ruh mu hasta kafa mı kontak

Mylonghair

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
179
67
123
kızlar merhaba.2 ay sonra düğünüm var.
nişanlımla birbirimizi seviyoruz.fakat evliliğe yaklaştığımız her an daha bi tuhaf davranmaya basladı. evimizde kşracımız vardı yaklasık 1 ay önce evi bosalttılar bizde tamirata baslıcaktık.2 ay kaldı ben eksikleri almaya basladım yatak odası için arastırmalar yapıyorum.
ev için bişeye baslandı mı ne zaman baslıcaksın diye soruyorum cevap yok.ablası soruyo cevap yok.maddi olaraK musait mi değiliz diyorum cevap yokkj.
ee ne istiyosun diyorum onada cevap yok.sevmiyo musun cok sevıyorum.istemiyo musun istemesem bu yola girmezdim dio.
sinirden çatlamak üzereyimm.
ayrıca şöyle bi sıkıntımızda var.
tamamen onun raptızaptı altına girmemi istiyor.onun sevdiği şeyi yememi.onun begendiği seyi giymemi.ayakkabıdan tişörte kadar.ki bana sormadan yani begenip begenmedıgımı sormadan alıyo getırıyo ama ben bjunu gıymem begenmedim yada sorsaydın bana dediğimde nankörsün sana daha bişey yok dio.
dün gelinlik için bi ayakkabı denedim cok rahattı.sıradan düz bi model begendiğimi cok bakmak istemediğimi hatta 150 liradan da düseceklerini söyledim.rahat değil görüntüsünden belli diyo.
ama ben giydim cok rahat diyorum yok diyo.
evlenicem ama tatlı heyecandan cok korku ve kaygılarım olusmaya basladı.
gec kaldın dıceksınız ama sewgiliyken böyle degıldii.
babası rahmetli oldu.3 ablası var ve evde herkes bundan cok korkuyor.her dediğini mum gibi yapıyolar .o sinirlendiğinde sus pus aman olıuyolar.ne oluyo deli misin sen dediğimde kimsede çıt yok.böyle mi alıştırmıslar anlamadım gittiii.uzun yazdım aksam muhabbeti olsun.bende bi aydınlanıyım dicem kimse bu adama bişi bulamıo aa boyle bu diemiolar.ama bana göre hasta

asıl bomba olansa şu.sürekli sen ne anlarsın he he öyle gibi lakayıt tavırlar.ben küçük beyinliymişim.vsss

bir bomba daha markete gireriz canın bişey istiyo mu diye sormayı bırak onu istiyorum bunu alıyım dediğimde almaz asla almaz.buda sucuk yaniii alıcaktımmm...
vay ben ölem atın toprak üstüme

Son düzenleme:
ve hiç arkadası yok.2 tane cocukluk arkadası var onlarlada hepbirlikte eşli görüşürüz.

Geç kalmış değilsin, böyle bir adamla evlenmek konusunda emin misin?

emin değilimm ama düzelir gibi düşünüyorum ama pek ümidim de yok acıkcası.
birden kestirip atmam gerek bunuda biliyorum.
ama cesaret edemiyorum.cok ayrıntıya girmek istemiyorum ama arkasında daha cok sebep var bitirmem için.
ama yapamıyorum.

aklında şüphe oluştuysa düğünü ertele..
hayati bir karar sonuçta risk alma ..

erteleyemiyorum.yer tutuldu insanlar biletlerini aldı gelinlik tamamlanma asamasında.
benimde öyleee aaa tmmm gel kızım dicek bi ailem yok

Anlattıkların dini kanallardaki ibretlik yusuf yusuf programlarına benziyor.(bu benim verdiğim isim)
Bu bölümün ismi de genç kızın ibretlik hikayesi.
Şaka gibi böyle adam mı olur.
Resmen evlilik tribine girmiş.
Geç kalmadın bence bir kere daha konuşmayı vs dene.

İlişkinizi kesmeseniz bile evliliği erteleyin bence, hiç yola beraber çıkılacak bir adam izlenimi vermedi.

cok konustukkk görüşmeme kararları cok aldım.
hiç rahat bırakmadı kapıda bitti her seferinde.

erteleyemiyorum.yer tutuldu insanlar biletlerini aldı gelinlik tamamlanma asamasında.
benimde öyleee aaa tmmm gel kızım dicek bi ailem yok

oldu o zaman siz insanlar biletlerini aldı diye, yer tutuldu diye evlenin..
evlenince de o insanlar sizi teselli eder sanırım.. bu kadar önemli olduklarına göre..

şu son yazdığınız cümleyide bir daha okuyun hatta defalarca okuyun..
şimdi sorun çıkaracak aileniz evlenip boşanmak istediğinizde ne diyecek.. o zaman dönmek bu kadar kolay olmayacak emin olun..

biliyorum herseyi düşünüyorum ama yapamıyorum buda benim ruh hastası hlim sanırım. cesaret almam gerekiyor

Son cümlenize kadar kararsızdım.

Ama o cümle. "Küçük beyinli" lafı.

O mu karar veriyor sizin beyninize, hayatınıza.

Allah aşkına, deliriyorum.

tabi cnmmm bişi desem sen ne anlarsın sende beyin mi var diyor.okudugum üni yi begenmez.giydiğim ayakkabıyı elbiseyi laf eder.

tabi cnmmm bişi desem sen ne anlarsın sende beyin mi var diyor.okudugum üni yi begenmez.giydiğim ayakkabıyı elbiseyi laf eder.

tamam işte bir ömür aşağılanarak yaşamak yada bu muameleyi reddetmek bu tamamen sizin elinizde..

ben bazen cidden anlayamıyorum bir insan kendine bunu göz göre göre neden ve nasıl yapar..
hele o ileri sürdüğünüz bahaneler çok enteresan geliyor bana..
sizden önemli ne var ki bu dünyada ?

Esimin nisanliyken soyledikleri aklima geldi bian....
Babama lanet ediyorum olsun kurtulayim diyen adam evlenince bu sozleri benim icin soyler oldu...
Surekli ikiinci ucuncu es alicam espirisi yapardi..
Evlenince evlenmeden once baskasiyla bir gorusmesi oldugunu ogrendim yine umursamadim ama adamin huyuymus bu bir halt yesin yemesin baska kadinlara bakma kur yapma huyu varmis.

Bunlari laf olsun diye yazmiyorum suan hosuna gitmeyen her davranisin altinda ki gercekleri evlenince anlayacaksin

ben ilk cinsel deneyimimi onunla yaşadım.buda beni etkiliyor.e dünyanın sonu degıl tamam.benim aslında istediğim düğüne kadar mecburi şeyler hariç görüşüp bulusmamak.bi uzak kalsın benden.bunu istiyorum ama her defasında kapıda bitiyo bana ulasamayınca ablamı arıyor.vss...tam sülüklük yapıo

biş isö
bişi söylicem.bununda gecmişten bir ilişkisi varmış ve biz sevgiliyken bu kızla görüşmüş.yattı kalktı yalvardı ağladı uyduk gibi olduk.kız hala sülük arıyo soruyo ama beniii.hakaret edio bana.göz bakısıda cok var yakalıyorum ama suan umursamıyorum.ben napıcam bilmiyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…