- 11 Aralık 2018
- 41.487
- 257.856
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Valla onu lya’ya sorcan bende bi tane var3 banyoyu napıyonuz abi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla onu lya’ya sorcan bende bi tane var3 banyoyu napıyonuz abi?
Allah daha iyisini çıkartsın karşına inşallah
Belki daha çıkmamıştır karşınaOndan iyisi olmadı hayatımda be tatlım
Çok vurdun bayıldı umutsuz, gerçeklerle yüzleşmeye hazır değildiBebisim yaklasik yaslardayiz. Turkiye'nin çoğunu gezdim, 20 ulke gezdim, bir donem yurtdisinda tek basima okudum, altimda arabam var, evim kendi evim, resit oldugumdan beri eve istedigim saatte gelir giderim, kiz erkek fark etmez butun arkadaslarimla rahatca gorusurum, evimde mutfagim var, malimi mulkumu ustune geçirmeye calisan yok ama ben bile senin gibi pasa hayati suruyorum diye gerinmiyorum.
Anlat bir bakayim neymis su pasa hayatin? Anlat da ogrenelim
Öğrenci hayatım bile seninkinin yanında ultra lükstü, kendime ait mutfağım vardı falan :)yahu mirası bi kenara bırak diğer anlattıklarım paşa hayatı değil de ne![]()
Üç banyo + 1 tuvaletBanyo da üç müydü?Havuzu unutma
Yikaniyoz3 banyoyu napıyonuz abi?
Yani hepimiz surada belli yasta insanlariz, umutsuzun yazdiklari malum, paşa hayati paşa hayati diye kimi kandiriyor bilmiyorumÇok vurdun bayıldı umutsuz, gerçeklerle yüzleşmeye hazır değildi![]()
Kendini.Yani hepimiz surada belli yasta insanlariz, umutsuzun yazdiklari malum, paşa hayati paşa hayati diye kimi kandiriyor bilmiyorum![]()
Valla ben evliyim zaten bildiğiniz gibi. Yemişim umutsuzun paşa hayatını, kocam var lan benimYani hepimiz surada belli yasta insanlariz, umutsuzun yazdiklari malum, paşa hayati paşa hayati diye kimi kandiriyor bilmiyorum![]()
Beş çok üçer üçer gelin, umutsuz kasıyor sonra, kilitleniyorMevzu nedir hanımlar? Yine mi kıskanıyomuşuz?
Birinci grubun kıskanması bittiyse, biz bi beş arkadaş gelip kıskanıp gidelim diyoruz, yarın iş güç var erken kalkmam lazım malum. Yarım saat kıskansak yeter.
Kocasız zamanlarımızda da zaten sevgilimiz olurdu bu yokluğu biz ömrümüzde yaşamadık benceValla ben evliyim zaten bildiğiniz gibi. Yemişim umutsuzun paşa hayatını, kocam var lan benim![]()
Beş çok üçer üçer gelin, umutsuz kasıyor sonra, kilitleniyor![]()
Valla sevgilisiz olduğum bi dönem hatırlamıyorum ne yalan söyleyeyimKocasız zamanlarımızda da zaten sevgilimiz olurdu bu yokluğu biz ömrümüzde yaşamadık bence![]()
Yani hepimiz surada belli yasta insanlariz, umutsuzun yazdiklari malum, paşa hayati paşa hayati diye kimi kandiriyor bilmiyorum![]()
PAŞA gibi kocan varValla ben evliyim zaten bildiğiniz gibi. Yemişim umutsuzun paşa hayatını, kocam var lan benim![]()
Off strobe nerden getirdin aklıma yaNiye öyle diyorsun, paşa vardı bizim burada bekçi köpeği.
Yemeği hazır önüne gelirdi, bahçenin içinde beklerdi işte bekçilik yapardı, kulübesine girer uyurdu filan.
Çiftleştirmeye eş aradıydı sahibi de çıkmadıydı biliyon mu; cins istedilerdi de olmadıydı.
Paşa hayatı işte.
Senin de sevgilin var şekerim. Paşalar gibi gerine gerine söyle bunuBen kıskandım gidiyorum derken mutfağım oldu geldi aklıma. Neyse buzdolabından bir şey alıp içeyim de öyle yatayım
Bir küçük tüpü vardır yahuuu. Umutsuzum bilir makarna haşlamayı. Evlenecek makarna barii yapsınHıı evet. Hangi paşaymış o ya. Çamaşır yıkamaya üstteki eve yemek yemeğe yengene inmeli, mutfaksız evle paşazade hayatıCanın makarna çekse haşlayamayan insan paşa diyor ya
![]()