- 9 Eylül 2014
- 179
- 67
- 123
- Konu Sahibi Mylonghair
-
Geç kalmış değilsin, böyle bir adamla evlenmek konusunda emin misin?
aklında şüphe oluştuysa düğünü ertele..
hayati bir karar sonuçta risk alma ..
erteleyemiyorum.yer tutuldu insanlar biletlerini aldı gelinlik tamamlanma asamasında.
benimde öyleee aaa tmmm gel kızım dicek bi ailem yok
tabi cnmmm bişi desem sen ne anlarsın sende beyin mi var diyor.okudugum üni yi begenmez.giydiğim ayakkabıyı elbiseyi laf eder.
tamam işte bir ömür aşağılanarak yaşamak yada bu muameleyi reddetmek bu tamamen sizin elinizde..
ben bazen cidden anlayamıyorum bir insan kendine bunu göz göre göre neden ve nasıl yapar..
hele o ileri sürdüğünüz bahaneler çok enteresan geliyor bana..
sizden önemli ne var ki bu dünyada ?
bişi söylicem.bununda gecmişten bir ilişkisi varmış ve biz sevgiliyken bu kızla görüşmüş.yattı kalktı yalvardı ağladı uyduk gibi olduk.kız hala sülük arıyo soruyo ama beniii.hakaret edio bana.göz bakısıda cok var yakalıyorum ama suan umursamıyorum.ben napıcam bilmiyorummmmmEsimin nisanliyken soyledikleri aklima geldi bian....
Babama lanet ediyorum olsun kurtulayim diyen adam evlenince bu sozleri benim icin soyler oldu...
Surekli ikiinci ucuncu es alicam espirisi yapardi..
Evlenince evlenmeden once baskasiyla bir gorusmesi oldugunu ogrendim yine umursamadim ama adamin huyuymus bu bir halt yesin yemesin baska kadinlara bakma kur yapma huyu varmis.
Bunlari laf olsun diye yazmiyorum suan hosuna gitmeyen her davranisin altinda ki gercekleri evlenince anlayacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?