Ruh-u Revan

Koskoca 6 yil gecmis ustelik pek de iyi ayrilmamissiniz, yüzgöz olunmus herhalde.
Adam coktan evlenmis barklanmistir.
Sen de evlenirsin merak etme.
Bu kadar evlenmek isteyip bekar kalan pek gormedim ben
belkide evlenmemiştir bilemiyoruz kı şansımı denemeyeyim mi

Valla lanet ediyor olsa boşanır sanıyorum, zorla tutmuyorum sonuçta. Ev işi yapmanın kadının görevi olduğunu düşünen bir adamla evli değilim neyse ki. Kendi giysilerini kendi ütüleyebilecek yeterlilikte bir adam.

Ama sana çok dua ediyorum, olur da bir gün seninle evlenecek bir adam bulursan bu adam çayını kahvesini ayağına bekleyen, yumurta kırmayı bile beceremeyen, evin bütün yükünü senin üzerine bırakacak olan, sifon çekmekten aciz bir adam olur umarım. Sen de elinden her iş gelen mükemmel kadın olarak kocanın hizmetini eksiksiz görürsün. Çok içten dua ettim valla bak.
lafları yine carpıtıyorsun bak
hayat müşterek çiftler birbirine yardımcı olmalı
ama kocanın ütü yapıp senin yan gelip yatman hiç adil değil

Ay tatlını yiyim senin. Neden evde kaldığın belli Umutsuz. Kim ister ayol oğluna seni bu dilinle?🐍

E dediğim gibi işte, zerre ilerleme yok sende. Bi de yeni gelişme gibi yazmaz mı küçük düş dünyasında yaşadığı minik medcezirleri 😌
benialan kaynana yasadı

lafları yine carpıtıyorsun bak
hayat müşterek çiftler birbirine yardımcı olmalı
ama kocanın ütü yapıp senin yan gelip yatman hiç adil değil

Ütülediği şey adamın kendi gömleği. Neden adil değil?
Kaldı ki kudraya ait bir şeyi de ütülüyor olabilir.

Ahahah yok konuları karıştırdın. O konudaki abiye hepimiz düşmüştük. Bu konudaki abi leş abilerden.

Babası ölünce annesi umutsuzu abisine vekalet vermesi için zorlamış bu akıllı da vermiş. Aynı binada oturuyor bunlar. Umutsuzun en önemli özelliği evinde mutfak olmaması. Yemek yemeye küs olduğu yengesine gidiyor.
yürrüüü beee
en best fanımm :D

Back
X