- 28 Ekim 2016
- 3.382
- 3.425
- 133
Evlendigimden hatta evlilik kararımı aldiktan sonra annemi uzmemeye, yormamaya daha dikkat eder oldum. Neden bilmiyorum annemi özlüyorum hep. Aramız 5 dk yurume mesafesi. Haftada 1 mutlaka gidip görüyorum nadiren o geliyor falan. Evlendikten sonra anneme daha düşkün oldum. Benim babam evliliklerinin 6.senesinde cok genc vefat etmis. Mesela aksami esim gelecek diye heyecanla bekliyorum ya bazen annem geliyo aklıma o da boyleydi ama kisa sürdü mutlulugu diye cok ama cok üzülüyorum ağlıyorum bazen. Cok genc bitti evliligi ama bizi büyüttü evlendirdi zorlandı da gerçekten kolay degildi simdi donup bakinca. Aklımda hep o daha iyisini hakediyordu mutsuz olmamaliydi düşüncesi hakim.
Annem benim su hayatta en sevdigim en cok deger verdiğim insan ve bir sey olacak diye de ödüm kopuyor. Dualarina hic kendini dahil etmez hep bizlere uzun ömür diler kızıyorum hep beraber diyorum. Annemi surekli mutlu etmek istiyorum uzulmesine dayanamiyorum. Benim icin her seyin en iyisini hakediyor kimseye zarari olmamis biri. Dediğim gibi ondan uzaklastiktan sonra daha düşkün oldum. Ruh halim sağlıksız mi?
Annem benim su hayatta en sevdigim en cok deger verdiğim insan ve bir sey olacak diye de ödüm kopuyor. Dualarina hic kendini dahil etmez hep bizlere uzun ömür diler kızıyorum hep beraber diyorum. Annemi surekli mutlu etmek istiyorum uzulmesine dayanamiyorum. Benim icin her seyin en iyisini hakediyor kimseye zarari olmamis biri. Dediğim gibi ondan uzaklastiktan sonra daha düşkün oldum. Ruh halim sağlıksız mi?