Ruh-u Revan

Bebisim yaklasik yaslardayiz. Turkiye'nin çoğunu gezdim, 20 ulke gezdim, bir donem yurtdisinda tek basima okudum, altimda arabam var, evim kendi evim, resit oldugumdan beri eve istedigim saatte gelir giderim, kiz erkek fark etmez butun arkadaslarimla rahatca gorusurum, evimde mutfagim var, malimi mulkumu ustune geçirmeye calisan yok ama ben bile senin gibi pasa hayati suruyorum diye gerinmiyorum.
Anlat bir bakayim neymis su pasa hayatin? Anlat da ogrenelim
Çok vurdun bayıldı umutsuz, gerçeklerle yüzleşmeye hazır değildi 😔

Mevzu nedir hanımlar? Yine mi kıskanıyomuşuz?
Birinci grubun kıskanması bittiyse, biz bi beş arkadaş gelip kıskanıp gidelim diyoruz, yarın iş güç var erken kalkmam lazım malum. Yarım saat kıskansak yeter.
Beş çok üçer üçer gelin, umutsuz kasıyor sonra, kilitleniyor 😂

Yani hepimiz surada belli yasta insanlariz, umutsuzun yazdiklari malum, paşa hayati paşa hayati diye kimi kandiriyor bilmiyorum :KK70:

Niye öyle diyorsun, paşa vardı bizim burada bekçi köpeği.
Yemeği hazır önüne gelirdi, bahçenin içinde beklerdi işte bekçilik yapardı, kulübesine girer uyurdu filan.
Çiftleştirmeye eş aradıydı sahibi de çıkmadıydı biliyon mu; cins istedilerdi de olmadıydı.
Paşa hayatı işte.

Niye öyle diyorsun, paşa vardı bizim burada bekçi köpeği.
Yemeği hazır önüne gelirdi, bahçenin içinde beklerdi işte bekçilik yapardı, kulübesine girer uyurdu filan.
Çiftleştirmeye eş aradıydı sahibi de çıkmadıydı biliyon mu; cins istedilerdi de olmadıydı.
Paşa hayatı işte.
Off strobe nerden getirdin aklıma ya😂 Bizim apartman köpüşünün adı paşa. Kendisi kangal kırması olduğunu düşündüğümüz ayı boyutlarında bir sokak köpeğidir. Sitede düşüp kalkmadığı dişi köpek kalmadı sanırım. Ve evet önüne koyuyoruz yiyor arada yabancı görünce havlıyor falan paşamız 😂

Hıı evet. Hangi paşaymış o ya. Çamaşır yıkamaya üstteki eve yemek yemeğe yengene inmeli, mutfaksız evle paşazade hayatı🙂 Canın makarna çekse haşlayamayan insan paşa diyor ya 😂😂😂
Bir küçük tüpü vardır yahuuu. Umutsuzum bilir makarna haşlamayı. Evlenecek makarna barii yapsın😅

Back
X