- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
yahu ne alakası var 6 yıldır ben bu adamı kafamdan atamadım kıumutsuz piyasa o kadar mi durgun yani taa 6 yil onceki adama takmissin? balkona falan cik asik olacak birini gorursun illaki.
Ne yani bu adamı düşünmem boşluktan mıÖncelikle sevgiliKudrAlobar listene yenisini ekle.
Sonracımaaa bence istikram da falan gez, dişine göre bulursun bence. Zaten aşık olma süren:10 saniye
neyse onu bosver. mutfak yaptirdiniz mi?yahu ne alakası var 6 yıldır ben bu adamı kafamdan atamadım kı
Şekerim senin gönlün aklın 1 saat boş kalmıyor ki normalde son günlerde işler kesat belli ki millet evleniyor bekarlar azalıyor radarını daha cok açman gerek. Açmazsan liseye kadar inersin benden söylemesi.Ne yani bu adamı düşünmem boşluktan mı
6 yıl önceki sevgilimi araştırayım dedim konuyu okuyunca ama hatırlayamadım allah bilir kimle fingirdiyordum6 mı yıl önce?
Yeni bulamayınca eskileri mi yoklamaya başladınMerhabalar,
Bundan 6 yıl önce biri vardı hayatımda.
Aramızda sürekli bir kopukluk vardı ama ilk görüşte aşık olmuştum.
1 yıla yakın konuştuk bir kaç kere görüşmüştük.
Tam bir işkolikti.
Benden 8 yaş büyük
Sürekli yoğun olmasından ve vakit ayıramamasından dolayı ayrılma kararı almıştık.
Sonrasında habersiz onun kendi sahibi olduğu işyerine gitmiştim, orda da tatsız olaylar yaşandı, tamamen koptuk.
Ondan sonra kimseyle sevgili olmadım.
Tanıştıklarım, görüştüklerim vs oldu tabi siz söylemeden söyleyeyim ( uzunca bir liste var peki bunlar neyin nesi diyecektiniz kesin)
Gel gelelim bu adamı ben bi türlü unutamadım ve hep sevdim.
Ayrıldıktan sonraki 6 yıl boyunca ara ara aklıma geliyordu ama zaten onunla olmazdı diye kendimi avutuyordum.
Bu aralar yoğun bir şekilde aklıma geliyor.
Neden bilmiyorum.
6 yıl boyunca neler yaptı, neler değişti hayatında evlendi mi mesela hiç bilmiyorum.
Öğreneceğim ortak tanıdıkta yok.
Bu kadar yoğun düşünmemin sebebi ne anlam veremiyorum.
Sizce ne yapmalıyım?
Anaaaaa bu bizim umutsuzun vakasıymış. Konu sahibine bakmamistim?Yeni bulamayınca eskileri mi yoklamaya başladın
Bu adamdan baska kimseye aşık olmadim hic normal degil mi yeni bulamamakla ne ilgisi varYeni bulamayınca eskileri mi yoklamaya başladın
Kiz sen kimdin çıkaramadım seni gülüm yaAnaaaaa bu bizim umutsuzun vakasıymış. Konu sahibine bakmamistim?
Noldu köydeki oğlan?
Sehirdeki adam?
Tarladaki soğan?
umutsuzvaka01
Yok yaptirmadik. Ama merak etme sadece yemege iniyorum inun disinda kendi dairemizdeyimneyse onu bosver. mutfak yaptirdiniz mi?
Ahh ahhh sevdaliyim diyorum sen nerden bileceksin kiŞekerim senin gönlün aklın 1 saat boş kalmıyor ki normalde son günlerde işler kesat belli ki millet evleniyor bekarlar azalıyor radarını daha cok açman gerek. Açmazsan liseye kadar inersin benden söylemesi.
Evet koskoca 6 yıl6 mı yıl önce?
Seninde hayatina oyle biri girseydi sende unutamazdin be tatlim.İşte bu yüzden balık hafızalı olmayı seviyorum..6 yıl unutmamak ne adını hatırlamam
O ne kizRuh- u Yavan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?