- 30 Ocak 2014
- 725
- 295
- 123
- Konu Sahibi PelushPrenses
-
Guclu olun bende yasadim simdi yanlizimama mutluyum.annesi hic sevmemisti beni..annesi sevmeyenden hayir gelmez helede oglu annem diyr baska birsey demiyorsa.sizi aramayani aramayin msj atmayin szde uzaklasin degerinizi yitirmeyin ne yasadiniz bilemem ama farketmez gururlu olun.dua din bugun cuma en buyuk yardimci..alla buyuk acilr vermesin..
inadına gibi hepsi bu hafta etrafımda dönüyor sanki herkes mutlu etrafımda garip bi drama oynanıyor gibiSiz allah istdiginde ve hayirli kisiyle mutlu olacaksiniz yureginizi ferah tutun.etrafinizdaki mutlu olanlar mutlu olsun dua edin
Canim hepimiz ayni yollardan geciyoruz.uzme kendini inan degmiyor kimseye..bi dengesizde beni terketti ama kismet degilmis napalim..geceleri nedense aklima geliyor agliyorum bazen ama kendime yapiyorum o unuttu bile beni ;( benimde bu ara hayatim senin gibi yolunda giden bisey yok..bunalimli depresif bi baska ben oldum..arama sakin ama bari sen yenik dusme kalbinin sesine ben yapamadim hep aradim ama kendimi ezdigimle kaldim..daha iyisi cikicak karsina emin ol..arkadasinin dugun telasinida umursama anliyorum o psikolojiyle ona hissettigini ama bizimde olcak diye olumlu dusun..sen degerlisin oncelikle hic isin olmasin baskalariyla..
haklısınCanim zaten icine sinmemis biseyler var belli bes ay da erken yani yol yakinken donmus olursun gercekten anne faktoru onemli olacagi yokmus deyip hayatina bakmali pozitif olmalisin seni takmayani sen de takma hayat dengesiz insanlarin elinde oyuncak olmak icin cok kisa Allah kalbindekini versin insaallah inan arkasindan agit yakmaya bile dmez...
aynen cnm değerliyiz de ben onla yaşadıklarımdan sonra başkasıyla nasıl olurum bilemiyorum. Ve en çok koyan da bu o kadar artis bi adam ki kimseyi umursamaz ben den ayrılsın beni anında unutur. Abartıyorum belki ama resmimi görse hatırlamaz denecek gibi. Zamanında babasını kaybetmiş ondan sonra annesi ve ablası hariç kimseyi umursamaz. Ayrılıcaz ve ben ööylece gökyüzüne salınmış bi bulut gibi gidicem onun gözünde bnm için bir a bile efkarlanmayacak. İşte bu cok koyuyo..
Konu sahibi tamam bugun uzul agla ama yarin yeni bir gune uyan yarin yeni ay zamani
Meditasyon yap.simdi cikmam gerek ugrarim aksam guleceksin yeniden
işin kotu tarafı hayatıma giren her yeni erkek daha az değer verdi bana b u yüzden bu işleri bi rafa kaldırmayı düşünüyorum açıkçasıBir kere her serde bir hayir vardir, belki yarin belki yarindan da yakin sukrediceksin iyiki olmamis diye.. Sana msjina bile cvp vermeyecek kadar ayriliyorum senden diyemeyecek kadar aciz olan bir insandan zaten hayir gelmez, evlendikten sonrasini hayal et bir de annem ablam dedigini hayatin zinsan olacakken simdi kurtuldum diye bak olaya.. Nazini cekmeyecekse sana yeri geldiginde tahammul gosterecek kadar sevmeyecekse karsililikli fedakarlik yapmayacaksak hayatinda isi ne? Gitsin daha hayirlisi seni gercekten mutlu edebilecek bir ADAM icin yer acilsin uzme kendini bee :)
Gerçekten çok kötü ama.. Herşey yokuşaşağı gidiyor. İskence gibi acı çektire çektire terk ediliyorum. İçimde devamlı bir kara bulut ağlamak istiyorum ağlamak ağlamak ağlamak... bağıra bağıra... Biliyorum bu çok iyi gelecek ama imkansız şu ara ev o kadar kalabalık ki yalnız kalıp ağlayacak bir köşem bile yok. Sevgilim kıymetsiz bir çöp gibi benle muhabbeti bir anda kesti. Ve şu anda karşımda iş arkadaşım düğünü için giriş müziği dans müziği seçiyor. Kuzenim nişanlısıyla İstanbul a yanımıza gezmeye gelmiş.. Herkes mutlu yani fakat nedense o mutluluk kelimesinin hiçbir yerine bir türlü ben giremedim.
Sevgilimin psikolojisi tam anlamıyla "dengesiz" di zaten. pazar günü gezip tozma planı yaptık ve pazar gunu geldiğinde o annesiyle yemeğe gitti ben ise bunun için ona sitem bile etmedim. Hatta ona annesine selam söylemesini söyledim. Fakat ne yazıkki 2 kere görüştüğümüz annesi beni hiç mi hiç sevemedi. Ardından bir haftadır benle konuşmayı kesti 5 aylık ilişki böyle anlamsızca bitiyor 4 gündür günaydın mesajı atıyorum whatsapp da görüyor cevap bile vermiyor. dün gece aradım onu ve sen ne yaptığının farkında mısın insan bari günaydın yazar dedim ve bana ne dedi biliyor musunuz "FARKETMEDİM".. Farketmedim yatıcam ben dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?