• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ruh hastası ''eski nişanlı''

Allah yardimciniz olsun .
Böyle bi adamı yaniniza nasıl yakıştırıyorsunuz suçu nasıl.kendinizde bulabiliyorsunuz kendinize gelin lütfen huylu huyundan vazgeçmez. ilerde düzelir dusuncesiyle asla devam etmeyin düzelmiyor daha da kötülesiyor . Yol yakınken önünüze bakmanızı tavsiye ederim siz bu adama ağzınıza geleni saydırsanızda bu adamın dusuncesi degismez sizi gözü dışarıda sadık olmayan biri olarak görüyor bu adam sevdiliğininde farkında değil kıskançlık degıl bu hastalık .

4 yılınızı çalmış bırakın artık 1 saniyenizden bile çalmasın. Uğraşmayaya değmez tamamen arının ondan ve hayatınıza devam edin.

Allah yardimciniz olsun .
Böyle bi adamı yaniniza nasıl yakıştırıyorsunuz suçu nasıl.kendinizde bulabiliyorsunuz kendinize gelin lütfen huylu huyundan vazgeçmez. ilerde düzelir dusuncesiyle asla devam etmeyin düzelmiyor daha da kötülesiyor . Yol yakınken önünüze bakmanızı tavsiye ederim siz bu adama ağzınıza geleni saydırsanızda bu adamın dusuncesi degismez sizi gözü dışarıda sadık olmayan biri olarak görüyor bu adam sevdiliğininde farkında değil kıskançlık degıl bu hastalık .
Sevdiğimi asla düşünmedi zaten ve aşırı kindar. 3 ay önce olan bir olayı sorun çıktığı zaman koz olarak kullanıyor bana karşı şurda da bu adam vardı diyerek. Resmen erkekler için yaşıyorum tüm hayatım ona buna kuyruk sallamak ve kendimi, egomu bu şekilde tatmin etmek. İnanılmaz utanıyorum bu adama evet dediğim için kendimden. Allah beni kahretsin ki adam olur zannettim her imayı tuttum sözde tepki de gösterdim onun izin verdiği kadarmış

4 yılınızı çalmış bırakın artık 1 saniyenizden bile çalmasın. Uğraşmayaya değmez tamamen arının ondan ve hayatınıza devam edin.
Şu an aşırı sinirli ve gerginim mantıklı düşünemiyorum herkesin dediği gibi kurtuldum diyip devam etmek en sağlıklısı olacak galiba. Allahımdan bulsun rezil

Şu an aşırı sinirli ve gerginim mantıklı düşünemiyorum herkesin dediği gibi kurtuldum diyip devam etmek en sağlıklısı olacak galiba. Allahımdan bulsun rezil
Şuna emin olun ki siz ona şimdi bir şekilde ulaşarak en kötü sözleri dahi söyleyip içini dökseniz kendisine pay çıkarır, öfkenizden beslenerek hala onu düşündüğünüzü düşünerek egosunu daha da şişirmiş olursunuz en güzel ve kalıcı intikam unutmaktır :) İçiniz rahat olsun

Hanımlar gecenin bu saati elim ayağım titriyor. Kimseye anlatamıyorum bu saatte ama çatlayacağım artık. 30 yaşında kadınım şu mualemeyi gördüğüme inanamıyorum. 1 senedir nişanlıyım başından beri sorunlu bir ilişkiydi. Sürekli ota b.ka küsen bir adam düşünün her şeyi kendine hak gören ama asla en ufak bir eleştiriye tahammülü olmayan manipülatif bir adam. 10 defa ayrıl barış süründük resmen. Öğretmenim kendi ayaklarım üzerinde duruyorum senelerdir tek başıma yaşıyorum beyefendi kıskanç ruh hastası derecesinde kıskanç tepkimi koydum ama demek ki yetmemiş. Bir arkadaşıma taktı kafayı senelerdir hayatımda ama arkadaş grubunda olan kendi halinde sessiz sakin adamın teki, yoldan geçene taktı baktın böyle bakarsan o da bakar diye. Hangi ortama girsem sorun çıkardı yanıma gelirken rimel sürmedin , oraya giderken sürsün benim yanıma etekle gelmedin oraya etek giydin şimdi de iş yerime takık şu adamda gözün var, o varken kuruma gidiyorsun bilerek gittin onun için gittin şu adama göre mi ayarladın kendini..
Açtım ağzımı yumdum gözümü ne şerefsizliği kaldı ne ar damarı ne bir şey.. Sen herkese öyle bakıyorsun ki bana bunu yakıştırıyorsun dedim sülalesini kattım konunun içine sustum.
Sen bana böyle şeyler diyemezsin bu kadar alçalmanı beklemezdim yazmış engellemiş her yerden. Benim yapmam gerekeni hem de çok önce yapmam gerekeni yaptı resmen adam bir onun mu gururu var arkadaş. Bir insan hayatındaki kişiye bunu ima bile edemez ben ne çekiyorum beyefendi kabul edemezmiş. Aileme haber vermek istemedim bu saatte telaşlanacaklar böyle ruh hastası adamı neden çektim diye elim ayağım titriyor mesajları hatırlayınca. Israrla o adamda gözüm varmış sabahtan beri aynı şey dönüp duruyordu ağzında gözüm döndü en sonunda. Ömrümden koskaca 4 sene çaldı bu rezil. Efendi gibi susup oturayım mı rezil mi edeyim 7 düvele şimdi arayıp bas bas küfür mü edeyim ben ne yapayım

Yürü be kim tutar seni helal olsub

Şuna emin olun ki siz ona şimdi bir şekilde ulaşarak en kötü sözleri dahi söyleyip içini dökseniz kendisine pay çıkarır, öfkenizden beslenerek hala onu düşündüğünüzü düşünerek egosunu daha da şişirmiş olursunuz en güzel ve kalıcı intikam unutmaktır :) İçiniz rahat olsun
O kadar zavallı gibi görünüyorum ki zaten gözünde bu zamana kadar hep öyle oldu şimdi rahattır o çünkü düşünmez sert bir tepki vereceğimi asla imkan vermez ayrılacağıma çünkü bu zamana kadar yapmadım. Düşününce daha da hırslanıyorum kendime

Yarından itibaren dediğiniz gibi yapacağım zaten sadece sürekli neden öyle demedim. Böyle dedim diye kendi kendime sayıklıyorum resmen. Her şey için çok pişmanım
dediklerinizi anlayacak zihinsel sağlığa sahip değil belli ki.
siz içiniz soğusun istiyorsunuz ama başınıza bela olur.
böylece kurtulursanız ne ala, sadaka verin.

O kadar zavallı gibi görünüyorum ki zaten gözünde bu zamana kadar hep öyle oldu şimdi rahattır o çünkü düşünmez sert bir tepki vereceğimi asla imkan vermez ayrılacağıma çünkü bu zamana kadar yapmadım. Düşününce daha da hırslanıyorum kendime
İşte onu beklemediği yerden vurmak tamamen sizin elinizde :) Hatta en son o gelir yalvarır size önemli olan sizin geri adım atmamanız. O size saygısızlık yapmış iletişime geçmeye vs çalışmadıkça emin olun 1 ay olsun 2 ay olsun yavaş yavaş kafasına dank etmeye başlıcak sonra size kendisi gelicek çünkü sizin aynı yerde beklediğinizi düşünecek ama siz artık yenilendiniz ve artık hayatınızda saygısızlara yer olmayacak biri oldunuz :) İnş hiç gelmez de boşa geçen 1 dakikanız bile olmaz

Yarın bir gün evlenseniz size camdan da baktırmaz bu hasta. Bütün perdeler kapalı olur valla anlattıklarınıza göre aşırı derecede takıntılı ve paronayak biri. Nasıl sürdürdünüz 4 koca yıl böyle biriyle? Bırakın ne hali varsa görsün siz konuşmaya devam ettikçe daha da böbürlenecektir. İnanın değmez ömrünüzü heba etmek böyle birine. Sevgi derseniz eğer, böyle bir ilişkide sevginin bitmesi 3 ayı bulmaz, saygı ise çoktan bitmiş.

Sevdiğimi asla düşünmedi zaten ve aşırı kindar. 3 ay önce olan bir olayı sorun çıktığı zaman koz olarak kullanıyor bana karşı şurda da bu adam vardı diyerek. Resmen erkekler için yaşıyorum tüm hayatım ona buna kuyruk sallamak ve kendimi, egomu bu şekilde tatmin etmek. İnanılmaz utanıyorum bu adama evet dediğim için kendimden. Allah beni kahretsin ki adam olur zannettim her imayı tuttum sözde tepki de gösterdim onun izin verdiği kadarmış
En yakın zamanda Kendinizi kurtarın bu adamdan çok üzülürsunuz simdiden böyle yapan adam evlilikte ne sorunlar çıkarır düşünemiyorum .
Kıskanmak çoğumuzda var ama abartmadan yerine göre aşırısı hastalık .olmayan biseyi kafasında kurmalar falan tedaviye ihtiyacı var bence .
Siz konusmaya calistikca pesinde kostugunuzu dusunecek .
siz kendinize yazık etmeyin en mutlu en güzel şekilde yaşamaya layıksınız .

dediklerinizi anlayacak zihinsel sağlığa sahip değil belli ki.
siz içiniz soğusun istiyorsunuz ama başınıza bela olur.
böylece kurtulursanız ne ala, sadaka verin.
Haklısınız, sağlıklı düşünmediğinin farkındayım bir zarar vermedi fiziksel olarak ama duygusal olarak yaşattıklarından sonra her şeyi bekliyorum. O ruh hastası kibri gözümün önünden gitmiyor. Ben senin içini biliyorum sen bu adamdan hoşlanıyorsun sen herkesten hoşlanıyorsun sen şöylesin böylesin ben eminim ben her şeyi görür ve bilirim

İşte onu beklemediği yerden vurmak tamamen sizin elinizde :) Hatta en son o gelir yalvarır size önemli olan sizin geri adım atmamanız. O size saygısızlık yapmış iletişime geçmeye vs çalışmadıkça emin olun 1 ay olsun 2 ay olsun yavaş yavaş kafasına dank etmeye başlıcak sonra size kendisi gelicek çünkü sizin aynı yerde beklediğinizi düşünecek ama siz artık yenilendiniz ve artık hayatınızda saygısızlara yer olmayacak biri oldunuz :) İnş hiç gelmez de boşa geçen 1 dakikanız bile olmaz
Daha önce var öyle aylık ayrılmalarımız ama şimdi düşünüyorum özür ü bile dilememiş bu adam yanlış yaptım dememiş. Resmen gözlerim kör sanki yeni açılıyorlar

En yakın zamanda Kendinizi kurtarın bu adamdan çok üzülürsunuz simdiden böyle yapan adam evlilikte ne sorunlar çıkarır düşünemiyorum .
Kıskanmak çoğumuzda var ama abartmadan yerine göre aşırısı hastalık .olmayan biseyi kafasında kurmalar falan tedaviye ihtiyacı var bence .
Siz konusmaya calistikca pesinde kostugunuzu dusunecek .
siz kendinize yazık etmeyin en mutlu en güzel şekilde yaşamaya layıksınız .
Kesinlikle tedaviye ihtiyacı var. Olmadık şeyler bu kadar kendinden eminlik ve artık namussuzlukla itham ediyor ve insanın sinirini bozuyor bir süre sonra insan kendini kanıtlamaya çalışıyor sürekli

Yarın bir gün evlenseniz size camdan da baktırmaz bu hasta. Bütün perdeler kapalı olur valla anlattıklarınıza göre aşırı derecede takıntılı ve paronayak biri. Nasıl sürdürdünüz 4 koca yıl böyle biriyle? Bırakın ne hali varsa görsün siz konuşmaya devam ettikçe daha da böbürlenecektir. İnanın değmez ömrünüzü heba etmek böyle birine. Sevgi derseniz eğer, böyle bir ilişkide sevginin bitmesi 3 ayı bulmaz, saygı ise çoktan bitmiş.
Bir süre sonra inada bindi galiba. Hırslandım bana bunu yapamaz diyerek, ben de çok sağlıklı düşünemiyorum galiba artık beni de kendine benzetti

Bir süre sonra inada bindi galiba. Hırslandım bana bunu yapamaz diyerek, ben de çok sağlıklı düşünemiyorum galiba artık beni de kendine benzetti

Sadece sizi çok iyi manipule etmiş kendiniz de farkındasınız zaten. O kadar kendini haklı göstermeye alıştırmış ki sizi, haklı da olsanız haksız da olsanız hep siz haksızsınız. Ve peşinden koşacakta hep siz olacaksınız.

Back
X