- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
30 olmadim daha bi kereOha. 30 yaşında kadın..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30 olmadim daha bi kereOha. 30 yaşında kadın..
Yanlışın var tatlimYok astroloji gibi sahte bilimlerle ilgilenmiyorum şekerim. O senin uzmanlık alanındır kesin![]()
Kiz ne curumesi gencligimin baharindayim naptinnYanında yatıracak koca olmayınca, insan neylesin geniş yatağı?
Yazık bu Umutsuza, çürüdü gitti kız.
Evet oldukca genisumutsuzun yatağı çift kişilik gep geniştir kıza iftira atmayın![]()
Kiz tup yokTupe bakmaya gitti, 2 dakkaya gelir![]()
Yahu ocak derken ankastre setten bahsediyorumBenim prensiplerim var sekerim, ben piknik tüpü var dediysem kesin vardir, git bak balkona, musluk altina, cikicak o tüp bi yerden
Kiz daha nelerNiye inanmayayım Umutsuzcum, sizin evde bi yatak var, başka da bi şey yok zaten. Biz anladık onu.
O da abinle yengenin arasına yatamazsınız diye alınmış belli ki. Yatabilseniz onu da almazdınız.
Bilmiyorum sekerim seni yeni fanimsin galibaSen beni nerden biliyosun sekerim?
Yok daha nelerBi koca bulabilse evi bak dök yala yapacak, üç çeşit yemeği masaya koyacak, adamın ayaklarını yıkayacak da koca yok işte. Kime yapsın yengeye mi?
Yahu benim ne kötülüğüm dokundu onaYapsa iyi olur yoksa o yengenin ahından zor kurtulacak. Bir aydınlanıp denese keşke bir şeyler.
Yahu mutfak var 2 derin dondurucu bile var amma lakin buzdolabi eksiksütü nerede ısıtacak?hani mutfak yoktu?
Lafi carpitma kizTüpüm var dedi ya sende:)) iyi takip et bak. Bulacağın eş adayina bilgi verirken bunları kullanacaksın. Tüpü var diyeceksin, kadınların ikiye ayrıldığını düşünüyor diyeceksin, çevresi çok güzel oldgunu söylüyor vov ama ben görmedim.diyeceksin, malı mülkü var kendisi yedirmem diyor ama her an abisi alabilir bilemem diyeceksin. Başka da şeyler vardır ama aklımda yok:)) Ha bir de elini sallasa ellisi ama o illa bana bul dedi bana çok güvenir diyeceksin. Yoksa kapıda dizili adaylar eve zor giriyor onları aşarak diyeceksin.
Hastanede sıra bekliyorum çocuğa covid testi yapılacak. Şu an en son ilgileneceğim kişisin umutsuzYahu mutfak var 2 derin dondurucu bile var amma lakin buzdolabi eksik
Sonuc temiz cikar umarim cey misin her neysenHastanede sıra bekliyorum çocuğa covid testi yapılacak. Şu an en son ilgileneceğim kişisin umutsuz
Kibar ol şurda seni savunan az kişiden biriyim. Sana da geçmiş olsunSonuc temiz cikar umarim cey misin her neysen
Bende covidim karantinadayim
KiskanclaarTürkan Şoray'in gencligine benziyomus bi de oyle duydum ben, arkadaslari kendi aralarinda buna Sultan falan diyolardi![]()
Tesekkurler deKibar ol şurda seni savunan az kişiden biriyim. Sana da geçmiş olsun
Bayilirim piknigeeeTupte sanayi tipi piknik tupuymus, at arabaya, kirda bayirda romantizmin sinirlarini zorla yani o derece bi tüp![]()
Olabilir tüm Ankara burada . Gıcık oldum çocuğa bir sandalye buldum kendim de masanın üstünde oturuyorum yeminlenTesekkurler de
Yeterince kibar oldugumu düşünüyorum
Uykusuz kaldigindan ne dedigini bilmiyor olabilir misin anlayamadim