ruh mu hasta kafa mı kontak

Adam kızkardeşlerine mum yutturuyormuş sen nesin ki, el kızı.. beyinsizde der her bişeyi de der. görümcelerinden daha fena olacak durumun

Tipik Türk erkegi cins ve odun türünden. Adam boyle seyleri sormuyo etmiosa neyine aşık oldunuz.neyle gözünüzü boyamistida onlar yok oldu. Ben anlamiorum bu kizlari ciddiyete binmeden adamin herşey ine evet dionuz.is ciddiyete gelince hersey gözünüze batio aslinda adam ayni adam görmeyi bilin .bi insanda degismez ayrica.basta üzerine titrerse titrer sonra birakir .bu adam baştan belliymis ne oldugu, degismez yani.bilemedim iyi olsun sonunuz inş

3 ablası var ve evde herkes bundan cok korkuyor.her dediğini mum gibi yapıyolar .o sinirlendiğinde sus pus aman olıuyolar.ne oluyo deli misin sen dediğimde kimsede çıt yok.böyle mi alıştırmıslar anlamadım gittiii

Evlenince anlarsın.Bir bakmışsın aynı ablaları gibi sinmişsin.
Adam sana da psikolojik şiddet uyguluyor,hala anlamadım diyorsun.

Bugüne kadar kimseye ne ayrıl nede Boşan dedim bu vebali yüklenme ama adam çok garip gibi geldi bana. Bana mecbur kaldı kafasında. Evlendikten sonra intihara varacak bir pskolojiyle başbaşa kalmani istemem.Nitekim evlenince kadinlar artık kendini çaresiz hissedip olum esaretine girebiliyor.Hayatının kararını sen vereceksin iyi düşün taşın.

Bu Adam cekilecek dert deil egoist ve herkes Ben ne derse onu yapsin Tip evlendikten sonra daha beter olur ailenin tek erkegi diye kendini fazla simartmis ve sorumluluk yüklemis kisiligi bozuk insanlarin kararlarini hice sayiyo ve hep yanlis görüyo kendi dünya sinda yasayan bay dogru olmus

Daha basindasin bu baskin kisilikli adamla bir ömüre varsan bol sans ama hala zamanin var

kusura bakma ama sende bu sahisla evlilik yolluna girmeyi dusunuyorsun kendi derhal geriye cek sana saygisi olmayan bir adamdan sevgi bekleme..

Böyle bir adamla evlenmek neden? Kendine kastın mı var? Şimdiden belli ileride nasıl olacağı ve sen de görmüşsün bunu. Sert mizaçlı olabilir erkek ama eşini sayar. Senin kıyafetinden alacağın sucuğa kadar karışıyor diyorsun.

şimdi ki konunuza baktım da bir de bunu okudum neden kendinize yazık ediyorsunuz?

Ya ya ya bende onu diyorum insanlar neden bile bile lades der ?
Çok mu sevdi aşık oldu acaba ?
Peki bu kadar taşkınlığı aşk sevgi veya para kapatır mı !
Halbuki başında da göstermiş kendini.
Adamdan ablaları bile korkarken konu sahibi iyi cesaret etmiş bilemedim.
İnşallah düzelir ne diyelim

Az önceki konunuza sorun ne anlamadım yazmıştım ama bu konuyu okuyunca anladım sorunun ne olduğunu. Adamın kendisi bizzat sorun yani. Adam istiyor ki her dediği olsun,size küçük beyinli dahi demiş yahu daha nişanlıyken,ne bekliyordunuz ki bu adamla evlenirken? Ne olacaktı sihirli değnek mi değecek ti?
Allah yardımcınız olsun,daha çoook konu açarsınız siz burada olur olmaz sebeplerden.

sevmiyorsan evlenme ve gerçekten hasta olduğunu düşünüyorsan ya da sorunları beraber çözme yoluna gidin

sevmiyorsan evlenme ve gerçekten hasta olduğunu düşünüyorsan ya da sorunları beraber çözme yoluna gidin

Geçmiş olsun ,zaten konu sahibi evlenmiş ve ilk vakası balayında olmuş konusuda şuanda mevcut
Bundan sonrası için huzur ve mutluluk dilemek gerekiyor konu sahibine

Adam böyleyse niye evleniyorsun.?

Düğün iptal edilir,misafir gelmez ne var.
Evlenip boşanmak daha kolay değil.
Huylu huyundan da vazgeçmez.

Ayrıca hasta olarak görüyorsun evlilik ne kadar sağlıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…