ruh mu hasta kafa mı kontak

Düzelmez. Dahada artacak bu hareketler. İstediğini giyemicek hatta yiyemiceksin. Sen bile adama hasta diyosun

Amaaaan neyse sen evlenceksin bu çocukla. Niye konu açtın ki?

acaba ben mi yanlış gözlemliyorum yoksa herkes benim gibi mi düşünüyor diye.
gördüm ki aynı düşünüyoruz.
kararımı torup vericem inş benişm için en iyisi en hayıurkısı olur

acaba ben mi yanlış gözlemliyorum yoksa herkes benim gibi mi düşünüyor diye.
gördüm ki aynı düşünüyoruz.
kararımı torup vericem inş benişm için en iyisi en hayıurkısı olur
Evlenince düzelmicek bunu bil. Elalemi düşünme. Milletin biletini düğün salonunu düşünme. Koca, evlilik kaçmıyo. Hayırlısı olsun.

Evlendikten sonra bu masrafı,ailelerin ne diyeceğini keşke umursamasaydım diyeceksin ama kurtulabilecekmisin acaba bunun elinden?

Bir süre ertele evlenme işini sana göstereceği ters bir tarafını göreceksin yakında ondan sonra bpmba mi yoksa nükleer başlık mı düşer bilemiyorum.

küçük beyinli diyor ve sen hala o adamla birliktesin. insanın kendine ettiği zulmü kimse kimseye edemezmiş. BDV de konuları okudukça aklım şaşıyor. bir insan kendine neden değer vermez ki?

Sevmek içim olgun ama evlenecek bir adam değil çok çocuksu ve baskın daha bir kaç fırın ekmek yemesi gerekir evlilik çok erken bu şahıs için , çocuğu siz mi olgunlaştıracaksınız? Epey kavgalı yorucu hayat sizi bekliyor

Bazi kadinlara aciyorum gercekten. Insan kisacik omrunu bile bile yakar mi ya? Neyse, burada kadinlar ne derse desin bu adamla evleneceginizden eminim. Bize de hayirlisi olsun demek duser.

Düzelir diye düşünme, düzelmez. Hatta daha beter olur.
İnan şöyle bir adam benim karşımda olsa nikah masasından bile dönerim. Böyle giderse evlenip boşanacaksın çünkü. Şu an kestirip atmak daha kolay.

Birtek birlikte oldun ve millete davetiye gitti salon tutuldu diye kendini yakmak üzeresin bilmiyorum farkindamisin? Adam sana küçük beyinli diyor sen ne yapıyorsun ne tepki veriyorsun? Bu laflari duyup sonra nasıl normal davranabiliyorsun? Ve asıl gözden kaçırdığın bir nokta var ailedeki herkesin ondan korkması. Bunu otur düşün çünkü evlendiğinde şiddet eğilimi olan bir psikopatla karsilasma ihtimalin kuvvetle muhtemel

Evlen sonra boşan madem ki elalem ne diyeceğine takılıyorsun yaşa gör

Senin zekanı aşağılayan bi insanlar ne diye evlenirsin ya asıl sen kafayı yemişsin. Nikah masasında memura hayır deyip vazgeçen bi tanıdığım var benim. Hiçbir şey için geç değil. Zararın neresinden dönersen kardır. Net.

Müstakbel eşiniz ruh hastası. O konuda hepimiz ortak fikiriz.

Amma velakin arkasından sülük diye bahsettiğiniz, size küçük beyinli diye hakaret eden biriyle saygısızlık diz boyu iken halen evlilik niye?

Kuzum siz o üniversiteyi niye okudunuz? Adamın biri sizi mandasına alsın, asalak gibi hakkınızdaki en küçük detaya kadar karar versin diye mi?

Adamın varlığı size hakaret resmen. Vizyonunuzu genişletin biraz.

Oncelikle yaş kaç ve mesleğin var mı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…