!!!!ruh haliniz nedenleri ile birlikte.....

!!!! ruh haliniz !!!!

• Ankete Katılan
    26

cicegimm_44

Öldüm Bittim Eridim Kül Oldum Yana Yana
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
443
97
73
34
Canım çok sikkinnnn. ...nedenini bende bilmiyorum.anlık bir sıkkınlik.

Uykusu gelmis durumdayim eşimin gelmesini bekliyorum :/
Ama bu konu taşınır çünkü dert yok?!

Öğlen çıkıyorum gorumcemlere gidiyorum.bir haftadir böyle. Biraz sıkıntılar. Normal olarak bizimde moral bozuk oluyo.kocam işsiz. Gün içinde kızım anne anne kızım yapma etme demekten başım kazan gibi oluyo.yoruluyorum.kocam da okey oynuyo öyle muhabbeti bol insan değiliz nebilim yaaaa....

Canı sıkkın düşünceli karışık bi acayip yani :110:
Ben fazlaca polyannayım sanırım can sevdicek eşimse sürekli asayiş berkemal modunda olmak istiyor
Kontrol kontrol kontrol....

Canım sıkkın.. konuştuğum bi erkek vardı, bi şeyler başlayacak gibiydi ama dün hödüklük yaptı.. Aşırı kendini beğenmiş geldi o an, soğudum.. Şimdi de uzaklaştım istemsizce, o üstüme düşmeye başladı.. Dengesiz insanlardan bıktım ya..

Karışık...

Hamileyim, doğumu düşünüyorum daralıyorum. Bebeğimi düşünüyorum, merak ediyorum.

Bir yandan ailemin özellikle babamın gözünde hala çocuğum, bana kıyamıyor. Sen daha dün çocuktun ne ara büyüdün de anne oluyorsun der gibi bakıyor bana ben bebeğimi anlattıkça... Bu da beni hüzünlendiriyor...

Annemin değerini daha iyi anlıyorum, o olmasa ne yapardım, ona birşey olursa ne yaparım diyorum, üzülüyorum...

Minicik bebek kıyafetlerine bakıyorum, gülüyorum. Ben anne mi olacağım yani diyorum, şaşırıyorum...

Yani tamamen karman çorman duygular...

Back
X