Ruh hastasi kardeşim vol. 2

Klimasız araba, bebeksiz tatil vs vs içeren konuyu okuyup asıl ruh hastasını buldum :KK70:senin cevap yanlış :KK70::KK70:

ama yazıda anne içinde kötü şeyler yazılmış...

annemin ve kardesimin karaktersizligi deli ediyor beni bi de utanmadan annem diyor onun bana ihtiyaci var diye.bende dedim 22 yaşında birine yemek yapmayı öğretirsen olmaz diye.

Son paragrafta annesi için de karaktersiz yazmış. Hem anneye karaktersiz demek hem de çocuk emanet etmek....

Tamam kızlar sakin :KK53:
Bir tek sonu sahibi sağlammış :dondurma:

kardeşim erkek bedeninde fesat fitne bir kadın karakteri taşıyan ruh hastası biri
Bu ne demek? :KK53:

Kardeşinin ruh hastası olduğu bölümü kaçırdım. Anlattıklarından abla-kardeş çekişmesi gibi geldi sadece. Çözümü de çocuğuna bakacak başka birini bulman. Böylece kardeşinle muhattap olmazsın.

Annesine de karaktersiz dedigini atlamisim. Sahsen (iki cocuk annesiyim) karaktertersiz dedigim birine cocugumu emanet etmem. ¹. Güvenim yok demek ki. 2. Karaktersiz diyorum ama isime geldiği gibi de kullanmak istiyorum o kisiyi. Buda benu karaktersiz yapar. 3. Annem istedim kadar hizmete hazir durması icin onun ve çocuğunun arasina girmem. Yani ergo: Parayla birini tutun.. Istediginiz zaman hazır bulunsu :) Hem kardeşinizin de yakasindan düşmüş olursunuz

Erkeklerin de fesat fitne icinde olabilecegini biliyormusunuz. Gerci dizilerde bu rolü hep kadinlara verirler. Kardesinizi degistirmeniz mümkün degil. Annenizde iki arada kalir. Ama anlattiklariniza göre bu durumu kesin olarak annenizle konusmaniz lazim. Esiniz gercek durunlari bilse cocuguna onun tarafindan bakilmasini ister mi
anneme en baştan söyledim hatta yine söyledim.bakmayacaksan başımın çaresine bakarim.dedim inatla kendi bakmak istedi.simdide bildiğin ruh hastasi kardeşimin arkasını toplamakla mesgul.annemi de bezdirdi kendinden ama evlat diye katlaniyor ona.o da konuştum onla değişen bi sey yok dayisina dedim konussun diye dedi. Dayim konusmus anneme demiş.kardeşim beni dayima neden sikayet ettin demis.dayilarim teyzem kardesimin yaptığının hatalı olduğunu söylüyor ve benim gibi düşünüyorlar.

Ayrica burda anlamayip yana anladigi halde konuda bana sallayanlari alıntılamiyorum.cok mükemmel anne baba akrabalarla yetişmişsiniz tebrikler.ben hariç herkes 4 4 lük karakterli.

anneme en baştan söyledim hatta yine söyledim.bakmayacaksan başımın çaresine bakarim.dedim inatla kendi bakmak istedi.simdide bildiğin ruh hastasi kardeşimin arkasını toplamakla mesgul.annemi de bezdirdi kendinden ama evlat diye katlaniyor ona.o da konuştum onla değişen bi sey yok dayisina dedim konussun diye dedi. Dayim konusmus anneme demiş.kardeşim beni dayima neden sikayet ettin demis.dayilarim teyzem kardesimin yaptığının hatalı olduğunu söylüyor ve benim gibi düşünüyorlar.

Ayrica burda anlamayip yana anladigi halde konuda bana sallayanlari alıntılamiyorum.cok mükemmel anne baba akrabalarla yetişmişsiniz tebrikler.ben hariç herkes 4 4 lük karakterli.
Bakıcı bulacaksın ve çocuğu artık ona gotureceksin mesele kapanacak annenizin inadinin pek bir önemi olamalı . Topu annenize atmayın tabiki bakarim der .

Eklentiler

• IMG_20180728_143845.webp
    IMG_20180728_143845.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 64

Alakası yok
Herkesin sorunları vardır illaki
Ama kimse buraya gelip de "annem karaktersiz"diye yazmaz ;)

Annenin dedigin kadar sorunlu bir cocugu varsa seninkine bakamaz zaten. Sende basinin caresine bak ve bakici tut. Annen de arada kalmaz.

Bakıcı bulacaksın ve çocuğu artık ona gotureceksin mesele kapanacak annenizin inadinin pek bir önemi olamalı . Topu annenize atmayın tabiki bakarim der .
bakicam deyip sürükleyecekse anlami yok.bakıcı bulayım dedim kendisi ısrar etti.dogurup çocuğu üstüne atmadim.annem asil işine göre beni kullanmaya çalışır.genel olarak geciniriz.fakat bu huylarindan baskalari da sikayetci.

Anneniz için karaktersiz demişsiniz. Takıntılarını beynimize kazıdı, ektiğini biçtiğinde ise suçu bize attı, bizi emri altına alıp özgüvenimizi parçaladı demişsiniz. Kendisini hâlâ haklı görüyor demişsiniz. Peki sizi yetiştirirken bunları yapan bir kadın sizin çocuğunuza bakarken farklı mı davranacak? Çocuğunuzu bu kadına nasıl emanet ediyorsunuz???

Alakası yok
Herkesin sorunları vardır illaki
Ama kimse buraya gelip de "annem karaktersiz"diye yazmaz :KK66:
böyle huylari var maalesef ben yalan birşey yazmadim.insanın hayatinda var.olanlar değil var olup yokmuş gibi davrananlar sorun.kardeşimin beni sevip sevmemesi. Umrumda değil.fkat bana kasıtlı zorluk cikaramaz.annemde kardeşime kendini nasıl dinletecegini kendi bilecek.bana gelip aman bosver onu.ona gidip benim konum açılınca tamam yeter demekle olmuyor.

Satırlarca yazmışsınız ama kardeşinizin neden ruh hastası psikopat olduğuna dair en ufak bir ipucu yok. Sadece siz ona ruh hastası diye hitap ediyorsunuz. Bir örnek yok, bir olay yok, sadece sizin ithamınız var. Ne yapalım yani siz öyle dediniz diye bizde öyledir diye hemen kabulmü edelim?
Önce şu şu oldu diye bir anlatınki ona göre yorum yapılsın.
Bu arada hem size hemde genel olarak konuşuyorum şu anaanne/babaanne kesimini bir rahat bırakın artık. Onlar sizin çocuk bakıcılarınız değil. Çocuğunuza kendiniz bakın. Bakamıyorsanız çocuk yapmayın. Özellikle babaanne yani gelinin kayınvalidesi olan insanlara çok acıyorum. Bu kadıncağızlardan beklenen şey çocuk bakmak için gel yoksa ortalarda görünme!

böyle huylari var maalesef ben yalan birşey yazmadim.insanın hayatinda var.olanlar değil var olup yokmuş gibi davrananlar sorun.kardeşimin beni sevip sevmemesi. Umrumda değil.fkat bana kasıtlı zorluk cikaramaz.annemde kardeşime kendini nasıl dinletecegini kendi bilecek.bana gelip aman bosver onu.ona gidip benim konum açılınca tamam yeter demekle olmuyor.
İyi de o da onun evladı
Madem rahatsızsın bakıcı tut
Kendi çocuğunun böyle sağlıksız ortamda büyütmeye çabalamanda ayrı konu
Çocuk senin bakıcı bakacak diyeceksin annene o kadar ;)

Anneniz için karaktersiz demişsiniz. Takıntılarını beynimize kazıdı, ektiğini biçtiğinde ise suçu bize attı, bizi emri altına alıp özgüvenimizi parçaladı demişsiniz. Kendisini hâlâ haklı görüyor demişsiniz. Peki sizi yetiştirirken bunları yapan bir kadın sizin çocuğunuza bakarken farklı mı davranacak? Çocuğunuzu bu kadına nasıl emanet ediyorsunuz???
beni yetiştirdiği şartlarda böyleydi.ben sadece işe gittigimde temizlik yaptigimda bakmis olacak benim gibi kesintisiz 30 sene beraber durmayacak.

Back
X