Ruh-u Revan

Ya düşününce şuanki düzen daha iyi
neden mi, maaşımın hepsi bana kalıyor, üst katta istediğim gibi takılıp kafa dinleyebiliyorum
Gelen gidenle, ev işleriyle vs gelin ilgileniyor
Faturalarla, ödemelerle vs abim ilgileniyor
benim kafam rahat
Allah gecinden versin annen göçünce kapının önüne koyacaklar seni biliyorsun değil mi? Ve hiç bir hak iddia edemeyeceksin 🤷🏻‍♀️

yahu mirası bi kenara bırak diğer anlattıklarım paşa hayatı değil de ne :D

Kendi mutfağının olamaması, soğuk meşrubatını dahi koyacağın bir buzdolabının olmaması nerede paşalık?
Gece karnın acıksa bir tost yapamıyorsun hangi paşalık o?
İstenmediğini bile bile gurursuz gurursuz önüne konanı yiyip kaçıyorsun.
Hiç kimse ama hiç kimse bundan memnuniyet duymaz. Kendin bile inanmıyorsun şuna.

yahu mirası bi kenara bırak diğer anlattıklarım paşa hayatı değil de ne :KK70:
Bebisim yaklasik yaslardayiz. Turkiye'nin çoğunu gezdim, 20 ulke gezdim, bir donem yurtdisinda tek basima okudum, altimda arabam var, evim kendi evim, resit oldugumdan beri eve istedigim saatte gelir giderim, kiz erkek fark etmez butun arkadaslarimla rahatca gorusurum, evimde mutfagim var, malimi mulkumu ustune geçirmeye calisan yok ama ben bile senin gibi pasa hayati suruyorum diye gerinmiyorum.
Anlat bir bakayim neymis su pasa hayatin? Anlat da ogrenelim

Bebisim yaklasik yaslardayiz. Turkiye'nin çoğunu gezdim, 20 ulke gezdim, bir donem yurtdisinda tek basima okudum, altimda arabam var, evim kendi evim, resit oldugumdan beri eve istedigim saatte gelir giderim, kiz erkek fark etmez butun arkadaslarimla rahatca gorusurum, evimde mutfagim var, malimi mulkumu ustune geçirmeye calisan yok ama ben bile senin gibi pasa hayati suruyorum diye gerinmiyorum.
Yengesinin önüne yemeğini koyması.

Evin 5+2 olduğunu da söyle, eksik kalmasın o 😂

Back
X