- 26 Temmuz 2016
- 47
- 18
- 3
- Konu Sahibi cicegimm_44
ogluşum asker aglamakliyim. özledim cünkü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmak istediğim ve yapmam gereken şeyleri. Ama doğru zamanı bekliyorum. Zaten anca bekliyorum..neyi...
Rabbim bütün askerlerimizi korusun.sizin evladınızi daogluşum asker aglamakliyim. özledim cünkü
gün gelir devran döner. Elbet birgün hayat bizede güler. ..okadar bunaldim ki sabrediyorum bakalım sabri nereye kadar surecekYapmak istediğim ve yapmam gereken şeyleri. Ama doğru zamanı bekliyorum. Zaten anca bekliyorum..![]()
bir kere soguduysan isinamiyosun bilmiyorum ben öyleyim. Denemem bile yapamıyorum gerçek yüzünü gördüysem egerCanım sıkkın.. konuştuğum bi erkek vardı, bi şeyler başlayacak gibiydi ama dün hödüklük yaptı.. Aşırı kendini beğenmiş geldi o an, soğudum.. Şimdi de uzaklaştım istemsizce, o üstüme düşmeye başladı.. Dengesiz insanlardan bıktım ya..
sen baya duygusalliga geçiş yapmışsın. .bende hamileyken hep ağlarım. Geçmişi düşünür dururdum ailemi annemi herkesi herseyi Rabbim hayırlı doğumlardan nasip etsinKarışık...
Hamileyim, doğumu düşünüyorum daralıyorum. Bebeğimi düşünüyorum, merak ediyorum.
Bir yandan ailemin özellikle babamın gözünde hala çocuğum, bana kıyamıyor. Sen daha dün çocuktun ne ara büyüdün de anne oluyorsun der gibi bakıyor bana ben bebeğimi anlattıkça... Bu da beni hüzünlendiriyor...
Annemin değerini daha iyi anlıyorum, o olmasa ne yapardım, ona birşey olursa ne yaparım diyorum, üzülüyorum...
Minicik bebek kıyafetlerine bakıyorum, gülüyorum. Ben anne mi olacağım yani diyorum, şaşırıyorum...
Yani tamamen karman çorman duygular...
sen baya duygusalliga geçiş yapmışsın. .bende hamileyken hep ağlarım. Geçmişi düşünür dururdum ailemi annemi herkesi herseyi Rabbim hayırlı doğumlardan nasip etsin
amin cnmRabbim bütün askerlerimizi korusun.sizin evladınızi da