- 25 Aralık 2017
- 2.561
- 10.361
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klimasız araba, bebeksiz tatil vs vs içeren konuyu okuyup asıl ruh hastasını buldumsenin cevap yanlış
![]()
ama yazıda anne içinde kötü şeyler yazılmış...
annemin ve kardesimin karaktersizligi deli ediyor beni bi de utanmadan annem diyor onun bana ihtiyaci var diye.bende dedim 22 yaşında birine yemek yapmayı öğretirsen olmaz diye.
Son paragrafta annesi için de karaktersiz yazmış. Hem anneye karaktersiz demek hem de çocuk emanet etmek....
Bu ne demek?kardeşim erkek bedeninde fesat fitne bir kadın karakteri taşıyan ruh hastası biri
anneme en baştan söyledim hatta yine söyledim.bakmayacaksan başımın çaresine bakarim.dedim inatla kendi bakmak istedi.simdide bildiğin ruh hastasi kardeşimin arkasını toplamakla mesgul.annemi de bezdirdi kendinden ama evlat diye katlaniyor ona.o da konuştum onla değişen bi sey yok dayisina dedim konussun diye dedi. Dayim konusmus anneme demiş.kardeşim beni dayima neden sikayet ettin demis.dayilarim teyzem kardesimin yaptığının hatalı olduğunu söylüyor ve benim gibi düşünüyorlar.Erkeklerin de fesat fitne icinde olabilecegini biliyormusunuz. Gerci dizilerde bu rolü hep kadinlara verirler. Kardesinizi degistirmeniz mümkün degil. Annenizde iki arada kalir. Ama anlattiklariniza göre bu durumu kesin olarak annenizle konusmaniz lazim. Esiniz gercek durunlari bilse cocuguna onun tarafindan bakilmasini ister mi
Bakıcı bulacaksın ve çocuğu artık ona gotureceksin mesele kapanacak annenizin inadinin pek bir önemi olamalı . Topu annenize atmayın tabiki bakarim der .anneme en baştan söyledim hatta yine söyledim.bakmayacaksan başımın çaresine bakarim.dedim inatla kendi bakmak istedi.simdide bildiğin ruh hastasi kardeşimin arkasını toplamakla mesgul.annemi de bezdirdi kendinden ama evlat diye katlaniyor ona.o da konuştum onla değişen bi sey yok dayisina dedim konussun diye dedi. Dayim konusmus anneme demiş.kardeşim beni dayima neden sikayet ettin demis.dayilarim teyzem kardesimin yaptığının hatalı olduğunu söylüyor ve benim gibi düşünüyorlar.
Ayrica burda anlamayip yana anladigi halde konuda bana sallayanlari alıntılamiyorum.cok mükemmel anne baba akrabalarla yetişmişsiniz tebrikler.ben hariç herkes 4 4 lük karakterli.
Alakası yokanneme en baştan söyledim hatta yine söyledim.bakmayacaksan başımın çaresine bakarim.dedim inatla kendi bakmak istedi.simdide bildiğin ruh hastasi kardeşimin arkasını toplamakla mesgul.annemi de bezdirdi kendinden ama evlat diye katlaniyor ona.o da konuştum onla değişen bi sey yok dayisina dedim konussun diye dedi. Dayim konusmus anneme demiş.kardeşim beni dayima neden sikayet ettin demis.dayilarim teyzem kardesimin yaptığının hatalı olduğunu söylüyor ve benim gibi düşünüyorlar.
Ayrica burda anlamayip yana anladigi halde konuda bana sallayanlari alıntılamiyorum.cok mükemmel anne baba akrabalarla yetişmişsiniz tebrikler.ben hariç herkes 4 4 lük karakterli.
anneme en baştan söyledim hatta yine söyledim.bakmayacaksan başımın çaresine bakarim.dedim inatla kendi bakmak istedi.simdide bildiğin ruh hastasi kardeşimin arkasını toplamakla mesgul.annemi de bezdirdi kendinden ama evlat diye katlaniyor ona.o da konuştum onla değişen bi sey yok dayisina dedim konussun diye dedi. Dayim konusmus anneme demiş.kardeşim beni dayima neden sikayet ettin demis.dayilarim teyzem kardesimin yaptığının hatalı olduğunu söylüyor ve benim gibi düşünüyorlar.
bakicam deyip sürükleyecekse anlami yok.bakıcı bulayım dedim kendisi ısrar etti.dogurup çocuğu üstüne atmadim.annem asil işine göre beni kullanmaya çalışır.genel olarak geciniriz.fakat bu huylarindan baskalari da sikayetci.Bakıcı bulacaksın ve çocuğu artık ona gotureceksin mesele kapanacak annenizin inadinin pek bir önemi olamalı . Topu annenize atmayın tabiki bakarim der .
"kardeşim erkek bedeninde fesat fitne bir kadın karakteri taşıyan ruh hastası "
Bu ne demek ?
böyle huylari var maalesef ben yalan birşey yazmadim.insanın hayatinda var.olanlar değil var olup yokmuş gibi davrananlar sorun.kardeşimin beni sevip sevmemesi. Umrumda değil.fkat bana kasıtlı zorluk cikaramaz.annemde kardeşime kendini nasıl dinletecegini kendi bilecek.bana gelip aman bosver onu.ona gidip benim konum açılınca tamam yeter demekle olmuyor.Alakası yok
Herkesin sorunları vardır illaki
Ama kimse buraya gelip de "annem karaktersiz"diye yazmaz![]()
İyi de o da onun evladıböyle huylari var maalesef ben yalan birşey yazmadim.insanın hayatinda var.olanlar değil var olup yokmuş gibi davrananlar sorun.kardeşimin beni sevip sevmemesi. Umrumda değil.fkat bana kasıtlı zorluk cikaramaz.annemde kardeşime kendini nasıl dinletecegini kendi bilecek.bana gelip aman bosver onu.ona gidip benim konum açılınca tamam yeter demekle olmuyor.
beni yetiştirdiği şartlarda böyleydi.ben sadece işe gittigimde temizlik yaptigimda bakmis olacak benim gibi kesintisiz 30 sene beraber durmayacak.Anneniz için karaktersiz demişsiniz. Takıntılarını beynimize kazıdı, ektiğini biçtiğinde ise suçu bize attı, bizi emri altına alıp özgüvenimizi parçaladı demişsiniz. Kendisini hâlâ haklı görüyor demişsiniz. Peki sizi yetiştirirken bunları yapan bir kadın sizin çocuğunuza bakarken farklı mı davranacak? Çocuğunuzu bu kadına nasıl emanet ediyorsunuz???