- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Ceycey nasil durumlar kizEvet izole odasında. Maskeyle girşyorum. Yaşlı annem var onu da odasından çıkarmıyorum eşim de ayrı oda da. Ama sonuç çıkmadan önce hep birlikteydik bulaştıysa zaten 1 2 güne belli olacakmış
Mesajlarina cevap vermeyi beklemekten agac oluyorsun deseneYav yazsın zamanında yazsın diyalog kuralım en azından. Üç gün önce yazdığım mesaja kalkıp şimdi cevap vermesi bayıyor beni. Anlıyorum jetonu anca düşüyor muhtemelen ama ben sıkıldım valla. Elin antikasını eğleyemiyecem.
Kiz yaziyorum bi dert yazmiyorum ayri derteskiden bu kadar yazmazdı.başka br umutsuz bu sanki
yok kız ne çapkınlığı. seninki anormal asıl, 6 senede insan bile çok değişiyor kendi içinde.Ahahhaha baya capkinsin
oyle ama napayım gönül buyok kız ne çapkınlığı. seninki anormal asıl, 6 senede insan bile çok değişiyor kendi içinde.
benden kalan herkes koca meraklısıİcinde adam olmadiktan sonra neyleyim geniş yatağı abdbabsb
herkes koca peşinde de belli etmiyorlar diyorsun yaniibenden kalan herkes koca meraklısı
Onu yazali devir olmuştu ve hatta cevapta yazmıştın zaten :)benden kalan herkes koca meraklısı
Ayol yorum yapanlara ayip olmasij diye dönüş yapiyorum herkese nezaketenOnu yazali devir olmuştu ve hatta cevapta yazmıştın zaten :)
Konunu yürütmek için bana ihtiyacın yok ki ayol.
Aç kocalı konu namin kaldığı yerden yürüsün.
sen yaz ben seviyorum seni biliyorsunnn.henüz iyi bir koca adayı bulamadım amaAyol yorum yapanlara ayip olmasij diye dönüş yapiyorum herkese nezaketen
Ama bu farkli dusunuluyorsa bilemem
Cansin sennsen yaz ben seviyorum seni biliyorsunnn.henüz iyi bir koca adayı bulamadım ama
Evet tatlimamanınnn umutsuzummmm gelmişşşş
yokluğunda eş adayı arayan üye vardı akrabasına.kaçırdın bak tühhhEvet tatlim
Meydani bos birakmamak lazim
amanınnn umutsuzummmm gelmişşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?