " ya ölseydim,annemle küs gidicektim,hemde bir suçum yokken"ve dedim ki bu allahın anneme bir uyarısydı,zaten hemen peşine kurban kesti babam bana,çünkü baya kötü düştüm,4 gün kafamdaki şişlik inmedi,yani anneme bu sebeple kızgınım sanırım,evlen baskısı,laf sokması felan beni baya etkiliyomuş meğerse[/COLOR]
evet sanırım var,bi yakınımızın sözüne gitmiştik,dönüp geldiğimzde annem benle 1 hafta konuşmadı,sen evlenmek istemedin senden sonrakiler evleniyor bak demişti,yaşım 27 bu arada,
derken bu durum bana çok dokundu,annemin bana küs kalması,kızması felan,perşembe gecesi çok ağladım sabah uyandım işe gidicekken merdivenlerden yuvarlandım,baygın şekilde acile kaldırdılar beni,annem ağlamaktan üzüntüden perişan olmuştu,kendime geldiğimde annem yanımdaydı,aklımdan ilk gecen cümle " ya ölseydim,annemle küs gidicektim,hemde bir suçum yokken"ve dedim ki bu allahın anneme bir uyarısydı,zaten hemen peşine kurban kesti babam bana,çünkü baya kötü düştüm,4 gün kafamdaki şişlik inmedi,yani anneme bu sebeple kızgınım sanırım,evlen baskısı,laf sokması felan beni baya etkiliyomuş meğerse[/COLOR]
Büyük geçmiş olsun.Aynı sorun annemle benim aramda da var.Bir sevgilim var ve annem sürekli ne zaman evleneceksiniz deyip duruyor.Ben hala evlenip evlenmemek konusunda kararsızım.Ve tabi abimle bana yapılan muamelelerin sırf o erkek diye farklı olması da canımı çok sıkıyor.Bu arada ben de 28 yaşındayım.Dün akşam annem yine sordu ne zaman evleneceksiniz diye ben de evleneceğim zaman haber veririm sürekli sormana gerek yok dedim.Bu sefer de onu üzdüm diye üzülüyorum.Aman ne zor işlermiş yaaa,keşke hep 20 yaşında kalsaydık :)
anlatıyorum ama demekki derdimi yeterince ifade edemiyorum
amin hepimizin yardımcısı olsun :)
dün anneme gene ters davrandım,gece rüyanda gördüm annemi,sabah sarıldım öptüm seni üzüyorum biliyorum dedim
oda ben üzülmiyim diye yok üzmüyosun felan dedi,düzelicem eskisi gibi olucam dedim
ağlayarak çıktım evden
anneme karşı neden böyleyim bilmiyorum,neden normal bişe söylesede sertleşiyorum bilmiyorum
ama vicdanım bu sebeple beni yiyip bitiriyor
Kızlar merhaba
hepinize teşekkür ederim,ctesi psikoloğa gittim,senin hiç birşeyin yok ne depresyon ne panik atak,bu teşhisleri koyamam sana dedi,herkesin başına gelen rutin düşünce bunalımları bunlar dedi,ilaç kullanmanı tavsiye etmiyorum dedi,eskiden sınırların ihlal edildiğinde bişe olmaz diyodun ama şimdi tepki veriyosun buda gayet normal bişe,öfkelendiğinde sakın içine atma o anda belli et dedi,işin gerçeği baya rahatladım kızlar,2 gündür sakin bi insanım,kafaya takıcak büyütecek hiç bişe yok hayatta diyorum,mevsimsel döngüler insanların içlerine attıkları düşünceli su yüzüne çıkarır ve bunalıma sokar,bu mevsimsel değişiklikte normalmış bu ruh halim,öyle işte kızlar,bana iyi geldi psikolog,galiba bir uzamandan bunları duymak rahatlattı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?