- 20 Kasım 2018
- 11.831
- 42.539
- 598
- 35
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Paşa hayati ama annesi erkek evlat diye malı mulku abiye vermeye calisiyorBi de paşa hayatı diyor ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Paşa hayati ama annesi erkek evlat diye malı mulku abiye vermeye calisiyorBi de paşa hayatı diyor ya![]()
*EvlenEmeyeceginin.Yok kız gelin de benim evlenmeyeceğimin farkında
Ne kadar evde oturacaksın o abi ile? Bir gün evleneceksin işte.Yok kız gelin de benim evlenmeyeceğimin farkında
yahu mirası bi kenara bırak diğer anlattıklarım paşa hayatı değil de nePaşa hayati ama annesi erkek evlat diye malı mulku abiye vermeye calisiyor![]()
Koca da bulamazsa annesinden sonra hayatı yengeyle aninin iki dudağı arasında olacak haberi yokPaşa hayati ama annesi erkek evlat diye malı mulku abiye vermeye calisiyor![]()
Hapis hayatı. Altın olması kafes olduğu gerçeğini değiştirmiyor.yahu mirası bi kenara bırak diğer anlattıklarım paşa hayatı değil de ne![]()
Yok kız evlilikten çok soğudm*EvlenEmeyeceginin.
Sana kalsa yarin basarsin nikahi![]()
ne alaka istediğim yere gidiyorumHapis hayatı.
Allah gecinden versin annen göçünce kapının önüne koyacaklar seni biliyorsun değil mi? Ve hiç bir hak iddia edemeyeceksinYa düşününce şuanki düzen daha iyi
neden mi, maaşımın hepsi bana kalıyor, üst katta istediğim gibi takılıp kafa dinleyebiliyorum
Gelen gidenle, ev işleriyle vs gelin ilgileniyor
Faturalarla, ödemelerle vs abim ilgileniyor
benim kafam rahat
Yeme bizi, yeriz seni.ne alaka istediğim yere gidiyorum
yahu mirası bi kenara bırak diğer anlattıklarım paşa hayatı değil de ne![]()
Ne altını kızHapis hayatı. Altın olması kafes olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Bebisim yaklasik yaslardayiz. Turkiye'nin çoğunu gezdim, 20 ulke gezdim, bir donem yurtdisinda tek basima okudum, altimda arabam var, evim kendi evim, resit oldugumdan beri eve istedigim saatte gelir giderim, kiz erkek fark etmez butun arkadaslarimla rahatca gorusurum, evimde mutfagim var, malimi mulkumu ustune geçirmeye calisan yok ama ben bile senin gibi pasa hayati suruyorum diye gerinmiyorum.yahu mirası bi kenara bırak diğer anlattıklarım paşa hayatı değil de ne![]()
Yengesinin önüne yemeğini koyması.Bebisim yaklasik yaslardayiz. Turkiye'nin çoğunu gezdim, 20 ulke gezdim, bir donem yurtdisinda tek basima okudum, altimda arabam var, evim kendi evim, resit oldugumdan beri eve istedigim saatte gelir giderim, kiz erkek fark etmez butun arkadaslarimla rahatca gorusurum, evimde mutfagim var, malimi mulkumu ustune geçirmeye calisan yok ama ben bile senin gibi pasa hayati suruyorum diye gerinmiyorum.
Anlat bir bakayim neymis su pasa hayatin? Anlat da ogrenelim
Evin 5+2 olduğunu da söyle, eksik kalmasın oBebisim yaklasik yaslardayiz. Turkiye'nin çoğunu gezdim, 20 ulke gezdim, bir donem yurtdisinda tek basima okudum, altimda arabam var, evim kendi evim, resit oldugumdan beri eve istedigim saatte gelir giderim, kiz erkek fark etmez butun arkadaslarimla rahatca gorusurum, evimde mutfagim var, malimi mulkumu ustune geçirmeye calisan yok ama ben bile senin gibi pasa hayati suruyorum diye gerinmiyorum.
Anlat bir bakayim neymis su pasa hayatin? Anlat da ogrenelim
Ayh sıkıldım valla yok kiskaniyorsunuz yok pasa hayatıEvin 5+2 olduğunu da söyle, eksik kalmasın o![]()
Iki mutfagim var bir de. Onu da yazayim ahshshEvin 5+2 olduğunu da söyle, eksik kalmasın o![]()
Banyo da üç müydü?Iki mutfagim var bir de. Onu da yazayim ahshsh
3 banyoyu napıyonuz abi?Banyo da üç müydü?Havuzu unutma