Ruh hastası arkadaş (!)

Sanki birşeyden dolayı size kinlenmiş gibi davranmış. Varmı aklınıza gelen bir şey?

Yok artık ahaha :D bence hiç bulaşma bir daha muhattap olma sorunları var gibi

P pinkpin Vallahi yok zaten uzun zamandır gorusemiyorduk. Diyorum ya onu hiç ciddiye alıp tartışmaya bile girmem. Çünkü normal olmadığını biliyorum.
nomunomuchua nomunomuchua Bizde lanli lunlu konuşurdukta hiç o... dememistik :KK45: Çok pis kinlenmis ama valla bir şey yapmadım ben.

P pinkpin Vallahi yok zaten uzun zamandır gorusemiyorduk. Diyorum ya onu hiç ciddiye alıp tartışmaya bile girmem. Çünkü normal olmadığını biliyorum.
nomunomuchua nomunomuchua Bizde lanli lunlu konuşurdukta hiç o... dememistik :KK45: Çok pis kinlenmis ama valla bir şey yapmadım ben.

İlginç hakikaten. Benim de başıma gelmişti 9 senelik arkadaşım birgün durup dururken döktü eteğindeki taşları o gün bugündür görüşmüyorum.

Arkadaşınızda kendisini kanıtlama çabasında ergen havası var. Ne yaptınız sevgilisini mi çaldınız işini mi elinden aldınız:) ne kin biriktirmiş? Neyse zaten böyle bir tipi idare etmeyede adına dost demeyede gerek yok hep zarar ziyan kapısıdır böyleleri. Size farkında olmadan iyilik yapmış. Geçmiş olsunn

Davranislari hic normal degil arkadasinizin haklisiniz.
Bence boyle bir arkadastan size hayirdan cok zarar gelir.
Ancak nacizane bosverin sizde onunla ayni dilden konusmayin.
O kendi hakaretleriyle, terbiyesiyle basbasa kalsin..

cundagg cundagg Ya ben hadi neyse he he der geçerim de kocası olacak adam ne yapacak. O gün ruh halinin o denli degistigini görünce direk aklıma gelecekteki esi geldi. Yazık valla Allah sabır versin. Diyalogu hayal edebiliyomusunuz.
+Hayatım ekmek almayi unuttum.
-Kes lan o.... Sen kimsin lan it. s.. git belanı benden bulma :KK45:
Çok pis kin tutar. Neye bozuldu hiç bilmiyorum ama baya biriktirmis belli. Zira senelerce kardeşim dediği insana o.. demek her yiğidin harcı değil.

Ya bırak 8 9 yılı zamanı geliyor insan akrabalarını tanımıyor
Kaç dogumlusun?
Bence ergenlikten gelen arkadaşlıklar yüzde 80 bitiyor çok görüyorum canım cicim birbirinde yatan anaokulundan liseye kadar ayrılmayan sonrada tekmeyi basan
Benim annemin de su an yanında olanlar öğretmenlik hayatında edindiği kişiler ve üniversite de tanıştığı kişiler
Ki hayatında herkes böyle yapabilir malesef 9 yıldır yanında olan kişide garip olabiliyor
HAYATINDAN SEN NE YAPARSAN YAP ISTEMEZSEN ÇIKMAYACAK KİSİLER SADECE ANNEN VE BABAN.Bunu bilerek yaşa güler gecersin böyle dengesizlere

Back
X