- 19 Ağustos 2010
- 549
- 68
- 318
Benim bi sevgilim var normal sanıyodum onu ta ki 2 gündür olan davranışlarını görene kadar .. bugunki olayı anlatıcam gerçekten şuan moralim 0 ondan nefret ediyorum okadar tiksindim ki ... biz kavga ediyoruz hep bugunde ettik ben hiç aramadım bütün gün boyunca saat 7-8 civarı annenleri gördüm dedi olabilir yazdım peki dedi yine bişey yazmadım sonra saat 9 oldu seni seviyorum yazdı bende seni seviyorum yazdım sonra hoşçakal elveda falan dedi bende iyi nasıl istersen dedim yan çizmeye başladı yok işte güzel suratlım minik burunlum ölürüm sana falan filan demeye basladı ben soguk soguk konuştum sonra bana dediki bi güzel laf etmedin git falan filan dedi bende dedim ki tek bi kelime beklemiştim senden hani en azndan hatalarımı düzelticem demeni bekledim ama sen onu ypmadın falan dedim egerki düzelticeksen kendine güveniyosan bana mesaj at yoksa hiç atma dedim atarım ozaman dedi sonra neyse tamam dedim konuşuyoruz falan bu gecede içki içmiş 4-5 tane bira içmiş sarhoş gibi belli.. sonra bana dediki anneni seviyorum ama seni sevmiyorum dedi manyakmısın sen dedim cevap yok sinir oldm aradım bunu sarhoş haliyle tabi dedim ki nasıl bi midesizlik bu daha 2 saat önce yalvarıyodn şmdi noldu dedim uykumu bölme falan dedi dedimki oyuncak mı var karşında sen iyimisin ya dedim git bi doktora tedavi ol manyak mısın nesin dedim uyuyorm kapatıyorm teli dedi kapattı sonra hızımı alamadım yine böyle onu bidaha aramıycgma dair mesaj attım kendine gel yazdı bu çocuk normal değil ya yemin ediyorum onu öldürmek istiyorum şuan bu benim sevdiğim ve zamanında aşık olduğum insan olamaz okadar iğrendim ki ondan of allahım sinir oluyorumm 

Son düzenleme: